2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap köbö 3 olyan szitu volt amikor megoldotta a 3 az 1 elleni szitut Puyol, de semmi baj, nem a te hibád.bence93kis írta:kinek hiszed magad hogy másokra mondod hogy értelmes érveket is ritkán tudtok felhozni.... hm ki vagy te mi???? amugy puyol lassu, reklamálVictor_Valdes írta:Mindössze 9 embert akarsz idehozni amire semmi szükség nem lenne...őszintén mennyi az esélye , hogy Puyol meg Xavi elmegy innen?
De hadjuk mert értelmes érveket is ritkán tudtok felhozni.
én 15 éve barca drukker vagyok..... és tudom hogy puyol nemjo már... le kell cserélni az ien embereket és akor jo lesz de amig ezt nem látyátok be adig mondhatjátok hogy hüje vagyok meg ienek de ez az igazság... puyol lassu reklamál, xavi nem tud labdát szerezni és ako meg vannak nála jobbak arra posztraCapon írta:A legtöbben ugy gondoljuk, hogy 1-2 átigazolással és edzőcserével megoldanánk a gondokat a csapatnál. Jelenleg Én is ide sorolnám magam. De lehet neki van igaza és és célra töröbb lenne alap embereket lecserélni. Azért abban is van valami. Csak hát szurja a szemünket Puyol és Xavi neve mint távozók.
Colos írta:Ezért itt nem csak egy jó szezonról van szó. Laudrup dolgozott már két évet a dán válogatottnál segédedzőként, majd nyert bajnokságot és kupát is a Bröndbyvel.barcamessi írta:Laudrupot megint csak nem hoznám ide! Ő is még viszonylag rutintalan edzői szinten, bár azért már több tapasztalata van mint Guardiolának. De az hogy most van egy jó szezonja a Getafeval még nem jelenti azt hogy máris ő a világ legjobb edzője..
Ezért itt nem csak egy jó szezonról van szó. Laudrup dolgozott már két évet a dán válogatottnál segédedzőként, majd nyert bajnokságot és kupát is a Bröndbyvel.barcamessi írta:Laudrupot megint csak nem hoznám ide! Ő is még viszonylag rutintalan edzői szinten, bár azért már több tapasztalata van mint Guardiolának. De az hogy most van egy jó szezonja a Getafeval még nem jelenti azt hogy máris ő a világ legjobb edzője..
sztem nem tom mit beszélsz mer amit leirtam árba jó, és erös védelem nem átjároház a kpája mint most és a támadás is nagyon ottvanVictor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni ebbe az " értelmes" eszme cserébe, de ez NEM A FIFA és NEM is A MANAGER!!
Gondolkodjunk már....![]()
Essien nagyon drága és nem igazol el a Chelsea-ből X.Alonso pedig reális igazolás.bence93kis írta:annyit javítanék hogy az Iniesta/Xavi feltenném Touré meléé és Xabi Alonso helyett megvenném Essien vagy Mikel a Chelseaből és murinho edzönek, meg sztem a Silva/Capel elképzelés nem jo.. Benzema a mi emberünk (monyuk személy szerint puyol helyett Kolo Tourét jáccatnám... és Eboét nem veném meg... mert Puyol hiába jo volt de ha mos mindenki öszinte magával hiába CSK meg rangidös és ottvan miota... de nem jo már... sok videoban láccik hogy már nem jo és nem megbizhato hátvéd)norbert55 írta:
Ti ezen mit javítanátok?
annyit javítanék hogy az Iniesta/Xavi feltenném Touré meléé és Xabi Alonso helyett megvenném Essien vagy Mikel a Chelseaből és murinho edzönek, meg sztem a Silva/Capel elképzelés nem jo.. Benzema a mi emberünk (monyuk személy szerint puyol helyett Kolo Tourét jáccatnám... és Eboét nem veném meg... mert Puyol hiába jo volt de ha mos mindenki öszinte magával hiába CSK meg rangidös és ottvan miota... de nem jo már... sok videoban láccik hogy már nem jo és nem megbizhato hátvéd)norbert55 írta:Módosítok:
--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Alves-----------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal--------
-----------------------Xabi Alonso--------------------------Touré-----------------
--------------------------------------Iniesta/Xavi----------------------------------
Messi-----------------------------Eto'o/Henry-----------------Silva/Capel-------
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Modric,Xavi,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.
