Én aszondom, hogy:
Rijkaard ideje lejárt, az a stílus, ami pár éve még sikerre vezette a csapatot, már nem működik. Az ő stílusa abban a szituációban tökéletesen illett a csapathoz, azok az évek viszont elmúltak. Köszönjük, de vége.
Tavaly biztos vezetőpozícióból nem tudta olyan mentális szinten tartani a csapatot, hogy a biztos előnnyel végigérjenek. Ezen a szinten már minden sport fejben dől el, és ezen a területen a Barca már lassan két éve gyenge, ezen nincs mit szépíteni. A csapat jelenlegi csoportdinamikáját nézve Rijkaard egyszerűen egyáltalán nem illik már a csapathoz, képtelen őket kemény munkára, izzadtságszagú győzelmekre vezetni.
Ezért én azt mondom, hogy mivel Laporta úgyse rúgja ki Rijkaardot, amíg egy trófeát is nyerhet a csapat, hogy essünk ki a Schalke ellen, utána rúgják ki Rijkaardot, egyezzünk meg egy új edzővel, aki azonnal átveszi a csapatot és már vele fejezzük be ezt az idényt is!
Ha véletlen megnyerjük a Bajnokok Ligáját, akkor nyugodtan szidhattok, hogy milyen hülye voltam és nincs igazam

))