Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.07. 21:01:04

bence93kis írta:
Victor_Valdes írta:Mindössze 9 embert akarsz idehozni amire semmi szükség nem lenne...őszintén mennyi az esélye , hogy Puyol meg Xavi elmegy innen?

De hadjuk mert értelmes érveket is ritkán tudtok felhozni.
kinek hiszed magad hogy másokra mondod hogy értelmes érveket is ritkán tudtok felhozni.... hm ki vagy te mi???? amugy puyol lassu, reklamál
Tegnap köbö 3 olyan szitu volt amikor megoldotta a 3 az 1 elleni szitut Puyol, de semmi baj, nem a te hibád.
salas9
Entrenador del Barça

2008.04.07. 20:58:04

-------------------------------V. Valdés

---D. Alves---------Puyol--------------Milito---------Abidal

-----------X. Alonso -----------------------Y. Touré

-------------------------------Xavi

----------Messi -------------Eto'o -------------------Nasri

Cserék: Jorquera,Oleguer,Garay,Iniesta,Henry,Giovani,Bojan,Sylvinho,Márquez

4 új játékos: D.Alves, Garay, X.Alonso, Nasri

Ez az én véleményem! Elfogadom ha nem igy gondoljátok,mert mindenkinek megvan a saját elképzelése!
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.07. 20:52:21

azért reklamál, mert ő a csapatkapitány, és egy bizonyos mértékig az is a dolga. az meg hogy lassú...lehet hogy nem ő a leggyorsabb, de akkor is klasszis védő, akit a barca nevelt ki, nem kéne csak úgy elengedni, akiket meg te írtál, azok mind jó játékosok, de ne abból indulj ki hogy te miyen csapatot csinálsz otthon a fifában.
Kép
bence93kis
Barça B

2008.04.07. 20:50:54

Capon írta:A legtöbben ugy gondoljuk, hogy 1-2 átigazolással és edzőcserével megoldanánk a gondokat a csapatnál. Jelenleg Én is ide sorolnám magam. De lehet neki van igaza és és célra töröbb lenne alap embereket lecserélni. Azért abban is van valami. Csak hát szurja a szemünket Puyol és Xavi neve mint távozók.
én 15 éve barca drukker vagyok..... és tudom hogy puyol nemjo már... le kell cserélni az ien embereket és akor jo lesz de amig ezt nem látyátok be adig mondhatjátok hogy hüje vagyok meg ienek de ez az igazság... puyol lassu reklamál, xavi nem tud labdát szerezni és ako meg vannak nála jobbak arra posztra
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.07. 20:45:30

A legtöbben ugy gondoljuk, hogy 1-2 átigazolással és edzőcserével megoldanánk a gondokat a csapatnál. Jelenleg Én is ide sorolnám magam. De lehet neki van igaza és és célra töröbb lenne alap embereket lecserélni. Azért abban is van valami. Csak hát szurja a szemünket Puyol és Xavi neve mint távozók.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 20:44:09

Colos írta:
barcamessi írta:Laudrupot megint csak nem hoznám ide! Ő is még viszonylag rutintalan edzői szinten, bár azért már több tapasztalata van mint Guardiolának. De az hogy most van egy jó szezonja a Getafeval még nem jelenti azt hogy máris ő a világ legjobb edzője..
Ezért itt nem csak egy jó szezonról van szó. Laudrup dolgozott már két évet a dán válogatottnál segédedzőként, majd nyert bajnokságot és kupát is a Bröndbyvel.

Teljesen igazad van.És anno Rijkaard is így kezte.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.07. 20:40:27

aki Puyolt eladná, meg Xavit, mert a chelsea sokat kínál érte... :? :x , Az őszintén barca drukker???????????
persze a csapat az első....de akkor is.....nem túlzás egy kicsit?
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.07. 20:36:09

barcamessi írta:Laudrupot megint csak nem hoznám ide! Ő is még viszonylag rutintalan edzői szinten, bár azért már több tapasztalata van mint Guardiolának. De az hogy most van egy jó szezonja a Getafeval még nem jelenti azt hogy máris ő a világ legjobb edzője..
Ezért itt nem csak egy jó szezonról van szó. Laudrup dolgozott már két évet a dán válogatottnál segédedzőként, majd nyert bajnokságot és kupát is a Bröndbyvel.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.07. 20:34:41

Mindössze 9 embert akarsz idehozni amire semmi szükség nem lenne...őszintén mennyi az esélye , hogy Puyol meg Xavi elmegy innen?

De hadjuk mert értelmes érveket is ritkán tudtok felhozni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.07. 20:31:57

nem tudom egyesetek hol él?gondolkozzatok már és ne értelmetlen álomcsapatokat írkáljatok fel...télleg nem fifa...ott én eleve 3-3-4-et nyomatok :D

de mind1...
reálisan írkáljatok felállást sztem...és próbáljatok meg legalább az eddig médiában is előkerült nevekkel próbálkozni :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence93kis
Barça B

2008.04.07. 20:30:55

Victor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni ebbe az " értelmes" eszme cserébe, de ez NEM A FIFA és NEM is A MANAGER!!

