Ronaldinho&Barca írta:Szükségünk van rá, nélküle nem Barca a Barca!
Mindent bele R10!!!
Ilyet azért nem mondanék, de én is remélem, hogy végre pályára kerül!!!
Forintban Ronnie fizetése is milliárdos nagyságrend.weathered2 írta:300 millio euro....
forintban a milliárdok még enyhe megfogalmazás....
Milliárdokkal? hmm..ha jól tudom kb. 300milla egy évben a bevételünk...szóval amióta R10 itt van, minden bevételt neki köszönhetünk? zseni ez a srácweathered2 írta:Milliókat kap, dea fél világot közelebb hozta a barcához, és milliárdokkal növelte a barca bevételét.
Milliókat kap, dea fél világot közelebb hozta a barcához, és milliárdokkal növelte a barca bevételét.chi omega írta:ha csak 1x 2x maradt is ki, akkor sem érdemli meg többet ezt a mezt. bazmeg, ez a világ legnagyobb klubcsapata, milliókat kap azért, ahogy mostanában alibizik a pályán.Rivaldinho írta:Nem nagyon vagyok képbe, lehet tudni róla valamit, hogy mikor fog újra játszani ? Mert mindenki, hallgat, senki sem mondd semmit, senki nem tudja mikor tér vissza állítólagos sérüléséből.
Nem teljesen a védelmére, de azt el kell mondanom, hogy ha esetleg éjszakázott is 1x 2x, és emiatt kimarad 1-2 meccsen az jól is van. De hogy már több mint egy hónapot hagyjon ki az nevetséges (nem tudom pontosan mikor játszott utoljára)! Mert nem hinném hogy állandóan éjszakázik, gondolom 1x 2x kimaradt, és büntit kapott, na de ennyit ?? Ez is Rijkaard-ot minősíti...szerintem...
ha csak 1x 2x maradt is ki, akkor sem érdemli meg többet ezt a mezt. bazmeg, ez a világ legnagyobb klubcsapata, milliókat kap azért, ahogy mostanában alibizik a pályán.Rivaldinho írta:Nem nagyon vagyok képbe, lehet tudni róla valamit, hogy mikor fog újra játszani ? Mert mindenki, hallgat, senki sem mondd semmit, senki nem tudja mikor tér vissza állítólagos sérüléséből.
Nem teljesen a védelmére, de azt el kell mondanom, hogy ha esetleg éjszakázott is 1x 2x, és emiatt kimarad 1-2 meccsen az jól is van. De hogy már több mint egy hónapot hagyjon ki az nevetséges (nem tudom pontosan mikor játszott utoljára)! Mert nem hinném hogy állandóan éjszakázik, gondolom 1x 2x kimaradt, és büntit kapott, na de ennyit ?? Ez is Rijkaard-ot minősíti...szerintem...
Ronaldinho azért nem játszik (edzéseken is ezért nem dolgozott, amellett hogy egyszer részeg, egyszer pedig másnapos volt), mert azt mondja, fáj a combja- holott, sérülést nem látnak nála az orvosok. Ideje belenyugodnunk, mint a fradistáknak a másodosztályba, hogy Ronaldinho nem játszik többet Barca-mezben.Rivaldinho írta:Nem nagyon vagyok képbe, lehet tudni róla valamit, hogy mikor fog újra játszani ? Mert mindenki, hallgat, senki sem mondd semmit, senki nem tudja mikor tér vissza állítólagos sérüléséből.
nézd, vannak bizonyos jelek, amik egyértelműen bizonyítják, hogy ronaldinho nem sérülés miatt marad ki. ezek közül a legfontosabb - ami NEM pletyka - az az, hogy semmiféle hír nincs a sérüléséről. kizárólag annyi, hogy "fájdalmat érez". ez van 3 hete, és semmi új info. na ez az, ami egy ilyen csapatnál kizárt. nézd csak végig az archívumot: valahányszor egy játékos lesérült, 24 órán belül elolvashattad róla, hogy mi a baja, meddig lesz az a baja, és hogy mi a szitu. ronaldinhonál nem, vajon miért?Gomezinho írta:Nem tudom de te sem tudod meg egyik nagyokos sem tudja akik itt vannak! Ugyanugy ahogy Tourét az Atletico elleni mecscen nem neveztél akkor ott Riijkard kapot hideget rendesen! Émilett a vége Touré sérült volt! és koppant mindenki! most ugyanezvan okoskodunk csak és a pletykákkal játszadozunk!
