A szerencsés 11!
- Maharadzsa
- Barça C
valaki válaszoljon má hé!
mi volt az április 1-i tréfa mer komcsin nem értem h most az az utazás vagy a Rijkaard-Schuster csere?
mi volt az április 1-i tréfa mer komcsin nem értem h most az az utazás vagy a Rijkaard-Schuster csere?
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Elolvastam. Csak gondoltam, onnan jött az ötlet. Nem mondtam, hogy az kamu. Egyébként mi hülyeséget írtam? Konkrétan... Azt hogy mi van a madridista címlapján?madridfan írta:Ha elolvasnád pontosan, hogy mi van a madridistán, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.Ráadásul a madridista.hu címlapján mi van? Utazás Madridba...Már boccs. De ami a madridistán szerepel az valós utazás, amit évente megszerveznek.
És persze, hogy elsőként jelentkeztem, ki nem tenné ezt, jeleztem is ugyanabban a hozzászólásomban, ahol írtam, hogy ez csak április elsejei tréfa lehet, hogy egy átábrándozott éjszakát okozott nekem/nekünk ez a hír. Egyébként olvastam olyat is, aki kiakadt arra, hogy én stipi-stopiztam. Gyerekek! Lazábban, hátrébb az agyarakkal!...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2008.04.02. 00:42:21-kor.
Ha elolvasnád pontosan, hogy mi van a madridistán, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.Ráadásul a madridista.hu címlapján mi van? Utazás Madridba...

-
- Hírhozó-cikkíró
Mit mondtál meg? Az elsők között pattogtál a helyért... wink:Colos írta:Vissza lehet keresni, én mondtam. Ráadásul a madridista.hu címlapján mi van? Utazás Madridba...
De ha Ti jól szórakoztatok rajta, akkor jó volt!
Üdv!
Ráadásul a madridistán valós madridi utazást szerveznek.
- Maharadzsa
- Barça C
Most akkor mi volt az április 1-i tréfa?
mer én már marhára nem értek semmit!
mer én már marhára nem értek semmit!
- Titinho
- Director del Fútbol
Nem azt ettem meg!gekkodan írta: Megetted?![]()
![]()
Én is majdnem, de amikor oda értem, hogy Frankie profi és megy madridba, rögtön az órámra néztem.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

-
- Director del Fútbol
Titinho írta:Óóóóóó ember....ez nem mondom komolyan???Ekkora cumit én még soha nem kaptam be!!!! TE...JÓ...ÉG!!! Hát öregem...ennyire még sose szivattak meg április elsején!
Pedig tényleg elhittem...ez most kb. olyan mint amikor 6 éves koromban megmondták, hogy nincs mikulás!Áhh...de azért gratuálok hozzá, ilyet kitalálni...
Megetted?

Én is majdnem, de amikor oda értem, hogy Frankie profi és megy madridba, rögtön az órámra néztem.
- Titinho
- Director del Fútbol
Óóóóóó ember....ezt nem mondod komolyan???
Ekkora cumit én még soha nem kaptam be!!!! TE...JÓ...ÉG!!! Hát öregem...ennyire még sose szivattak meg április elsején! 
Pedig tényleg elhittem...ez most kb. olyan mint amikor 6 éves koromban megmondták, hogy nincs mikulás!
Áhh...de azért gratuálok hozzá, ilyet kitalálni... 

Pedig tényleg elhittem...ez most kb. olyan mint amikor 6 éves koromban megmondták, hogy nincs mikulás!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.04.01. 23:15:30-kor.
Més que un club

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vhogy jobb volt a Shuszteres & Van Gaalos tréfa,mert ott mindenki örült,h mégse,itt meg pont fordítva 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jó poén volt, bár pár embernek rossz lesz a mai este, holnap reggel.
A levél után már majdnem elhittem, de mondom majd amikor a gépen leszek...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
- Április elseje alkalmából további szép, derűs napot kívánunk mindenkinek.
Eurobarca Team
Remélhetőleg nem éltétek bele magakokat túlságosan, és csak kicsit fogtok meglincselni a tréfáért, amit láthatóan szép számmal elhittetek...
Reméljük tetszett.

Stáblista:
Ötletgazda, levélíró: Drigo, alias Imaginárius
Kivitelező, népbeetőt: Én

Felelős fedező: Iván
Beavatottak, add alá a lovat srácok: Zozzy, Game, Kralo.
+ akik kitalálták, és be kellett avatni őket: Rhynn, elprat, Csongor.
Üdv mindenkinek: Enrique
(a hozzászólás dátumát ne nézzetek, egy régi témát szerkesztgettem át.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2008.04.01. 23:10:56-kor.