Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szeretném, hogy maradjon, de nehogy azt hidd, hogy szívét-lelkét kitenné, hogy itt maradhasson. De ha ajánlanak érte olyan 25 milliót, szerintem el fogják engedni. És ezt nagyon nem szeretném.Ronal.10 írta:miröl beszéltek?
ronaldinho mindenképpen menni akar?
ugy volt h ha megy akkor az ö döntése is beleszolhat a dolgokba.
egyenlöre nem tudni mit akar csak azt tudni más klubbok mit akarnak!
várom az intejukat dinhoval.
kiváncsi vagyok mert elvileg 1-2 honapja mondta ismét h nem megy sehova
Erre csak akkor lehet reális esély, ha Ronaldinho tényleg el AKAR menni a Barca-bol.Colos írta:Lehet, hogy Ronaldinhoért nem sok 20 milka, de ha ennyiért nem engedik el, akkor 16 millióért kivásárolhatja magát...Kralo írta:Mi ez a 20 milka? Nevetséges.
Ez igy igaz.Guardiola írta:Nekem nem ez a velemenyem, amikor megvettuk 30 millaert akkor egy tehetseget vettunk a legigeretesebb jatekost akinek a palyaja felfele ivelt. Ha most valaki megveszi Ronit akkor egy nagy sztart vesz akinek palyaja lefele ivel oriasi fizetese van es a motivaltsag hianya latszik rajta.
Persze jo volna minel tobbet kapni erte de ha menni akar szerintem el kell engedni mindegy hogy mennyit ajanlanak erte.
Nekem nem ez a velemenyem, amikor megvettuk 30 millaert akkor egy tehetseget vettunk a legigeretesebb jatekost akinek a palyaja felfele ivelt. Ha most valaki megveszi Ronit akkor egy nagy sztart vesz akinek palyaja lefele ivel oriasi fizetese van es a motivaltsag hianya latszik rajta.Danka00792 írta:
Az én forgatokönyvem szerint az Inter vagy a Chelsea nyáron bejelentkezik érte 30-40 millioval és elviszi valamelyik. Csak kérdés hogy melyik. Szerintem ez lesz.
Ez a 20 millio meg nevetséges.
Ott a bibi, hogy sérült, hat hétig nem látjuk a gyepen. Így még az se lehet sajnos, hogy kapjon egy utolsó esélyt bizonyításra, hogy elkápráztassa, szórakoztassa a culét. Ez van, itt már minden a pénzről fog szólni. A felek szépen leülnek, és megbeszélik, hogy akkor hogyan tovább. Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy holnap Rijkaard, vagy Ronnie lesz téma közönségnek...10-st MessinekRonal.10 írta:holnap az lenne a legszebb dolog a gyözelmen felül h a közönség ronaldinhot élteti.
100 ezren Rooo-nal-din-ho....
Nembiztos hogy jol tudom, de anno még amikor nem volt nekik Pato, akkor a tervükben ugy szerepelt hogy összehoznak egy jo kis brazil támadotriot. Ebben volt benne: Kaka, Ronaldo és Ronaldinho. Hárombol kettö megvan, és a harmadikhoz közel állnak.Komiszka írta:Szerintem Ronaldinho el akar menni, ha maradni akarna nem szarna bele az egészbe. Nagy játékos de edzés és megfelelő hozzáállás nélkül még neki se megy . Ha nem változik a játéka bármilyen sokat is tett a Barcáért én elengedném, hadd vigye a Milán. Számomra egyébként meglepő kicsit, hogy a Milán ennyire érdeklődik egy "korosodó" játékosért, A milánnak 20 évesekre lenne szüksége nem egy 30 közeli motiválatlan Ronaldinhora.
akkor már lehetne Ronaldinho + 5 millió € Kakáért cserébecsababarca írta:20 millió...hm....az nagyon kevés...annyiért nem szabad elengedni![]()
inkább egy 15+Pato...
Nem szabad 20 millioért eladni, ezt ö is tudja (remélem), milve Laporta nem hü**e.haze71 írta:Én annak idején 60-70 millióért eladtam volna. Akkor azt mondta Laporta, hogy ezért a fejét vennék Barcelonában. Na most a 20 milláért mit fog kapni...
Leveszik a fejét, megkínozzák, kikötözik Barcelona főterén és addig ütik amíg mindenki meg nem pofozhatjahaze71 írta:Én annak idején 60-70 millióért eladtam volna. Akkor azt mondta Laporta, hogy ezért a fejét vennék Barcelonában. Na most a 20 milláért mit fog kapni...