Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem se fokozzuk! 2 jó év? hm? Xavi , Puyol többet tett eddig a csapatért? Ezt is hagyjuk!Boixos írta:jelképek, jelképek...
tényleg nem akarom fokozni az indulatokat, de ronaldinhonak - eddig legalábbis - volt két szuper éve a barcában. jelenleg semmi extra, és hát azért tőle szerintem többet várhatunk el, mint azt, h egy-két meccsen már "nagyon akarjon", ezt meghagynám inkább a presas-kaliberű gyerekeknek, nem a zseniknek.
nagyszerű játékos, rendkívűl sokat köszönhetünk neki, de jelképe a barcának majd akkor lesz, ha egy olyan múlt lesz mögötte, mint mondjuk puyolnak, xavinak v a régi nagyoknak, akik hosszú éveken keresztül szolgálták/szolgálják becsületesen a barcát, az esetek többségében a tudásuk legjavát adva.
ehhez mondjuk nyitásnak el lehetne kezdeni időben járni az edzésekre...
Az EUROBARCA-val? Remélem...Karashu írta:Végeztem.
Ez a tisztelet?Tisztelem Ronaldinho-t, AZÉRT, AMIT VÉGHEZ VITT
Teljesen egyetértek Veled, csak sajnos van aki nem bírja elfogadni, hogy mennie kell! Olyannyira belehülyült Ronaldinhba, hogy nem látj a fától az erdőt! Változások kellenek, játékos kell ide, nem pénznyelő automata!Aprieto írta:Én még azzal sem értek egyet, hogy Ronaldinho a Barcelona jelképe.
Szerintem nem az.
A Barcelona jelképe a Nou Camp, Rivaldo, a klubbal egybeforró jelmondatok.
Nagyra tartom amit tett a klubért, hathatós segítségével kerültünk ismét oda ahova, de ezért még nem szabad leakasztania eurómilliókat ha semmit sem tesz két éve.
Azért Ronaldinho segítségével többet értünk el, mint Rivaldóéval. Ráadásul, Rivaldo nem volt hajlandó beállni a sorba. R10 igenis egyik jelképe a Barcelonának. Aki másképp látja, az szemellenzős.Aprieto írta:Én még azzal sem értek egyet, hogy Ronaldinho a Barcelona jelképe.
Szerintem nem az.
A Barcelona jelképe a Nou Camp, Rivaldo, a klubbal egybeforró jelmondatok.
Nagyra tartom amit tett a klubért, hathatós segítségével kerültünk ismét oda ahova, de ezért még nem szabad leakasztania eurómilliókat ha semmit sem tesz két éve.