Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.02. 20:24:04

Ronaldinho&Barca írta:Szükségünk van rá, nélküle nem Barca a Barca!

Mindent bele R10!!!

Ilyet azért nem mondanék, de én is remélem, hogy végre pályára kerül!!!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.02. 18:46:45

Valahogy én is így vagyok ezzel. Ez a sok pletyka kritika, már kezd elég lenni számomra is. Ha a pályán van ha nem ő a hibás mindenért, és gyenge, bulizik stb...
Remélem hétvégén már fog játszani, jó lenne. Egy jó játékkal pontot tehetne a kritikusok számára. Sérülése elött javult a teljesítménye, egyre jobban játszott. Szükségünk van rá, nélküle nem Barca a Barca!

Mindent bele R10!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.02. 18:37:27

Ha a Barcának csak az lenne egy fontos, h ki mennyit hoz a konyhára, akkor az idei igazolásaink Bekem, egy indiai meg egy kinai gyerkőc lennének, mert azok mezét vinnék mint a cukrot. De a Barcában teljesiteni is kell :!:
Amugy én is szeretném már Roniet a pályán látni, igazán válaszolhatna már a játékával is a kritikákra...engem ez a cirkusz azért lepett meg, mert épp javuló formát mutatott mielőtt jött a "sérülése".
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.02. 18:05:19

Ha tudtok jó képeket Ronaldinho-ról szezonbeli pl. gólörömökről, de jobb minőségben, Ronnieról nem találtam a google-ba, ha tudtok ilyen oldalt, akkor szóljatok légyszi. Nagyon köszi előre is.
Off: Ha van Messiről jobb minőségű, akkor is szóljatok ha tudtok. Köszi :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.04.02. 17:20:28

Gomez, ajánlom figyelmedbe: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7529

OFF vége, Ronaldinhóval tessék foglalkozni tovább.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.02. 17:13:31

Pedig Ronika ennyit hoz a konyhára nekünk kb 2 év alatt! Most őszintén ti elhiszitek hogy egy ekkora klub mint mi 300 milliós bevétele van? Nemmerik bevallani az igazi összegeket sehol sem! Irgalmatlan pénzről van itt szó!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.02. 16:35:12

weathered2 írta:300 millio euro....
forintban a milliárdok még enyhe megfogalmazás....
Forintban Ronnie fizetése is milliárdos nagyságrend. :wink:
Jobban örülnék egy JÁTÉKOSnak, mint egy reklámarcnak, arra Becks is jó.

Igazán játszhatna már a hétvégén...
weathered2
Barça C

2008.04.02. 16:29:58

300 millio euro....
forintban a milliárdok még enyhe megfogalmazás....
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.02. 14:37:43

weathered2 írta:Milliókat kap, dea fél világot közelebb hozta a barcához, és milliárdokkal növelte a barca bevételét.
Milliárdokkal? hmm..ha jól tudom kb. 300milla egy évben a bevételünk...szóval amióta R10 itt van, minden bevételt neki köszönhetünk? zseni ez a srác
nem csoda, ha Laportáék nem akarnak megválni tőle mégha néha megye2-es szinten is focizik
Kép
weathered2
Barça C

2008.04.02. 13:53:04

chi omega írta:
Rivaldinho írta:Nem nagyon vagyok képbe, lehet tudni róla valamit, hogy mikor fog újra játszani ? Mert mindenki, hallgat, senki sem mondd semmit, senki nem tudja mikor tér vissza állítólagos sérüléséből.
Nem teljesen a védelmére, de azt el kell mondanom, hogy ha esetleg éjszakázott is 1x 2x, és emiatt kimarad 1-2 meccsen az jól is van. De hogy már több mint egy hónapot hagyjon ki az nevetséges (nem tudom pontosan mikor játszott utoljára)! Mert nem hinném hogy állandóan éjszakázik, gondolom 1x 2x kimaradt, és büntit kapott, na de ennyit ?? Ez is Rijkaard-ot minősíti...szerintem...
ha csak 1x 2x maradt is ki, akkor sem érdemli meg többet ezt a mezt. bazmeg, ez a világ legnagyobb klubcsapata, milliókat kap azért, ahogy mostanában alibizik a pályán.
Milliókat kap, dea fél világot közelebb hozta a barcához, és milliárdokkal növelte a barca bevételét.
alexander.corvinus
Barça C

