Bercy írta:Jaksi írta:
Egy dolgot azért megemlítenék, de nem kioktatás, nem szemtelenkedés, sőt semmi rosszindulat! Azért mert esetleg a csapatból mások nem nyilvánítják ki a rosszallásukat, még nem biztos, hogy szeretnek is! Ciao
Gondolom Te olyan sok barátra tettél szert itt, hogy mindenki rólam panaszkodott és pont neked...
Jaksi írta:
Ui.: lehet, hogy nekem a fórumon a szám nagy, de a pályán nem esek össze egy apró rúgástól, ha meg igen, akkor felállok...

Dopinak igaza van... nincs értelme egy ilyen
vesztessel foglalkozni aki rögtön feladja, mert az egyetlen barátja nem jön többet közénk...
Megjegyzés: ha már úgy döntöttél, hogy nem jársz többet felénk akkor ne rombold a fórum színvonalát... ha hiányzom keress meg privátban (bár nem sok értelmét látom

)
Ui: úgy emlékszem mikor belerúgtál a bordásfalba nem nagyon ment a "felállás"

Először is, én nem láttam, hogy Dopi ilyet írt volna, ha igen, akkor elég szégyen, mert én barátomnak hittem, a másik pedig, hogy nem vagyok vesztes, csak előbb kérdezd meg apámat, anyámat, hogy miből élek, hülyegyerek!

Tudod az egyetem mellett nincs időm mindig dolgozni, és nem tudok mindig ennyit költeni, a másik pedig, igen, én is emberből vok, és néha nekem is fáj ha belerúgok a bordásfalba...

De minden második rúgásnál nem esek össze!

Ja, és a Te nagy vesztes haverod rúgta az első gólt a legutóbbi tornán... mert hajtott! Persze ettől nem leszek ügyes, vagy valami... Ha pedig a Dopinak ilyen jellegű mondata volt esetleg... örülök, hogy velem is megosztotta, ja és én nem a Norbi miatt nem jövök, hanem ismétlem, pénzhiány! Ill. lehet máshol is focizni, és nyugi, többé nem rombolom sem a fórum sem a hülye Barcelonanak a színvonalát... na, most meglehet lepődni, hogy lehülyéztem a Barcelonát, szuper! Mindenki megrökönyödésére ezzel ennyi, és ne aggódj, nem kell többé látnod! Nem is tolom le képem hozzátok... mert a hányinger kerülget!

Dopi te meg ne gyere a feszültségkeltéseddel... márcsak azért sem, mert eddig pont neked mondták ezt... neked se tetszett!
Ja, és mégvalami, nem a barátok száma, hanem az számít, hogy ki mekkora barát, ha szükség van rá!

Tudtommal két barátom volt ott... Dopi és a Norbi igenis a barátom! Ja, és a másik a múltkorira visszatérve, lehet, hogy én nem nyökögtem neked élőben a gondjaim, de te sem jöttél oda magadtól sose... egy alkalomról tudok, amikor felmerült a b különedzése! Na, annyi, aztán én másra nem emléxem!
Ciao