Gondolkodjunk már.... :roll: :roll:
sztem nem tom mit beszélsz mer amit leirtam árba jó, és erös védelem nem átjároház a kpája mint most és a támadás is nagyon ottvan
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.07. 20:28:35

Nem akarok beleszólni ebbe az " értelmes" eszme cserébe, de ez NEM A FIFA és NEM is A MANAGER!!

Gondolkodjunk már.... :roll: :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bence93kis
Barça B

2008.04.07. 20:21:36

sztem így:

______________________Victor Valdés

_____________Kolo Touré____________Gabriel Milito

Daniel Alvés____________________________________Eric Abidal

_________Essien/Mikel____Yaya Touré________Iniesta/Silva

__________Lionel Messi____Samuel Eto'o______Benzema/Aügero

Eddző: José Murinho

Menjen: Oleguer, Zambrotta, Puyol, Xavi (mert a chelsea sokat kinál érte, amugy nem adnám el) Thuram, Marquez, Edmilson, Gudi, R10, Jorqera

Jöjjön: Silva, Essien/Mikel, Benzema/Aügero, Daniel Alvés, Neuer, Richards (védö a Man Citybe, fiatal tehetséges, nem drága), Garay, Lennon, Modric/Diego

és akor a felállás nem sürün de rotálni lehet
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 20:17:57

bence93kis írta:
norbert55 írta:

Ti ezen mit javítanátok?
annyit javítanék hogy az Iniesta/Xavi feltenném Touré meléé és Xabi Alonso helyett megvenném Essien vagy Mikel a Chelseaből és murinho edzönek, meg sztem a Silva/Capel elképzelés nem jo.. Benzema a mi emberünk (monyuk személy szerint puyol helyett Kolo Tourét jáccatnám... és Eboét nem veném meg... mert Puyol hiába jo volt de ha mos mindenki öszinte magával hiába CSK meg rangidös és ottvan miota... de nem jo már... sok videoban láccik hogy már nem jo és nem megbizhato hátvéd)
Essien nagyon drága és nem igazol el a Chelsea-ből X.Alonso pedig reális igazolás.
bence93kis
Barça B

2008.04.07. 20:11:42

norbert55 írta:Módosítok:

--------------------------------------V.V.------------------------------------------

Alves-----------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal--------

-----------------------Xabi Alonso--------------------------Touré-----------------

--------------------------------------Iniesta/Xavi----------------------------------

Messi-----------------------------Eto'o/Henry-----------------Silva/Capel-------

Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Modric,Xavi,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.

Menjen:Zambrotta,Márquez,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezquerro,Deco,Ronnie

Jöjjön:Alves,Garay,Modric,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.

Mivel több most a védekezőkp lehetne egy tehetséges irányító mint Modric

Ti ezen mit javítanátok?
annyit javítanék hogy az Iniesta/Xavi feltenném Touré meléé és Xabi Alonso helyett megvenném Essien vagy Mikel a Chelseaből és murinho edzönek, meg sztem a Silva/Capel elképzelés nem jo.. Benzema a mi emberünk (monyuk személy szerint puyol helyett Kolo Tourét jáccatnám... és Eboét nem veném meg... mert Puyol hiába jo volt de ha mos mindenki öszinte magával hiába CSK meg rangidös és ottvan miota... de nem jo már... sok videoban láccik hogy már nem jo és nem megbizhato hátvéd)
Varga
Capitá del Barça

2008.04.07. 20:09:49

barca0417 írta:Fabregas...jó játékos, de elment, és nem akar visszajönni.
Ez nem igaz ő nyilatkozta: Amióta elmentem Barcelonából az a vágyam hogy a barcában játszhassak.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 20:06:38

Módosítok:

--------------------------------------V.V.------------------------------------------

Alves-----------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal--------

-----------------------Xabi Alonso--------------------------Touré-----------------

--------------------------------------Iniesta/Xavi----------------------------------

Messi-----------------------------Eto'o/Henry-----------------Silva/Capel-------

Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Modric,Xavi,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.

Jöjjön:Alves,Garay,Modric,Eboué,X.Alonso,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.

