Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.04.03. 20:17:05

Sokat gondolkoztam Henryn,hogy miért haloványabb!És végül arra jutottam,hogy a mi felállásunk nagyon nem "ízlik" Titinek!Ez a balszél,ez egy melós poszt,ráadásul,miután védekezett,még varázsolnia is kéne és szép dolgokat mutatnia!A kettő viszont nem fér össze!Szóval én itt látom az okát,hogy miért nem lő annyi gólt és hogy miért ennyire halovány az összjátékban!(Hiányolom tőle a megindulásokat,szólókat,cseleket és a párharcai megnyerését)Szóval neki szerintem ez a játékrendszer,amiben mi játszunk,nem tetszik,ezáltal nem is tud olyat nyújtani,amit elvárnánk egy Henrytól!

Mi a véleményetek?

:!:
.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.02. 22:03:06

:lol: :lol: :lol:

lionelmessi19 te nagyon el vagy tájolva!
Tény h elpattog a labda Henrytól, de ugyanugy Bojantól is elpattan. Nem fogok a falnak menni a kipattanós én meg berakom góljaitól. Henry idén igen fontos és igencsak szép gólokat lőtt. Például a kupában a Sevilla elleni, ahol ugy vette át a labdát h nem veszített a tempójából semmit, vagy a Celtic elleni csodagólja? Ezekról mért nem áradozol semmit?
Már bocs h ezt mondom, de emlékszem még amikor te ide regeltél, és hogy milyen voltál, ezek szerint továbbra sem sokat változott a gondolkodásmódod!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
balusz92
Barça B

2008.04.02. 21:48:16

henry nem játszik jol ez tény, de ha elveszti a labdát egyből megprobálja visszaszerezni sokan meg inkább szidják magukat a talajt meg a játékvezetöt . ja van olyan amikor sokat sétál, de akkor valaki probáljon már meg végigfutni egy meccset és szoljon ha megállás nélkülsikerült.
senzu
Entrenador del Barça

2008.04.02. 20:43:02

lionelmessi19 írta: A gólt kicsit másképp látom mint Áki... nem egészen úgy hogy ő csinálta meg... leginkább nagy szerencséje volt hogy végül gól lett abból, amit Iniesta csinált meg és ő kis híjján elszúrt... de azért nemakarom a gólpasszát elvitatni.. ott kellett lenni és lövés után is még koncentrálni..
nézd csak meg még egyszer, miután a kapusról visszapattant milyen mozdulattal küldte be halálpontosan Bojan elé :o
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.02. 20:33:37

lionelmessi19 írta:Én nemtom Marci, megint ott tartunk, hogy egyszerűen fel se fogod amit írok.

Mi az h mindenért megtalálom??
Semmiért se találtam meg, azt leszámítva hogy szerintem minimum dolgokat nem csinál meg. Semmiért nem okoltam, semmi egyebet nem mondtam. És unom h x-szer le kell ezt írni pl. neked is.
Na ne mondd már. Te nem akarod megérteni. Akkor vázolom a szitut. Álmos, fáradt vagy. Miért ne lehetnél. Nyer a kedvenc csapatot, gyenge játékkal. Följössz a fórumra, és első dolgot Henry-t lefikkantani. Hogy nem bír átvennia egy labdát sem... Akkor remélem Krkics topikjában is elkezded ezeket a monológokat, mert sorozatosan elpattannak tőle is a labdák. Mint ahogyan mindenkitől, amikor nincsenek formában. Így Henry-tól is. Bojan mondjuk formában van, csak még éretlen, tapasztalatlan, lámpalázas, etc. Ha nem Henry ellen irányul, akkor másnál miért nem veszel észre dolgokat?
lionelmessi19 írta: És megint leírom, ha nem jönnek sokan azzal, hogy miről beszélek mikor Henry tud labdátkezelni, holott nem úgy tűnik... illetve ugyanez azzal kapcsolatban, hogy mennyire is harcol, hajt (nemegyszer hosszú 10 másodpercekig, percekig sétálgat, ácsorog) akkor nem születik ma ide tőlem hozzászólás.
Akkor elárulok egy titkot. Minden csatár sétálgat. Mivel csatár. A támadóknak nem az a feladata, hogy a 16-oson belül szereljenek. Ennek ellenére Henry minden meccsen legalább kétszer-háromszor megteszi.
lionelmessi19 írta: A gólt kicsit másképp látom mint Áki... nem egészen úgy hogy ő csinálta meg... leginkább nagy szerencséje volt hogy végül gól lett abból, amit Iniesta csinált meg és ő kis híjján elszúrt... de azért nemakarom a gólpasszát elvitatni.. ott kellett lenni és lövés után is még koncentrálni..
Iniesta csinálta meg? Azért mert egy 10 méteres lyukba bepasszolt egy labdát a kirobbanó Henry-nak? Nem akarom Iniesta érdemeit elvitatni, mert tényleg nagy labda volt, de hogy ezt a szituációt így látod, megint csak Balinhót igazolja abban, hogy a kedvenceiddel végtelenül elnéző vagy, akiket meg nem bírsz (Henry) azokat meg folyton megtalálod.

