ÚristeeenDanka00792 írta:Aztazélet, az elején nemtudtam hogy milesz belöle, meg a kamera nem is mutatta az egészet, cask az also sarkát, de amikor viszazoomolt a kamera és megforditotta a képet a "müvészúr" akkor nagyon néztem...
Le a kalappal!

ÚristeeenDanka00792 írta:Aztazélet, az elején nemtudtam hogy milesz belöle, meg a kamera nem is mutatta az egészet, cask az also sarkát, de amikor viszazoomolt a kamera és megforditotta a képet a "müvészúr" akkor nagyon néztem...
Le a kalappal!
Aztazélet, az elején nemtudtam hogy milesz belöle, meg a kamera nem is mutatta az egészet, cask az also sarkát, de amikor viszazoomolt a kamera és megforditotta a képet a "müvészúr" akkor nagyon néztem...
Aztaaa durva. Néztem, néztem az elején azt hittem, hogy valami sárkány lesz, amikor még csak lilával tolta, akkor van egy olyan pozíció, ami teljesen hasonlított egy sárkányfejre. A vége felé meg teljesen nem értettem, hogy mi lesz ebből. Néztem, hogy mennyi van még hátra, mondom Ő is egy absztrakt festő. De amikor megfrgatta a képet, alig kaptam levegőt...
Gyerekek, ez nagyon-nagyon durva. Hogy tud ilyen képet csinálni? Ez szinte hihetetlen.Frank Rijkaard írta:Ez elképesztő![]()
![]()
![]()
El se tudom képzelni, hogy milyen tehetséges emberek vannak
Ez elképesztő
Chris0527 írta:Most gondolj bele 60 évesen milyen jól fogunk kinézni az oldschool fullcap-jeinkbenG-Jay írta:de nagyon nem akarok megváltozni
G.. Na de hol van az még...
![]()