2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mondták neked akkor is, meg idén is szerintem. és ki is röhögted, fogadjunk. legalábbis sok ilyen ember volt.Titinho írta:A főoldalon lévő cikket elolvasva az elválasztott játékosokról...hát...egy világ omlott össze bennem!Valahogy nem akartam és nem is tudtam elfogadni, elhinni amit már hetek/hónapok óta cikkeztek és írtak róluk, de ezek a vádak sajnos csak beigazolódtak!
Nagyon de nagyon sajnálom, hogy ez a két játékos, de főleg Ronnie idáig jutott. Azt hiszem mostmár semmi sem gátolja meg a távozását...áhh...nem jó ez így!
Ennél csúnyábban már nem is búcsúzhatna...
Ha valaki tavaly (és még nem is csak 2005-2006-ban) ezt mondja nekem, biztos sírva ment volna haza úgy kiröhögöm!!!
nem tudhatjuk biztosan hogy Rijkaard miatt megy-e eljohn deere írta:DE akárki amit mond hülyeség nem kell távoznia menjen el RIjkard
Szerintem, nem CSAK a formája jutatta ide. Ennek a formahanyatlásnak, ugylátszik van elözménye is, amint már tudjuk nem dolgozik az edzéseken, megerösitett hirböljohn deere írta:Ha Ronaldhino a 2004-05 formáját hozná szerintetek eladó lenne?
igen... messi elso nagycapatos golja volt, cserekent beallva ha jol emlekszem a 79ik percben az elso atemeles a vedoknek is szabalyos volt... de lefujtak les miatt R10 passzat, 3 perccel kesobb ugyanaz a szitu, par meterrel hatrebbrol r10 szinten atemelte a vedok folott es messi ugyanolyan magabiztossaggal beemelte a kapuba mint az elsot... ami szinten szabalyos gol volt.. de azt nem adta meg a biro...Az Messi élete első Barça-gólja volt az Albacete ellen, akkor még Ronaldinho volt a No.1, egyébként én úgy emlékszem hogy nem les miatt fújták vissza, hanem túlemelte a labdát.
Olyan magasra emelte hogy kirepült a kozmoszból leforgatott 2 reklámfilmet (akkor még csak kettőt) majd visszaesett a labda. Akkor már üres volt a stadion de akkor még Lionel85 nézte a Barca TV-t ahol élőbe adták h leesik a labda.LG írta:Túlemelte a labdátAzt hogyan
![]()
Ezen még most is röhögökjelwaz írta:Köszönjük Emese...
Az Messi élete első Barça-gólja volt az Albacete ellen, akkor még Ronaldinho volt a No.1, egyébként én úgy emlékszem hogy nem les miatt fújták vissza, hanem túlemelte a labdát.jelwaz írta:Hihetetlenül szinvonaltalan ez a vita. Miért kell mindenáron Ronaldinhot Messivel összehasonlítani? Csak eszetekbe juttatnám, az idényt, amikor már bajnok volt a Barca és Ronaldinho átemelve a védők fölött gólpasszt adott Messinek (konkrétumokra nem emlékszem, kétszer csinálták meg, az elsőt les miatt visszafújták). Mintha nem férnének meg egy csapatban...
Köszönjük Emese...djtrack írta:mehet isten hírével enniyt Rivaldo is simán hozzátenne 35évesen a csapatjátékhoz mint Ő!! sokkal nagyobbra tartom Rivaldot még mindig!!
Remélem, marad. Nagy szükségünk lesz még rá. Remélem, gyorsan felépül, és egy új edzővel újra a régi lesz. Ő egy varázsló. Akárki akármit is mond, még mindig ő a leglazábban játszó játékos .VISCA EL BARCAsinya gvr6 írta:Reméllem marad , nagy szükségünk lessz még rá. Reméllem gyorsan felépül és uj edzővel ujra a régi lessz . Ő egy varázsló. Akárki akármit is mond még mindig ő a leglazábban játszó játékos .VISCA EL BARCA