Ha nem vettétek volna észre, nem csak Ronaldinho-ból áll a Barca!!! Tisztelem Ronaldinho-t, AZÉRT, AMIT VÉGHEZ VITT, de nem fogom feleslegesen itt tartani, amikor úgy adja ki a tiszteletét a klubbja iránt, hogy elmegy bulizni, b.szik edzésre járni és még meccsre sem jár ki!!! Nem szégyelli magát!!?? Ha olyan NAGY labdarúgó, akkor miért csinálja ezt? Ha??? Ez az a R10, akit gyűlölök! Akit utálok, és várom, hogy olajra lépjen! Egyáltalán nem olyan footballista, mint aki volt! Nem tudom, hogy ez a sok hülye (kommentátorok, csapattársak) miért áradoznak még róla! HÁT HA ILYEN JÓ, AKKOR MUTASSON MÁR VMIT A K.RVA ÉLETBE, VAGY MENJEN INNEN A FRANCBA!!!
Mindenki csak így, hogy nem kell eladni, meg hogy úgy itt kell tartani, de az égvilágon semmit nem csinál, csak nyeli be az eurómilliókat, mint vmi játékgép!!! Teljesen hasztalan ember lett, nemhittem, hogy egy olyan NAGY labdarúgóból, ekkora szerencsétlen sértődős kispályás ember lesz!!! Soha nem fog már feltámadni, tele a zsebe, nincs már benne az az alázat, amit viselt régen, csak a pénz érdekli, lesz.rja a focit ahogy van, csakis magával törődik! Rijkaard nem okvetlenül cseszegeti, meg a vezetőség is, inkább megsértődik, minthogy bizonyítna! Ebből van elegem, ezért nem kell ide, tűnjön el Barcelónából és soha többet nem is lássam!
Nézzetek magatokba, és ne a múlt érdekeljen Titeket, hanem a jelen, mert 2008-ban élünk, és nem 2006-ban!
Végeztem.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! 
Eddig jól kenjük Pep!

Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak!