Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
lol...ilyen névvel ne írj már ilyeneketozsika írta:Lesarom az egynelítést!!!Nyerjen a Valencia!!Ez a Barca kalap 'mit is' ? se ér,még annyit se!!!!Ígérgetős nyomorékok..harcolni fogunk,nem adjuk fel..ennyit érnek közbe 3-1..no komment
Mi a fene?Replay írta:HenryGÓL!
Subinho írta:***caps lock -os rizsa***
...bocs a kiabálásért...
Tudod sokan nem tehetik meg hogy csak ugy kimenjenek a meccsre ezért a fórumon vezetik le felesleges gőzüket!Karashu írta:Na jó, innetől befejeztük Rijkaard szidását! Én se csípem, mint ahogy a fórumozók 90 %-a sem, de most mi a francot tudtok ellene csinálni??? Úgyis elküldik évvégén, ez a meccs még nem ment le, mert ha kiegyenlítünk, akkor továbbjutunk, nem jó a morál a cspatban, mindenki tudja, de hátha felállunk, jaj, pozitívan, ha még nehezetekre is esik! Rijkaardot eléggé nagy hiba volt eddig itt tartani már, de most ha anyázunk, meg mindenféle furcsa lélegzetű levegővel dobálózunk, innen, Magyarból semmit sem oldunk meg! Úgyhogy nyugi vazzeg, menjetek meccsre, ott ordibáljátok ki magatokat, ne itt! Thnx!
Teljesen egyetértek.Subinho írta:AMI MOST TÖRTÉNIK AZ MÁR MINDENNEK A LEGALJA!!! EZT EGYSZERŰEN MÁR NEM LEHET ÉPP ÉSSZEL FELFOGNI!!! EGY HALÁL [auto_cenzúra] VALENCIA, AKIK MECCSEK ÓTA MOCSKOSUL [auto_cenzúra] ÉS CSAK KIKAPNAK, 10.-EK A BAJNOKSÁGBAN, 2 GÓLLAL VEZETNEK A BARCA ELŐTT, AKIK ELMÉLETILEG MEG AKARJÁK NYERNI A LIGÁT/KUPÁT/BL-T!!! EZ A CSAPAT??? SOKSZOR LEÍRTAM: UGYANAZT LÁTJUK, MINT A 2003/04 REALNÁL. ELEINTE VEZETGETTEK, AZTÁN ELMENT A LIGA ESÉLYE, AZTÁN A VÉGÉRE ANNYIRA ELSZÁLLTAK, HOGY 4. HELY LETT A VÉGE!!! TUDOM: MEG FOGTOK KÖVEZNI! DE A VÉLEMÉNYEM: NEM A LIGÁVAL KELL FOGLALKOZNI TOVÁBBIAKBAN, HANEM, HOGY LEGALÁBB A 2. HELY MEGLEGYEN!!! MERT A VILLA/ATLETICO MEG FOG MINKET ELŐZNI, HA ÍGY HALADUNK...
VOLT EGY REMEK CSAPATUK!!! MOST EZEK KÖZELÉBE SEM ÉRNEK A 2006-OS CSAPATNAK!!! A NAGY HENRY MEG SEM KÖZELÍTI LARSSONT! ZAMBROTTA BELLETTIT, RONALDINHO MEG VÉRLÁZÍTÓ!!!
LAPORTA HELYÉBEN ÉN NEM FOGLALKOZNÉK A TOVÁBBI SZEZONNAL! EZ A SZEZON ELMENT! MERT A BL-BEN SEM JÁTSZUNK DÖNTŐT, MERT NEM ÉRDEMLI MEG A CSAPAT!!! MOST KELL ELKÜLDENI RIJKARDOT ÉS AZOKAT AKIK HÁTRÁLTATJÁK A CSAPATOT. VALAHOGY KIHÚZNI MÁJUSIG ÉS AKKOR ÚJ CSAPATOT ÉPÍTENI Ú J E D Z Ő V E L ! ! ! ! !
...bocs a kiabálásért...
ezek a játékosok semmire sem vágynak már, vagy ha igen, akkor nagyon jól titkolják.BarcasKrisz írta: Ezzel a játékkal még a Schalke ellen sincs semmi esélyünk... csak a játékosok önbecsülésében - hogy vágynak Európa trónjára - reménykedhetünk.
ja igen... és a mostani meccsre hányszor mondogatták a játékosok, hogy simán elverjük Valenciát... lásd pl, az Iniesta nyilatkozatát... erről lenne szó:Aprieto írta:Ezzel a játékkal?
A Schalke nyom ellenünk hármat.
Csaka BL-ben nyílván jobban odarakják majd magukat, de nem lesz az olyan baromi egyértelmű. Mint azt sokan várják ISMÉTELTEN....
Ezzel a játékkal még a Schalke ellen sincs semmi esélyünk... csak a játékosok önbecsülésében - hogy vágynak Európa trónjára - reménykedhetünk.Ilúvatar írta:lehet hogy most ezért felgyújtjátok engem, kibeleztek amiért most fogok írni:
ezzel a játékkal, amit mutatunk, simán kifüstölnek minket a BL -ból is... készüljetek... De akkoris reménykedek a csodákban...
Az első félidő alapján van..., mégpedig hogy mi kapunk kettőt..., mostanság abban jók a fiúk.Dave87 írta:Most értem haza, egyből ugrottam is scorestand-re, de komolyan mondom leamortizált a látvány. Nem tudom, hogy játszunk, de remélem van bennünk 2 gól legalább...
Nem biztos, h jót tenne a csapatnak, ha a bajnokság hajrájára, a BL kemény szakaszára edzőt váltanánk. Persze ki tudja.
Ha látnád a meccset az utolsó két sor nem lenne ott.Dave87 írta:Most értem haza, egyből ugrottam is scorestand-re, de komolyan mondom leamortizált a látvány. Nem tudom, hogy játszunk, de remélem van bennünk 2 gól legalább...
Nem biztos, h jót tenne a csapatnak, ha a bajnokság hajrájára, a BL kemény szakaszára edzőt váltanánk. Persze ki tudja.