Ráadásul nem egyszer ordenáré stílusban.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.02. 10:40:39

Nem hiszem el, hogy egysek milyen vakok... Henry rosszul játszik, és ki nem???? Henry viszont harcol egy [auto_cenzúra] csapatban... Tegnap melyik csatár volt sokszor megtalálható a saját tizenhatosánál is a középpályások helyett??? Henry... Elveszítettük a labdát, akkor jött vissza segíteni, nem csak sétált, mint egyesek...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
kissge11
Barça C

2008.04.02. 09:32:15

Nem tudom ki miért kritizálja Henry-t, valóban nincs csúcs formában mostanában (ahogy a többi játékos sem), de azért az Henry letett már egy-két dolgot az asztalra... És neki egy-két megugrás elég ahhoz hogy gólt, vagy ahogy mostanában teszi gólpasszokat produkáljon!Mert a legutóbbi időben ő idézi elő a gólok nagy részét, szóval ennyi! Szevasztok.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.04.02. 02:24:46

Tényleg érthetetlen miért kell minden meccs után kikezdeni.

Főleg lionelmessi19-től tartom érdekesnek az Henry iránti kritikáit, akinek erre egyetlen oka van az a személyes ellenérzése. Ami viszont furcsa, hogy Decoval szemben végtelenül elnéző vagy! A labdakezelési problémák Deconál verik az ember szemét. Hogy Henry nem küzd? Ha valaki úgy ül le a TV elé, hogy csak azt lesi mikor fog sétálni, akkor igen fog rá alkalmat találni, de igenis az egyik legjobban küzdő, legtöbbet hajtó játékosról beszélünk.

Nem kedvelni lehet, kritizálni szintén, de akkor mérjünk egy mércével, és ilyen alapon akkor osszuk ki Decot, Puyolt, Abidalt, Zambrottát, Marquezt, Ronaldinhot, Yayát, Samut és még sokakat.

A gólnál mázlija volt. De ha Bojan istenítve van miatta, akkor legalább egy kalaplengetés Henrynak is jár. Ugyanígy az egész csapat mélyrepülésben van, Henry sem találja a helyét, ahogy a többiek sem. Lefele nem lóg ki.
Andris
Adminisztrátor

2008.04.02. 00:25:57

Én nemtom Marci, megint ott tartunk, hogy egyszerűen fel se fogod amit írok.
Mi az h mindenért megtalálom??
Semmiért se találtam meg, azt leszámítva hogy szerintem minimum dolgokat nem csinál meg. Semmiért nem okoltam, semmi egyebet nem mondtam. És unom h x-szer le kell ezt írni pl. neked is.

És megint leírom, ha nem jönnek sokan azzal, hogy miről beszélek mikor Henry tud labdátkezelni, holott nem úgy tűnik... illetve ugyanez azzal kapcsolatban, hogy mennyire is harcol, hajt (nemegyszer hosszú 10 másodpercekig, percekig sétálgat, ácsorog) akkor nem születik ma ide tőlem hozzászólás.

Így érted? Azthittem elég világos volt elsőre is, de mégis teljesen más dolgokat irogatsz hozzá...

A gólt kicsit másképp látom mint Áki... nem egészen úgy hogy ő csinálta meg... leginkább nagy szerencséje volt hogy végül gól lett abból, amit Iniesta csinált meg és ő kis híjján elszúrt... de azért nemakarom a gólpasszát elvitatni.. ott kellett lenni és lövés után is még koncentrálni..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Pedro77
Barça C

2008.04.01. 23:39:41

Nem errol van szó , csak arról hogy itt mindehol azt olvasom hogy mindenki [auto_cenzúra], foleg Henry, pedig ha jól utana nezunk akkor mindenki a teljesítményén jóval alul teljesít. A Barca az életem, és tudom hogy hasznos tagja Henry és nem is érdekelnek az olyan hozzászólások hogy Henry egy semmi, mert sajnos itt csak olyat olvasok szinte!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.01. 23:39:37

Engem csak az b*sz fel idegileg, hogy miért mindenért őt kell megtalálni?
Vitattam én bármikor, hogy nem jogos a kritika? Nem. Most sem fogom azt mondani, hogy hű de jól játszott. De pl ő adta a győztes gólpasszt. Ergo nem fogom csak azért elkezdeni szidni, mint a bokrot, mert nem tetszik a fizimiskája. Tisztán látszik, hogy például te ki nem állhatod, de ezt muszáj minden áldott meccs után az orrá alá dörgölni? Ettől jobban érzed magad? Én speciel nagyon rosszul, mert nagyon is kedvelem, és egyébként sem vagyok annak a híve, hogy folyamatosan szapuljak akárkit is a csapatból. Elismerem, volt olyan, én is túlzásba estem korábban, de az esetek nagy többségében mindig korrekt kritikát fogalmaztam meg.