Ez a pletyka elég sok bizonyítékkal lett alátámasztva 1 hete, magától Rijkaardtól is...Gomezinho írta:Nem tudom de te sem tudod meg egyik nagyokos sem tudja akik itt vannak! Ugyanugy ahogy Tourét az Atletico elleni mecscen nem neveztél akkor ott Riijkard kapot hideget rendesen! Émilett a vége Touré sérült volt! és koppant mindenki! most ugyanezvan okoskodunk csak és a pletykákkal játszadozunk!
dehát én is ezért kérdezem. nem azért játszik alig, mert sérült...gekkodan írta:Na már most. Azért álljon meg a menet. Itt mindenki tudja mit gondolok Rijkaardról, de az, hogy valaki bulikba jár, nem küzd, sérülésekkel alibizik és lóg az edzésről, az azért max annyiban az edző hibája, hogy nem rúgja tökön és teszi le a tartalékba. Ezt kéne tennie, menjen rúgdosson együtt Guy Assalinnal és tanuljon egy kis motivációt.chi omega írta:
szerinted miért játszik alig?
De ettől még ez nem kizárólag Rijkaard hibája. Nem játszik, mert jelenleg rohadt jó neki így az élete. Én sem tenném be a srácot most a keretbe, más kérdés, hogy már fenéken billentettem volna pár hónappal ezelőtt. De ha valaki nem akar, nem kell eröltetni. Csak ehhez kicsit drága a gyerek.
Na már most. Azért álljon meg a menet. Itt mindenki tudja mit gondolok Rijkaardról, de az, hogy valaki bulikba jár, nem küzd, sérülésekkel alibizik és lóg az edzésről, az azért max annyiban az edző hibája, hogy nem rúgja tökön és teszi le a tartalékba. Ezt kéne tennie, menjen rúgdosson együtt Guy Assalinnal és tanuljon egy kis motivációt.chi omega írta:
szerinted miért játszik alig?
szerinted miért játszik alig?Gomezinho írta:Azért amellett sem kell elmenni hogy az előző szezonban 20 gól azóta meg alig játszik ! ezt is kéne valahol nézni! R10-nek nem egy barátra van szüksége hanem egy erősedzőre!
Azok az ostobák, akik látják, hogy évi 8.5 milláért 2006 óta semmit sem csinál, vagy azok az ostobák, akik 2 szezon miatt még mindig reménykednek? Inkább az utóbbiakat tartom annak. R10 semmit nem csinál 2 éve, egy ollózásos góltól pedig nem fogok bexarni, ha a meccs többi részében hozza a szokásos lébecolását.
Nem a múltból kell élni bakker. Volt elég ideje, csak akarni kellett volna. Nem tette, erre viszont túl sok pénzbe kerül. Ha elgondolod, hogy még 3 évig van szerződése, akkor könnyen belátod, hogy cirka 26.5 millio eurot dobunk ki az ablakon. Persze lehet, hogy szeptembertől egy új edzővel ismét szárnyra kap. Akkor aláírom, maradjon. De mi erre a garancia???? 2 éve várjuk, fogadkozik mindenki, de semmi sem történik.
26.5 millióból pedig meg lehet venni egy fiatal, zseniális tehetséget, aki alázattal és lélekkel hal meg a csapatért. Melyik jobb? A bulifiú, vagy egy robot?
Egyről beszélünk nem?Gomezinho írta:De most Gekkodan nemigy működik ez! Ha szabály akkor szabály! Maradona is drogozottkibas*ták senkit nemérdekelt hogy ő kicsoda és csak jólakarta érezni magát!
Tudod Mihu, mindezzel nem is lenne baj, ha jól játszana, de nem teszi.Mihu írta:Azért, mert minden profi focista tudja hogy nem lehet úgy elmenni edzésre, hogy előző este szétbuliztam az agyam. Ez vele jár a munkájukkal. Ha valaki ennek ellenére is megszegi a klub alapszabályát, akkor nem tudom sajnálni. Év elején el lett mondva hogy tilosak az esti kimaradások. Innentől kezdve nincs miről beszélni szerintemÉs Ronaldinho-nak nem ez az első ilyen esete
Azért, mert minden profi focista tudja hogy nem lehet úgy elmenni edzésre, hogy előző este szétbuliztam az agyam. Ez vele jár a munkájukkal. Ha valaki ennek ellenére is megszegi a klub alapszabályát, akkor nem tudom sajnálni. Év elején el lett mondva hogy tilosak az esti kimaradások. Innentől kezdve nincs miről beszélni szerintembarcafan91 írta:nem tom mért kell szapulni? ott volt a meccsen? NEM! akk mi a f..nak kell b..tatni? rijkaard is megmondta h az edzések 99% án ott van. mult héten is végig eddzet. és azért mert a hülye edzőnk nem válogatja be a keretbe és kikapunk mert kéne a játéka azért nem tom h mért Roni a hibás.