Mivel több most a védekezőkp lehetne egy tehetséges irányító mint Modric

Ti ezen mit javítanátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.04.07. 20:21:12-kor.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.07. 19:54:56

és Xavi?!?!?! Touré király, Poulsen úgy se jön (hál'istennek), de Xavi meg a szűrés :arrow: NULLA
Xavi egy jó irányító.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.04.07. 19:52:48

gergo9 írta:Vagy Ronaldinho helyére kell egy motiváló,"csapatkapitány szerű" kiváló képességű játékos vagy vennünk kell egy irányító középpályást deco helyére!! Csak az a baj Ronaldinho helyére csak egy játékost tudok akinek az ára a 100 millát verdesheti(MU-ben játszik) deco helyére meg hát nem igazán van sok kiváló irányítóból!! Talán Totti de ő tabu meg Diego de ő még fiatal és nem igazán vagyok meggyőződve egyenlőre képeségeiről!! Jó játékos ugyan de sztem decohoz messze nem ér fel!! Persze az lenne a legjobb ha R10 meg Deco maradna és nyújtanának vmi maradandót jövőre!!
Deco :arrow: Nasri R10 :arrow: Capel...........ennyi,én a fiatalitás melett döntök :wink:
FC Barcelona!
ABIDAL!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 19:52:21

MichaaBee írta:
norbert55 írta:--------------------------------------V.V.------------------------------------------

-----------------------Xavi--------------------------Iniesta/Touré---------------

--------------------------------------Nasri------------------------------------------

Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Touré,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.

Jöjjön:Alves,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.

Ti mit gondoltok erről?
azt, h átjáróház lenne a középpálya.

Mért lenne?Touré is ott lenne+vmikor Poulsen is.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.07. 19:48:45

bence93kis írta::D:D:D:D azé sztem ez durva kijelentés... Deco az utobbi 2 évben kevesebbet ér mint a fradiba a Paul Shaw..... Diego megha eligazol valamilyen sztárgárdához ako világklasszis lehet belöle.. ugyanugy mint F.Torresből...
Diego bárhova mehet soha nem lesz akkora játékos, mint a portugál
ezt bárkivel bármibe lemerem fogadni
remélem soha nem jön ide, mert már elég a 2 szezonos brazilokból
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.07. 19:47:48

norbert55 írta:--------------------------------------V.V.------------------------------------------

-----------------------Xavi--------------------------Iniesta/Touré---------------

--------------------------------------Nasri------------------------------------------

Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Touré,Bojan,Henry és dos Santos-al rotációznak és vki mindig kimarad a keretből.

Jöjjön:Alves,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva/Capel,+B csapatból tehetségek.

Ti mit gondoltok erről?
azt, h átjáróház lenne a középpálya.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
bence93kis
Barça B

2008.04.07. 19:29:59

gergo9 írta:Jó játékos ugyan de sztem decohoz messze nem ér fel!!
:D:D:D:D azé sztem ez durva kijelentés... Deco az utobbi 2 évben kevesebbet ér mint a fradiba a Paul Shaw..... Diego megha eligazol valamilyen sztárgárdához ako világklasszis lehet belöle.. ugyanugy mint F.Torresből...
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.07. 19:21:07

Vagy Ronaldinho helyére kell egy motiváló,"csapatkapitány szerű" kiváló képességű játékos vagy vennünk kell egy irányító középpályást deco helyére!! Csak az a baj Ronaldinho helyére csak egy játékost tudok akinek az ára a 100 millát verdesheti(MU-ben játszik) deco helyére meg hát nem igazán van sok kiváló irányítóból!! Talán Totti de ő tabu meg Diego de ő még fiatal és nem igazán vagyok meggyőződve egyenlőre képeségeiről!! Jó játékos ugyan de sztem decohoz messze nem ér fel!! Persze az lenne a legjobb ha R10 meg Deco maradna és nyújtanának vmi maradandót jövőre!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 19:18:02

Z$ołtu írta:Én csak magamat tudom ismételni. Nem értem miért akar mindenki új támadókat. Most sérült Messi. Az igaz, de max. 2hét és újra harcra képes. És ha visszatér akkor lesz egy Messink, Eto'onk, Henrynk, Bojanunk, Giovanink és én még ide írom Ronaldinhot, mert még egyáltalán nincs eldöntve, hogy megy. És én nem engedném el. Főleg nem ilyen nevetséges áron. Ha megy Rijkaard, amire elég nagy esély van akkor egy évet még hagynám Ronaldinhot. És meglátnánk, hogy az új edző mit tud kihozni belőle. Na de ez nem a Ronaldinho topic, ezért csak annyit, hogy Ronaldinhoval együtt lesz 6 elég erős támadó játkosunk. Azt hiszem melléjük senki sem kell. Én a védelmet kapnám össze vagy új védőket igazolnék le. Bár az utolsó két meccsen nem hibáztak, de sajnos a védők teljesítménye is elég ingadozó, mert van, hogy klasszis megoldásokkal állnak elő, és segítenek egymásnak, de van, hogy könnyű szerrel eltudják mellettük vinni a labdát. A védősorba pedig én is szinte ugyanazokat igazolnám le, mint azok akiket rengeteg hozzászólásba olvashatunk.
Ebben csak az a baj h a Ronnie megy akk lehet h Bojan és Giovani tehetségesek de ilyen nagy terhelést még jövőre nem bírnak ki.De Capel már tapasztaltabb és kb. annyi idős mint Messi.
Lezárt