Akkor például jogosan tehetném fel a kérdést, hogy Abidal, vagy Puyol topikját miért nem okádjátok tele rágalmakkal? Ők sem teljesítenek valami fényesen mostanában.

Na mind1, tényleg nem akarok újból és újból belemenni ebbe a vitába, és legközelebb igyekezni fogok nem válaszolni rá.

Nem vagyok egy R10 fanatik, de pl az sem tetszik nekem, amilyen stílusban mennek ott a konverzációk. De említhetném akármelyik topikot is. Vagy Rijkaard, nagyon jól tudod te is, hogy már régóta a leváltása mellett vagyok, mégsem küldöm el minden héten a halál f*szára. Mert amit nagyon sokan művevlnek, az már szánalmas.

Nem szereted Henry-t. Ott van például Ozsi, ő sem szívleli, egyáltalán nem, túle mégsem láttam még keresetlen szavakat. Ő érdekes módon tud korrekten véleményezni. Azzal nincs is semmi bajom. Mert jogos.
Na remélem érthető volt, amit mondani akartam.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.04.01. 23:30:15

Nem tudom mit vitatkoztok, tény, hogy most sem játszott jól, de megint csinált egy gólt, amivel nyertünk.
Erről ennyit.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.01. 23:09:50

Pedro77 írta:Nevetségesnek tartom ezt az egész fórumot mert úgy érzem olyan emberek szólnak hozzá akiknek fogalmuk sincs sok dologról, aki komolyan gondolja, szívesen találkozom vele a kovetkezo hivatalos sajtótájékoztatón!
Attól, hogy elmondod, hogy ott laksz és sajtótájékoztatókra jársz még nem fogok rólad többet gondolni, valamint azt sem, hogy te lennél Marcelo Lippi.

Ezek irreleváns tényezők.
Pedro77
Barça C

2008.04.01. 23:07:10

Nevetségesnek tartom ezt az egész fórumot mert úgy érzem olyan emberek szólnak hozzá akiknek fogalmuk sincs sok dologról, aki komolyan gondolja, szívesen találkozom vele a kovetkezo hivatalos sajtótájékoztatón!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.01. 23:05:58

Pedro77 írta:Tisztelt Leonel Messi Fan!!!!!!!!

Azt már elfelejted írni hogy a te nagy kedvenced alig játszott az idényben, nehogy félre érts, szeretem Messit, de ha ma még annyi bénázas sem lett vna Henrytol, akkor 0-o lett vna a végeredmény!!
Jelenleg ezt a 2 játékost nem lehet egy lapon említeni. Messi idén a csapat ékköve, Henry pedig egy szenvedő srác hozzá képest. Messinek annyit köszönhetsz idén, mint senki másnak a keretben.
Andris
Adminisztrátor

2008.04.01. 23:05:37

Pedro77 írta:Tisztelt Leonel Messi Fan!!!!!!!!

Azt már elfelejted írni hogy a te nagy kedvenced alig játszott az idényben, nehogy félre érts, szeretem Messit, de ha ma még annyi bénázas sem lett vna Henrytol, akkor 0-o lett vna a végeredmény!!
Hajjajj.. :D

Na mind1.. nem vagyok kibékülve a Franciával.
Sose szerettem igazán, egyszerűen nembírok megkedvelni valakit aki úgy tud viselkedni a pályán ahogy ő... egoista, nagyképű.. nemkell bemutatnom a gólörömeit pl senkinek sztem..
De mindig tiszteltem és elismertem a tudását, sokszor szerettem nézni a játékát... de amióta még csak közel olyat se tud produkálni, egyáltalán nincs miért kedvelnem.
És ha nem kedvelem, és nagyon nem hasznos, márpedig szvsz az elmúlt bő 1 hónapban nagyon nagyon nem az, akkor... nálam ez a vége. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Pedro77
Barça C

2008.04.01. 23:02:33

Tisztelt Leonel Messi Fan!!!!!!!!

gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.01. 23:00:33

Annyiban hadd védjem meg lionelmessi19-et, hogy Henry tényleg botrány [auto_cenzúra] teljesít magához képest. Lehet, hogy a magánéleti gondjai miatt, lehet, hogy a rossz poszt miatt, lehet, hogy a csapat válsága rá is kihat, de ami tény az tény, pocsékul játszik.

