Mi a véleményetek?

nézd csak meg még egyszer, miután a kapusról visszapattant milyen mozdulattal küldte be halálpontosan Bojan elélionelmessi19 írta: A gólt kicsit másképp látom mint Áki... nem egészen úgy hogy ő csinálta meg... leginkább nagy szerencséje volt hogy végül gól lett abból, amit Iniesta csinált meg és ő kis híjján elszúrt... de azért nemakarom a gólpasszát elvitatni.. ott kellett lenni és lövés után is még koncentrálni..
Na ne mondd már. Te nem akarod megérteni. Akkor vázolom a szitut. Álmos, fáradt vagy. Miért ne lehetnél. Nyer a kedvenc csapatot, gyenge játékkal. Följössz a fórumra, és első dolgot Henry-t lefikkantani. Hogy nem bír átvennia egy labdát sem... Akkor remélem Krkics topikjában is elkezded ezeket a monológokat, mert sorozatosan elpattannak tőle is a labdák. Mint ahogyan mindenkitől, amikor nincsenek formában. Így Henry-tól is. Bojan mondjuk formában van, csak még éretlen, tapasztalatlan, lámpalázas, etc. Ha nem Henry ellen irányul, akkor másnál miért nem veszel észre dolgokat?lionelmessi19 írta:Én nemtom Marci, megint ott tartunk, hogy egyszerűen fel se fogod amit írok.
Mi az h mindenért megtalálom??
Semmiért se találtam meg, azt leszámítva hogy szerintem minimum dolgokat nem csinál meg. Semmiért nem okoltam, semmi egyebet nem mondtam. És unom h x-szer le kell ezt írni pl. neked is.
Akkor elárulok egy titkot. Minden csatár sétálgat. Mivel csatár. A támadóknak nem az a feladata, hogy a 16-oson belül szereljenek. Ennek ellenére Henry minden meccsen legalább kétszer-háromszor megteszi.lionelmessi19 írta: És megint leírom, ha nem jönnek sokan azzal, hogy miről beszélek mikor Henry tud labdátkezelni, holott nem úgy tűnik... illetve ugyanez azzal kapcsolatban, hogy mennyire is harcol, hajt (nemegyszer hosszú 10 másodpercekig, percekig sétálgat, ácsorog) akkor nem születik ma ide tőlem hozzászólás.
Iniesta csinálta meg? Azért mert egy 10 méteres lyukba bepasszolt egy labdát a kirobbanó Henry-nak? Nem akarom Iniesta érdemeit elvitatni, mert tényleg nagy labda volt, de hogy ezt a szituációt így látod, megint csak Balinhót igazolja abban, hogy a kedvenceiddel végtelenül elnéző vagy, akiket meg nem bírsz (Henry) azokat meg folyton megtalálod.lionelmessi19 írta: A gólt kicsit másképp látom mint Áki... nem egészen úgy hogy ő csinálta meg... leginkább nagy szerencséje volt hogy végül gól lett abból, amit Iniesta csinált meg és ő kis híjján elszúrt... de azért nemakarom a gólpasszát elvitatni.. ott kellett lenni és lövés után is még koncentrálni..
Attól, hogy elmondod, hogy ott laksz és sajtótájékoztatókra jársz még nem fogok rólad többet gondolni, valamint azt sem, hogy te lennél Marcelo Lippi.Pedro77 írta:Nevetségesnek tartom ezt az egész fórumot mert úgy érzem olyan emberek szólnak hozzá akiknek fogalmuk sincs sok dologról, aki komolyan gondolja, szívesen találkozom vele a kovetkezo hivatalos sajtótájékoztatón!
Jelenleg ezt a 2 játékost nem lehet egy lapon említeni. Messi idén a csapat ékköve, Henry pedig egy szenvedő srác hozzá képest. Messinek annyit köszönhetsz idén, mint senki másnak a keretben.Pedro77 írta:Tisztelt Leonel Messi Fan!!!!!!!!
Azt már elfelejted írni hogy a te nagy kedvenced alig játszott az idényben, nehogy félre érts, szeretem Messit, de ha ma még annyi bénázas sem lett vna Henrytol, akkor 0-o lett vna a végeredmény!!
Hajjajj..Pedro77 írta:Tisztelt Leonel Messi Fan!!!!!!!!
Azt már elfelejted írni hogy a te nagy kedvenced alig játszott az idényben, nehogy félre érts, szeretem Messit, de ha ma még annyi bénázas sem lett vna Henrytol, akkor 0-o lett vna a végeredmény!!
Pedro77 írta:Az már tényleg nevetséges hogy ez a fórum arról szól hogy higy huzzuk le Henryt. Valahogy nem érzem igazi Barca fannak azt aki ilyen hozzászólásokat ír. Ugyanis Régen láttam itt vkit ígyy harcolni, mint Henry. Messi mellett szerintem sokat harcol dolgokért. En pontosan 25 éve vagyok Barcelona rajongó és elmonhatom hogy ott élek ahol a kedvenc csapatom is. Ezen kívul csakis a Francia csapat a kedvencem azon belul Thierry Henry!!!
Nyilván senkinek nem könnyű ilyen helyzetben... de te is érted h miről beszélek.gekkodan írta:Remélem azért érted, hogy mit mondtamlionelmessi19 írta:Óóóó
Szegény Titi, csúnya Barcelona elrontja neki a karrierje végét...
Talán ha megtanulna labdát kezelni, vagy megmozdulna néha...Nem azt mondom, hogy szegény Barca, de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy árnyéka önmagához képest az a tény, hogy a csapatnak sem megy idén egyáltalán. Ezt ne vitasd.
Remélem azért érted, hogy mit mondtamlionelmessi19 írta:Óóóó
Szegény Titi, csúnya Barcelona elrontja neki a karrierje végét...
Talán ha megtanulna labdát kezelni, vagy megmozdulna néha...
Óóóógekkodan írta:Szegény srác, lehet, hogy megbánta már ezt az átigazolást... Kiváltképp, hogy még a környezet sem az, amire számított, sikeresen átigazolt egy válságot élő csapatba, itt aztán nem sok esélye volt, hogy Arsenalos szinten focizzon...