Subinho írta:AMI MOST TÖRTÉNIK AZ MÁR MINDENNEK A LEGALJA!!! EZT EGYSZERŰEN MÁR NEM LEHET ÉPP ÉSSZEL FELFOGNI!!! EGY HALÁL [auto_cenzúra] VALENCIA, AKIK MECCSEK ÓTA MOCSKOSUL [auto_cenzúra] ÉS CSAK KIKAPNAK, 10.-EK A BAJNOKSÁGBAN, 2 GÓLLAL VEZETNEK A BARCA ELŐTT, AKIK ELMÉLETILEG MEG AKARJÁK NYERNI A LIGÁT/KUPÁT/BL-T!!! EZ A CSAPAT??? SOKSZOR LEÍRTAM: UGYANAZT LÁTJUK, MINT A 2003/04 REALNÁL. ELEINTE VEZETGETTEK, AZTÁN ELMENT A LIGA ESÉLYE, AZTÁN A VÉGÉRE ANNYIRA ELSZÁLLTAK, HOGY 4. HELY LETT A VÉGE!!! TUDOM: MEG FOGTOK KÖVEZNI! DE A VÉLEMÉNYEM: NEM A LIGÁVAL KELL FOGLALKOZNI TOVÁBBIAKBAN, HANEM, HOGY LEGALÁBB A 2. HELY MEGLEGYEN!!! MERT A VILLA/ATLETICO MEG FOG MINKET ELŐZNI, HA ÍGY HALADUNK...
VOLT EGY REMEK CSAPATUK!!! MOST EZEK KÖZELÉBE SEM ÉRNEK A 2006-OS CSAPATNAK!!! A NAGY HENRY MEG SEM KÖZELÍTI LARSSONT! ZAMBROTTA BELLETTIT, RONALDINHO MEG VÉRLÁZÍTÓ!!!
LAPORTA HELYÉBEN ÉN NEM FOGLALKOZNÉK A TOVÁBBI SZEZONNAL! EZ A SZEZON ELMENT! MERT A BL-BEN SEM JÁTSZUNK DÖNTŐT, MERT NEM ÉRDEMLI MEG A CSAPAT!!! MOST KELL ELKÜLDENI RIJKARDOT ÉS AZOKAT AKIK HÁTRÁLTATJÁK A CSAPATOT. VALAHOGY KIHÚZNI MÁJUSIG ÉS AKKOR ÚJ CSAPATOT ÉPÍTENI Ú J E D Z Ő V E L ! ! ! ! !
...bocs a kiabálásért...
Teljesen egyetértek.
Ilyenkor óriási a felelősség a vezetőkön, hogy mernek-e változtatni és ha igen, milyen mértékben, mert könnyen kezdődhet egy olyan vegetáció, mint 2000-2003-as időszakban.
Ennek a csapatnak teljesen eltünt az önbizalma, biztonsági játékot játszunk, majd vki úgyis összehoz egy gólt, 3védőbe vezetik bele a labdát a támadók, lassú az egész csapat, jellemző az állandó tanácstalanság.
A taktika, a játékfelfogás, a rendszer megbukott a kitalálójával együtt.