Menjen:Zambrotta,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie
Jöjjön:Alves,Garay,Modric,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.
Mivel több most a védekezőkp lehetne egy tehetséges irányító mint Modric
Ti ezen mit javítanátok?
Ez nem igaz ő nyilatkozta: Amióta elmentem Barcelonából az a vágyam hogy a barcában játszhassak.barca0417 írta:Fabregas...jó játékos, de elment, és nem akar visszajönni.
Decogergo9 írta:Vagy Ronaldinho helyére kell egy motiváló,"csapatkapitány szerű" kiváló képességű játékos vagy vennünk kell egy irányító középpályást deco helyére!! Csak az a baj Ronaldinho helyére csak egy játékost tudok akinek az ára a 100 millát verdesheti(MU-ben játszik) deco helyére meg hát nem igazán van sok kiváló irányítóból!! Talán Totti de ő tabu meg Diego de ő még fiatal és nem igazán vagyok meggyőződve egyenlőre képeségeiről!! Jó játékos ugyan de sztem decohoz messze nem ér fel!! Persze az lenne a legjobb ha R10 meg Deco maradna és nyújtanának vmi maradandót jövőre!!
MichaaBee írta:azt, h átjáróház lenne a középpálya.norbert55 írta:--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Alves-----------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal--------
-----------------------Xavi--------------------------Iniesta/Touré---------------
--------------------------------------Nasri------------------------------------------
Messi-----------------------------Eto'o/Henry-----------------Silva/Capel-------
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Touré,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.
Jöjjön:Alves,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.
Ti mit gondoltok erről?
Diego bárhova mehet soha nem lesz akkora játékos, mint a portugálbence93kis írta::D:D:D azé sztem ez durva kijelentés... Deco az utobbi 2 évben kevesebbet ér mint a fradiba a Paul Shaw..... Diego megha eligazol valamilyen sztárgárdához ako világklasszis lehet belöle.. ugyanugy mint F.Torresből...
azt, h átjáróház lenne a középpálya.norbert55 írta:--------------------------------------V.V.------------------------------------------
-----------------------Xavi--------------------------Iniesta/Touré---------------
--------------------------------------Nasri------------------------------------------
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Touré,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.
Jöjjön:Alves,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.
Ti mit gondoltok erről?
gergo9 írta:Jó játékos ugyan de sztem decohoz messze nem ér fel!!
Ebben csak az a baj h a Ronnie megy akk lehet h Bojan és Giovani tehetségesek de ilyen nagy terhelést még jövőre nem bírnak ki.De Capel már tapasztaltabb és kb. annyi idős mint Messi.Z$ołtu írta:Én csak magamat tudom ismételni. Nem értem miért akar mindenki új támadókat. Most sérült Messi. Az igaz, de max. 2hét és újra harcra képes. És ha visszatér akkor lesz egy Messink, Eto'onk, Henrynk, Bojanunk, Giovanink és én még ide írom Ronaldinhot, mert még egyáltalán nincs eldöntve, hogy megy. És én nem engedném el. Főleg nem ilyen nevetséges áron. Ha megy Rijkaard, amire elég nagy esély van akkor egy évet még hagynám Ronaldinhot. És meglátnánk, hogy az új edző mit tud kihozni belőle. Na de ez nem a Ronaldinho topic, ezért csak annyit, hogy Ronaldinhoval együtt lesz 6 elég erős támadó játkosunk. Azt hiszem melléjük senki sem kell. Én a védelmet kapnám össze vagy új védőket igazolnék le. Bár az utolsó két meccsen nem hibáztak, de sajnos a védők teljesítménye is elég ingadozó, mert van, hogy klasszis megoldásokkal állnak elő, és segítenek egymásnak, de van, hogy könnyű szerrel eltudják mellettük vinni a labdát. A védősorba pedig én is szinte ugyanazokat igazolnám le, mint azok akiket rengeteg hozzászólásba olvashatunk.