Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Gratulálok, sikerült ismét a megfelelő embert kiszúrnod Samu személyében. Mindenki hibás volt a tegnapi szégyenért de a támadók a legkevésbé. A második félidőben az egész csapat elaludt, támadás építés nulla volt, kb. annyiból állt, hogy előrerúgták a labdát a támadók felé majd lesz vmi alapon. Első bekapott gól után mindenképpen le kellett volna higgadni, és rendesen játszani, nem pedig kapkodva eladogatni a labdákat.aronba írta:Nah szerintem elmúltk azok az idők amikor csak Rijjkardot kellet szidni. A Tegnapi meccs után legszívesebben minden játékossal elbeszélgettem volna. Már Eto sem megváltó. Nem RIjkard játszott a második félidőben hanem az gyonsztárolt gyerekek.
Eto azt nyilatkozta azt hitték hogy 2-0 elég lesz.
Mi az hogy azt hitték. Azért van hogy focizzon nem azért hogy gondolkozzon az agymunkát hagyja a hollandra észből még neki több van
Ha észből a hollandnak van több, akkor mégiscsak őt kell szídni, mert neki kéne motiválnia a csapatot és nemcsak egy bocsánatkéréssel letudni a meccset!aronba írta:Nah szerintem elmúltk azok az idők amikor csak Rijjkardot kellet szidni. A Tegnapi meccs után legszívesebben minden játékossal elbeszélgettem volna. Már Eto sem megváltó. Nem RIjkard játszott a második félidőben hanem az gyonsztárolt gyerekek.
Eto azt nyilatkozta azt hitték hogy 2-0 elég lesz.
Mi az hogy azt hitték. Azért van hogy focizzon nem azért hogy gondolkozzon az agymunkát hagyja a hollandra észből még neki több van
hát én se láttam de hálát adok anyámnak hogy nem a 3. csomagot rendelte meg(abba van a SK) azonkivül én azt mondom hogy ezután essünk ki a BLbőlvisca el barca írta:én hála Istennek (no meg a FreshFabriknak) nem láttam a tegnapi meccset.
De így látatlanban is elküldök a [auto_cenzúra] minden játéskost meg vezetőt.
kapjunk ki 5-0-ra megérteném. de 0-2-ről az már vmi vicc
ÉBRESZTŐ!
Derült ég, szikrázó napsütés, és a helyesírás még mindíg tökéletes.M.Riijkaard írta:
Igazad van csak ezt a Barca vezetőinek is elkellett volna magyarázzni.
Egyszerűen az ember esze megáll hogy két világbajnokjátékos mellett
hogy csinálhatnak azt az ellenfél játékosok amit akarnak????.Ebből látszik
az hogy Thuram is már 37 éves és már nem úgy mozog mint a fiatalok
és mégis beteszi Rijkaard a kezdőbe pedig ottvan Sylvinhó is aki fiatalabb
és gyorsabb ez számomra rejtély.Ha lehett akkor Zambrottáról nem is nyil
tkozom mert tegnap is bizonyított.Csak annyit mondanék mégisróla
hogy menjen csak nyárron a Milanba vissza Itáliába hátha ott is megeng
edik azt hogy félválról vesz mindent mint itt.Csak elkellene ide gyerekekk
ez a Garay és D.Alvés és Lahm gyerekk nem?De hát ne szaladjuk ennyire
előre hiszen Laportáéknál felmerült mégegy fiataljátékosneve is akit Lució
nak hivnak.![]()
![]()
Azért a Schalke ennen nem kéne kiesni, mert az már porig alázás lenne, inkább a Roma vagy az MU ellen hulljunk ki, ha már ki kell esnünkLevi39 írta: ...Ezért én azt mondom, hogy mivel Laporta úgyse rúgja ki Rijkaardot, amíg egy trófeát is nyerhet a csapat, hogy essünk ki a Schalke ellen, utána rúgják ki Rijkaardot, egyezzünk meg egy új edzővel, aki azonnal átveszi a csapatot és már vele fejezzük be ezt az idényt is!
Ha véletlen megnyerjük a Bajnokok Ligáját, akkor nyugodtan szidhattok, hogy milyen hülye voltam és nincs igazam))
Ha jobban belegondolsz, akkor az első félidei labdatartásunk egy könnyített edzésnek felelt meg. Második félidőt nem láttam, de el tudom képzelni, mi történhetettisu írta:Az a nagy helyzet, hogy szerintem nem jó taktika egy félidőn át nem engedni labdához az ellenfelet. Touré, Xavi és Iniesta sem gépek, hogy 90 precen keresztül tudják azt nyújtani, mint a tegnapi első félidőben. Aki nézte a meccset, az láthatta mennyit futott ez a 3 fiú az első félidőben, mert bizony a labdatartáshoz sok futás kell. A Valencia elleni ottoni kupameccs csak annyiban volt más, hogy ott a Valenciának csak egy helyzete volt a meccsen (és azt belőtte), de ott is mi irányítottunk. Az egészért az edzőt tartom felelősnek, de a véleményemen kívól nem szeretnék rá semmi rosszat mondani, mert ne feledjük, hogy a bajnokok ligáját vele nyerte el a csapat. A '96-'97-es szezon óta szurkolok a csapatnak (na, mi is volt ekkor - igen ekkor játszott nálunk a fenomén, Ronaldo), tehát a dream team 3-4-3-as felállására nem emlékszem, viszont ez mostani 4-3-3 már elavultnak tűnik (legalábbis az eredmények ezt mutatják). A legrosszabb az benne, hogy akkor is ezt alkalmazza azedző, ha épp nincs 3 csatár, vagy 3 középpályás, vagy 4 védő. Az én elképzelésem szerint, ha tegnap a második félidőre 4-4-2 -vel áll ki a csapat, megnyerjük a meccset. De így, hogy 3 fáradt középpályás szálingózott a pályán, a Betis uralta a középpályát. Egy szónak is száz a vége: Rijkaard megy (köszönjük neki az elmúlt szép éveket) és remélem az új edző(legyen az bárki is) rendesen összerakja majd a csapatot. És persze megismertet a világgal többféle Barca felállást is (3-4-3, 4-4-2, 4-5-1, 2-3-2-2-1, ...)
Ez jóó!:DBlaugrana10 írta:Na tiszta szivbol remelem h a Villareal lesz a bajnok!!!