2008.04.02. 01:09:20

Sziasztok! Új fórumozó vagyok, de már több mint 13 éve szeretem a barcelonát-t...na mindegy.

ami Ronaldinhot illeti...most volt a sportklub-on a barcaTV adás mér valamikor talán egy 2 évvel ezelötti meccs a Getafe ellen..és ott néztem ahogy Ronaldinho mozgott...valahogy más volt akkor, sőt szerintem vékonyabb is lehetett még kicsivel mint most...de a legszenbetűtőbb, hogy bevállalta a cseleket...és a passzok is jó volt..ütemesek, viszont "most" inkább az elmúlt pár hónapban amikor játszott inkább a labda fedezésével próbált meg valamit kezdeni...én nem értem! hogyan esehetett így vissza ez a fiú???....valami nagyon komoly dolognak kellett történnie a VB alatt-után, hogy ez történjen és tartson lassan már 2 éve..igaz hozzá teszem elvétve akadtak jó meccsei...pazar szabadrúgásai de azok is nagyobb részt a tavalyi szezonban történtek...hogy mi lehet? ki tudja...talán még Puyolék sem tudják biztosan..mi meg csak találgatunk...azonban még egy gyanús dolog ill kérdés...ugye sok a pletyka, hogy az idény végén távozni fog...de vajon miért menne el??? nem hiszem, hogy mi a szurkolók ne szeretnénk őt...és "szerintem" a csapatban sem akarják elüldözni...elég érdekes ez az ügy...kiváncsi vagyok, hogy mivé fajulnak a dolgok....mert ha Messi is felépül és a barca továbbjut a BL-ben, és valószínű, hogy a MU ellen fog játszani...szóval ha akkor és az El Clasicon se játszik majd, akkor én is arra fogok tippelni, hogy a szekere már kifelé áll ebből a csapatból. :? :? :wink: :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.02. 00:13:56

Rivaldinho írta:Nem nagyon vagyok képbe, lehet tudni róla valamit, hogy mikor fog újra játszani ? Mert mindenki, hallgat, senki sem mondd semmit, senki nem tudja mikor tér vissza állítólagos sérüléséből.
Nem teljesen a védelmére, de azt el kell mondanom, hogy ha esetleg éjszakázott is 1x 2x, és emiatt kimarad 1-2 meccsen az jól is van. De hogy már több mint egy hónapot hagyjon ki az nevetséges (nem tudom pontosan mikor játszott utoljára)! Mert nem hinném hogy állandóan éjszakázik, gondolom 1x 2x kimaradt, és büntit kapott, na de ennyit ?? Ez is Rijkaard-ot minősíti...szerintem...
ha csak 1x 2x maradt is ki, akkor sem érdemli meg többet ezt a mezt. bazmeg, ez a világ legnagyobb klubcsapata, milliókat kap azért, ahogy mostanában alibizik a pályán.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.02. 00:09:18

Mehetne a tartalékba, ott lehetne bohóckodni... De ez felháborító, semmi diagnózis, mégis mindene állandóan fáj.

Tiszta röhej. Inkább bulizik.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.02. 00:00:19

Ronaldinho azért nem játszik (edzéseken is ezért nem dolgozott, amellett hogy egyszer részeg, egyszer pedig másnapos volt), mert azt mondja, fáj a combja- holott, sérülést nem látnak nála az orvosok. Ideje belenyugodnunk, mint a fradistáknak a másodosztályba, hogy Ronaldinho nem játszik többet Barca-mezben.

Ui.: Emlékeztek Rivaldo Milanba igazolására? Kísértetiesen hasonlít a helyzet... A következő csapatának kitartást (ha nem a bátyjáé lesz az...)!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.04.01. 22:29:57

Nem nagyon vagyok képbe, lehet tudni róla valamit, hogy mikor fog újra játszani ? Mert mindenki, hallgat, senki sem mondd semmit, senki nem tudja mikor tér vissza állítólagos sérüléséből.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.30. 22:51:30