Az utolsó jó meccse Skóciában volt pár hete...
Andris
Adminisztrátor

2008.04.01. 22:59:35

Pedro77 írta:Az már tényleg nevetséges hogy ez a fórum arról szól hogy higy huzzuk le Henryt. Valahogy nem érzem igazi Barca fannak azt aki ilyen hozzászólásokat ír. Ugyanis Régen láttam itt vkit ígyy harcolni, mint Henry. Messi mellett szerintem sokat harcol dolgokért. En pontosan 25 éve vagyok Barcelona rajongó és elmonhatom hogy ott élek ahol a kedvenc csapatom is. Ezen kívul csakis a Francia csapat a kedvencem azon belul Thierry Henry!!!

MIAF...ENE? :D

Najó, tényleg felesleges... de azért nem véletlen írsz ilyet te se..
- József Attila
Pedro77
Barça C

2008.04.01. 22:57:47

Az már tényleg nevetséges hogy ez a fórum arról szól hogy higy huzzuk le Henryt. Valahogy nem érzem igazi Barca fannak azt aki ilyen hozzászólásokat ír. Ugyanis Régen láttam itt vkit ígyy harcolni, mint Henry. Messi mellett szerintem sokat harcol dolgokért. En pontosan 25 éve vagyok Barcelona rajongó és elmonhatom hogy ott élek ahol a kedvenc csapatom is. Ezen kívul csakis a Francia csapat a kedvencem azon belul Thierry Henry!!!
Andris
Adminisztrátor

2008.04.01. 22:56:58

gekkodan írta:
lionelmessi19 írta:Óóóó :(
Szegény Titi, csúnya Barcelona elrontja neki a karrierje végét...

Talán ha megtanulna labdát kezelni, vagy megmozdulna néha... :evil:
Remélem azért érted, hogy mit mondtam :lol: Nem azt mondom, hogy szegény Barca, de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy árnyéka önmagához képest az a tény, hogy a csapatnak sem megy idén egyáltalán. Ezt ne vitasd.

:)
Nyilván senkinek nem könnyű ilyen helyzetben... de te is érted h miről beszélek.

Marci, nemtom észre vetted e, nem hogy kevés helyre, egyáltalán sehova nem írtam hozzászólást ezen kívül. Nem véletlen...
Kicsit fáradt vagyok mostanában, és hát a fórum színvonala.. mind1, nem akarok itt belefolyni a sok értelmetlen vitába.

Lényeg az hogy folyton lehurrogott mindenki, ha azt mertem mondani h Henry nem bír labdátkezelni.
Csupán ezért került ide most ez.
És amúgy ki máshoz írnék ilyet? Mindig ottvan mostanában a legrosszabb 3 emberben, és bizony ő az egyetlen aki kevésbé áll közel hozzám a csapatból... akik még ilyenek, többnyire elfogadhatót nyújtanak.
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.01. 22:52:31

lionelmessi19 írta:Óóóó :(

Remélem azért érted, hogy mit mondtam :lol: Nem azt mondom, hogy szegény Barca, de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy árnyéka önmagához képest az a tény, hogy a csapatnak sem megy idén egyáltalán. Ezt ne vitasd.

:)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.01. 22:49:30

Csodálkoztam is volna, ha egy nap után nem az Henry topikban fikázódtál volna, mielőtt bármi máshoz is hozzászóltál volna. Dehát, szíved joga. Felőlem, add ki a fáradt gőzt. Ha te ettől jobban érzed magad. Na, jóccakát mindenkinek, visszamentem tanulni...
Pedro77
Barça C

2008.04.01. 22:48:35

Azt mindenki elfelejti hogy az egyetlen gól neki koszonheto? Henry ma jóval tobbet tett le mint a nagy Etoo! ës egyre jobb lessz. Elnézest a hibákért, de én egy olyan rajongó vagyok aki Barcelonaban él és nálunk más a billentyuzet! Hajrá Henry és orulok hogy ha minden jól megy akkor Schuster váltja a kedvenc edzom!!
Andris
Adminisztrátor

2008.04.01. 22:45:57

gekkodan írta:Szegény srác, lehet, hogy megbánta már ezt az átigazolást... Kiváltképp, hogy még a környezet sem az, amire számított, sikeresen átigazolt egy válságot élő csapatba, itt aztán nem sok esélye volt, hogy Arsenalos szinten focizzon...
Óóóó :(

- József Attila
Lezárt