lionelmessi19 írta:Én nemtom Marci, megint ott tartunk, hogy egyszerűen fel se fogod amit írok.
Mi az h mindenért megtalálom??
Semmiért se találtam meg, azt leszámítva hogy szerintem minimum dolgokat nem csinál meg. Semmiért nem okoltam, semmi egyebet nem mondtam. És unom h x-szer le kell ezt írni pl. neked is.
Na ne mondd már. Te nem akarod megérteni. Akkor vázolom a szitut. Álmos, fáradt vagy. Miért ne lehetnél. Nyer a kedvenc csapatot, gyenge játékkal. Följössz a fórumra, és első dolgot Henry-t lefikkantani. Hogy nem bír átvennia egy labdát sem... Akkor remélem Krkics topikjában is elkezded ezeket a monológokat, mert sorozatosan elpattannak tőle is a labdák. Mint ahogyan mindenkitől, amikor nincsenek formában. Így Henry-tól is. Bojan mondjuk formában van, csak még éretlen, tapasztalatlan, lámpalázas, etc. Ha nem Henry ellen irányul, akkor másnál miért nem veszel észre dolgokat?
lionelmessi19 írta:
És megint leírom, ha nem jönnek sokan azzal, hogy miről beszélek mikor Henry tud labdátkezelni, holott nem úgy tűnik... illetve ugyanez azzal kapcsolatban, hogy mennyire is harcol, hajt (nemegyszer hosszú 10 másodpercekig, percekig sétálgat, ácsorog) akkor nem születik ma ide tőlem hozzászólás.
Akkor elárulok egy titkot. Minden csatár sétálgat. Mivel csatár. A támadóknak nem az a feladata, hogy a 16-oson belül szereljenek. Ennek ellenére Henry minden meccsen legalább kétszer-háromszor megteszi.
lionelmessi19 írta:
A gólt kicsit másképp látom mint Áki... nem egészen úgy hogy ő csinálta meg... leginkább nagy szerencséje volt hogy végül gól lett abból, amit Iniesta csinált meg és ő kis híjján elszúrt... de azért nemakarom a gólpasszát elvitatni.. ott kellett lenni és lövés után is még koncentrálni..
Iniesta csinálta meg? Azért mert egy 10 méteres lyukba bepasszolt egy labdát a kirobbanó Henry-nak? Nem akarom Iniesta érdemeit elvitatni, mert tényleg nagy labda volt, de hogy ezt a szituációt így látod, megint csak Balinhót igazolja abban, hogy a kedvenceiddel végtelenül elnéző vagy, akiket meg nem bírsz (Henry) azokat meg folyton megtalálod.
Ráadásul nem egyszer ordenáré stílusban.