Colos írta:No igen. Vannak az "álom" kategóriába illő vágyak, s azok, melyek megvalósulására reális esély van. Alvésnak és Garaynak is nagyon örülnék, nem igazán értem, miért táncoltunk vissza ez utóbbi megszerzésétől. Lucio játékát annyira nem ismerem, nem nézem a Bundesligát, de nem csapdosnám a plafont örömömben, ha Barca-mezben látnám. Zambrottát és Márquezt viszont le kell cserélni, ez egyértelmű. Viszont vennék egy nagyon ügyes fiatal csatárt, Agüérót. Van az a pénz, amiért elengedik, s szerintem megéri. Diego... nem is tudom. Mondtam már, hogy nem rajongom a Bundesligáért, és sajnos nem is tudom fejből, hány éves, de ha fiatal, akkor az ő megszerzését is szorgalmazni kellene, leginkább Ronaldinho eladása esetén.
Jujjj, ezt is meghagyhattad vona magadnak..., mármint ezt a hsz.-t, egész egyszerűen rémes...
Először is..., ma már csak egy Messi, ill. C. Ronaldo, Terry eligazolása lehet álom, ezek valóban megszerezhetetlen játékosok, s még egy-két név ide tartozik, a többi játékost megengedhetné magának a csapat, de a vezetőség mindig ésszerűen , kevés pénzből gazdálkodott az átigazoláspolitikát tekintve...
Az nagyon csúnya, hogy Zambrotta-t és Márquez-t is így elengednéd, ezt nem részletezem, nem érdemli meg...
Ezekből a Diego-t, s Lucio-t nem ismerem kiderül, hogy elég szűk látókörű vagy, megértem ha nem ismered Pantelic-et, vagy Gekas-t a Bundesligából..., de őket már évek óta, a legmasabb szinten lehet látni klubszinten és válogatott szinten egyaránt. Azt én is megkérdőjelezem, hogy Diego mennyit ér a klubnak, s azt is, s sztem az lenne ésszerű, ha egy Lucio helyett valóban inkább egy fiatal Garay-ra költenének.
Mi a fenének egy újabb csatár..., tudtommal van egy óriási rutinnal rendelkező, egy a karrierje csúcsán lévő, s egy a lehetőségek kapujában álló klaszis támadónk, innentől ez a kérdés is balgaság kategória... PErxe itt nem Kun Agüero-t kérdőjelezem meg, valóban kiváló csatár, de még rutintalan, mindemellett rövid a cserepad, s azért nem is igazolna ide....
Ronnie, és Diego..., két teljesen más stílus, szerepkör..., azzal nincs megoldva semmi, ha uezt a taktikát, játékstíluzst szeretné továbbra is megtartani a csapat....
Egyébként is irányítóközéppályás csak úgy jöhet, ha Deco elköszön, s portugálosan távozik... (angliába, vagy az öreg sztárok nagy gyűjtőjébe, az Interbe)
Ezen a véleményeden nem sokat gondolkodhattál...