Gomezinho írta:Nem tudom de te sem tudod meg egyik nagyokos sem tudja akik itt vannak! Ugyanugy ahogy Tourét az Atletico elleni mecscen nem neveztél akkor ott Riijkard kapot hideget rendesen! Émilett a vége Touré sérült volt! és koppant mindenki! most ugyanezvan okoskodunk csak és a pletykákkal játszadozunk!
nézd, vannak bizonyos jelek, amik egyértelműen bizonyítják, hogy ronaldinho nem sérülés miatt marad ki. ezek közül a legfontosabb - ami NEM pletyka - az az, hogy semmiféle hír nincs a sérüléséről. kizárólag annyi, hogy "fájdalmat érez". ez van 3 hete, és semmi új info. na ez az, ami egy ilyen csapatnál kizárt. nézd csak végig az archívumot: valahányszor egy játékos lesérült, 24 órán belül elolvashattad róla, hogy mi a baja, meddig lesz az a baja, és hogy mi a szitu. ronaldinhonál nem, vajon miért?
a pletykák pedig ugyan csak pletykák, és ezeket soha nem fogja sem cáfolni, sem megerősíteni senki, ugyanakkor két dolog ezzel kapcsolatban:
- rijkaard múltkori nyilatkozata elég nyilvánvaló volt
- érdekes, más játékosokkal kapcsolatban még nem feltétlenül kezdenek ilyenek terjedni, ha leromlik a formájuk. kakáról pl még soha nem hallottam ilyet, pedig mostanában ő is halovány.

ronaldinho gyakorlatilag 2 éve még az árnyéka sem képes lenni egykori önmagának. és annak sem, ami elvárható lenne ennyi pénzért, ebben a csapatban, ezen a poszton. 3 hete nincs keretben, sérülésről semmi hír.

mindenki döntse el belátása szerint, hogy egyáltalán játszik-e még R10 barca-mezben. mert azt gondolni józan fejjel, hogy minden csak pletyka, és igenis sérült, és közben igenis akar, és küzd, és ő tökéletes, és még mindig a világ legjobb játékosa, az szinte lehetetlen.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:49:00

Gomezinho írta:Nem tudom de te sem tudod meg egyik nagyokos sem tudja akik itt vannak! Ugyanugy ahogy Tourét az Atletico elleni mecscen nem neveztél akkor ott Riijkard kapot hideget rendesen! Émilett a vége Touré sérült volt! és koppant mindenki! most ugyanezvan okoskodunk csak és a pletykákkal játszadozunk!
Ez a pletyka elég sok bizonyítékkal lett alátámasztva 1 hete, magától Rijkaardtól is...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.30. 22:45:56

Nem tudom de te sem tudod meg egyik nagyokos sem tudja akik itt vannak! Ugyanugy ahogy Tourét az Atletico elleni mecscen nem neveztél akkor ott Riijkard kapot hideget rendesen! Émilett a vége Touré sérült volt! és koppant mindenki! most ugyanezvan okoskodunk csak és a pletykákkal játszadozunk!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.30. 22:45:55

gekkodan írta:
chi omega írta:
szerinted miért játszik alig?
Na már most. Azért álljon meg a menet. Itt mindenki tudja mit gondolok Rijkaardról, de az, hogy valaki bulikba jár, nem küzd, sérülésekkel alibizik és lóg az edzésről, az azért max annyiban az edző hibája, hogy nem rúgja tökön és teszi le a tartalékba. Ezt kéne tennie, menjen rúgdosson együtt Guy Assalinnal és tanuljon egy kis motivációt.

De ettől még ez nem kizárólag Rijkaard hibája. Nem játszik, mert jelenleg rohadt jó neki így az élete. Én sem tenném be a srácot most a keretbe, más kérdés, hogy már fenéken billentettem volna pár hónappal ezelőtt. De ha valaki nem akar, nem kell eröltetni. Csak ehhez kicsit drága a gyerek.
dehát én is ezért kérdezem. nem azért játszik alig, mert sérült...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:45:18

chi omega írta:
Na már most. Azért álljon meg a menet. Itt mindenki tudja mit gondolok Rijkaardról, de az, hogy valaki bulikba jár, nem küzd, sérülésekkel alibizik és lóg az edzésről, az azért max annyiban az edző hibája, hogy nem rúgja tökön és teszi le a tartalékba. Ezt kéne tennie, menjen rúgdosson együtt Guy Assalinnal és tanuljon egy kis motivációt.

De ettől még ez nem kizárólag Rijkaard hibája. Nem játszik, mert jelenleg rohadt jó neki így az élete. Én sem tenném be a srácot most a keretbe, más kérdés, hogy már fenéken billentettem volna pár hónappal ezelőtt. De ha valaki nem akar, nem kell eröltetni. Csak ehhez kicsit drága a gyerek.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.30. 22:42:32

Gomezinho írta:

Azok az ostobák, akik látják, hogy évi 8.5 milláért 2006 óta semmit sem csinál, vagy azok az ostobák, akik 2 szezon miatt még mindig reménykednek? Inkább az utóbbiakat tartom annak. R10 semmit nem csinál 2 éve, egy ollózásos góltól pedig nem fogok bexarni, ha a meccs többi részében hozza a szokásos lébecolását.

Nem a múltból kell élni bakker. Volt elég ideje, csak akarni kellett volna. Nem tette, erre viszont túl sok pénzbe kerül. Ha elgondolod, hogy még 3 évig van szerződése, akkor könnyen belátod, hogy cirka 26.5 millio eurot dobunk ki az ablakon. Persze lehet, hogy szeptembertől egy új edzővel ismét szárnyra kap. Akkor aláírom, maradjon. De mi erre a garancia???? 2 éve várjuk, fogadkozik mindenki, de semmi sem történik.

26.5 millióból pedig meg lehet venni egy fiatal, zseniális tehetséget, aki alázattal és lélekkel hal meg a csapatért. Melyik jobb? A bulifiú, vagy egy robot?
Azért amellett sem kell elmenni hogy az előző szezonban 20 gól azóta meg alig játszik ! ezt is kéne valahol nézni! R10-nek nem egy barátra van szüksége hanem egy erősedzőre!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:37:58

Gomezinho írta:De most Gekkodan nemigy működik ez! Ha szabály akkor szabály! Maradona is drogozott :arrow: kibas*ták senkit nemérdekelt hogy ő kicsoda és csak jólakarta érezni magát! :oops:
Egyről beszélünk nem? :) Nem profi, nem akar játszani :arrow: salute!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.30. 22:36:50

De most Gekkodan nemigy működik ez! Ha szabály akkor szabály! Maradona is drogozott :arrow: kibas*ták senkit nemérdekelt hogy ő kicsoda és csak jólakarta érezni magát! :oops:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:34:04

Mihu írta:Azért, mert minden profi focista tudja hogy nem lehet úgy elmenni edzésre, hogy előző este szétbuliztam az agyam. Ez vele jár a munkájukkal. Ha valaki ennek ellenére is megszegi a klub alapszabályát, akkor nem tudom sajnálni. Év elején el lett mondva hogy tilosak az esti kimaradások. Innentől kezdve nincs miről beszélni szerintem :roll: És Ronaldinho-nak nem ez az első ilyen esete :roll:
Tudod Mihu, mindezzel nem is lenne baj, ha jól játszana, de nem teszi.

Robert Prosinecki 2 doboz cigit szívott naponta, nyilván fizikailag ez kihatott rá. Mégis olyan focista volt, akit élmény volt nézni és hatalmas hasznára volt a csapatának és a válogatottnak.

Engem nem érdekel, hogy mit csinál éjjel, magánügye. Ha oda teszi magát minden meccsen és hasznos, akkor ha 5 naponta alszik, engem az sem érdekelne. De nem ezt teszi.
Mihu
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:31:10

barcafan91 írta:nem tom mért kell szapulni? ott volt a meccsen? NEM! akk mi a f..nak kell b..tatni? rijkaard is megmondta h az edzések 99% án ott van. mult héten is végig eddzet. és azért mert a hülye edzőnk nem válogatja be a keretbe és kikapunk mert kéne a játéka azért nem tom h mért Roni a hibás.
Azért, mert minden profi focista tudja hogy nem lehet úgy elmenni edzésre, hogy előző este szétbuliztam az agyam. Ez vele jár a munkájukkal. Ha valaki ennek ellenére is megszegi a klub alapszabályát, akkor nem tudom sajnálni. Év elején el lett mondva hogy tilosak az esti kimaradások. Innentől kezdve nincs miről beszélni szerintem :roll: És Ronaldinho-nak nem ez az első ilyen esete :roll:
Kép
Lezárt