Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Barça C
rejkárdot kell leváltani ö az oka mindenek
most Decot is
most Decot is
- danko94
- Entrenador del Barça
Igen ezt énis így gondolom de nem Frank tiltotta el az efzéstől és állította be sérültnek hanem Laporta és ha valaki az elnökkel nicns jóba akk az egy új edzőnél hendikeppel indultorrentkiller írta:Legalább nem lessz aki bszogassa(egy uj edző jobban megbecsülné)

-
- Barça C
Sztem sokan nem is Barca rajóngók hanem Ronaldhino
én is ezek közé tertozok
Használd a SZERKESZT gombot! És ez nem chat, ne írj be ide pár szavas hsz-eket minden 5-ben.
S.
én is ezek közé tertozok
Használd a SZERKESZT gombot! És ez nem chat, ne írj be ide pár szavas hsz-eket minden 5-ben.
S.
igy is lehet mondani.Szandi írta:sole írta:általa lett a klub is igen felkapot.
....
Helyesebben: az ő hathatós segítségével másztunk ki a "Gaspart-gödörből"
nem általa lett felkapott.
Én arra gondoltam hogy általa lett újab 100 millió rajongója a csapatnak.
Szomorú dolog ez

- danko94
- Entrenador del Barça
De figy nem engedik edzésre járni (biztos meg van az okuk rá ezt nem vitatom) hát ilyen körülmények közt nekem se lenne kedvem maradni.Pedig az utolsó meccseken látszott az akarása lőtt egy csodagólt is...john deere írta:de Ronaldhino akkor us ronaldhino marad ha eladja a BArca sokat fog vele vesziteni még igy hogyha nincs jó formában
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem azért nyilatkozgat olyanokat, hogy maradni akar, mert alapetően jól érzi magát a városban, a csapatban. Gondolja hogy frenki nyáron ugyis lelép. Legalább nem lessz aki bszogassa(egy uj edző jobban megbecsülné)...danko94 írta:Am múltkor a kommentátor felvetette h ha ugye r10 bulizni jár akk már 1 fotós csinált volna róla olyan képeket ahol holt részegen táncol félmeztelenül egy asztal tetején....Szal én nem vok biztos benne h ez a bulizós duma nem egy alibi e és vmi nem történt e Ronnie és a Vezetők(edzők) között?????Ezek után már csak azt nem értem h r10 mért akar annyira maradni mikor még edzésre se járhat és az elnök úr pofázhat h ő 50 milla alatt nem akarja eladni mikor 16 milláér kivásárolhatja magát!!!Szal vmi van a háttérben ami t mi nem tudunk és ezért a vezetőség lemondását követelték a drukkerek és nem az edzőét
És azért a vezetőség ellen tüntettek mert megúnták hogy csak aszisztálnak Rijkaardnak és nem mernek lépni...
Persze ez az én véleményem

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Barça C
de Ronaldhino akkor us ronaldhino marad ha eladja a BArca sokat fog vele vesziteni még igy hogyha nincs jó formában
sole írta:általa lett a klub is igen felkapot.
....
Helyesebben: az ő hathatós segítségével másztunk ki a "Gaspart-gödörből"
nem általa lett felkapott.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vito-val is egyetértek,nagyban sáros a vezetőség,csalódtam bennük is,de radikális (értsdd elnök) váltást nem támogatom...edző csere 95%ban biztos.
Mindenesetre túlzottan Szerették R10et ami érthető,de egy határig nézhető csak el,ez a határ pedig rég át lett lépve sajna
Mindenesetre túlzottan Szerették R10et ami érthető,de egy határig nézhető csak el,ez a határ pedig rég át lett lépve sajna

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Vito!
Köszönöm, hogy van még valaki a jelenlévők között, aki megértette a mondandómat, ill. annak a vezetőségre vonatkozó részét. Az éremnek két oldala van. Nem a ynáron kellett volna bekeményíteni ilyen házirend-marhasággal, mert nem érhettek el vele semmit. Aki addig is bulizott, meg belenézett az éjszakába, az nem fog egyik napról a másikra ma született báránnyá válni.
A munkahelyen is, ha van egy főnök, aki megengedi az alkoholfogyasztást, akkor az emberek ezt kihasználják. Ha jön egy új főnök, az pedig ezzel szemben nem elnéző, akkor annak két következménye lehet: 1. az illető beáll a sorba, és felhagy a poharazgatással; 2. tovább folytatja, de akkor kirúgják.
Köszönöm, hogy van még valaki a jelenlévők között, aki megértette a mondandómat, ill. annak a vezetőségre vonatkozó részét. Az éremnek két oldala van. Nem a ynáron kellett volna bekeményíteni ilyen házirend-marhasággal, mert nem érhettek el vele semmit. Aki addig is bulizott, meg belenézett az éjszakába, az nem fog egyik napról a másikra ma született báránnyá válni.
A munkahelyen is, ha van egy főnök, aki megengedi az alkoholfogyasztást, akkor az emberek ezt kihasználják. Ha jön egy új főnök, az pedig ezzel szemben nem elnéző, akkor annak két következménye lehet: 1. az illető beáll a sorba, és felhagy a poharazgatással; 2. tovább folytatja, de akkor kirúgják.

- danko94
- Entrenador del Barça
Am múltkor a kommentátor felvetette h ha ugye r10 bulizni jár akk már 1 fotós csinált volna róla olyan képeket ahol holt részegen táncol félmeztelenül egy asztal tetején....Szal én nem vok biztos benne h ez a bulizós duma nem egy alibi e és vmi nem történt e Ronnie és a Vezetők(edzők) között?????
Ezek után már csak azt nem értem h r10 mért akar annyira maradni mikor még edzésre se járhat és az elnök úr pofázhat h ő 50 milla alatt nem akarja eladni mikor 16 milláér kivásárolhatja magát!!!Szal vmi van a háttérben ami t mi nem tudunk és ezért a vezetőség lemondását követelték a drukkerek és nem az edzőét 

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.04.09. 19:16:58-kor.
A Barcában lett sztár,és általa lett a klub is igen felkapot.
Most meg fű alatt,dicstelenül,laposkúszásban megy el.
Morcos vagyok finoman fogalmazva!!
Most meg fű alatt,dicstelenül,laposkúszásban megy el.
Morcos vagyok finoman fogalmazva!!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én ilyet még nem is hallottam, hogy így válasszák le a lazsáló játékosokat egy ekkora sztárcsapatnál. Teljesen le vagyok taglózva. Egyébként Adriano az utóbbi négy meccsén négy gólt lőtt az FC Sao Paoloban (ha jól tudom).Szandi írta:Elég méltatlan hozzá ez a távozás. Azok után, hogy nálunk a csúcsra ért, álmomban sem gondoltam volna ilyen végre.
Kezd Adriano fílíngem lenni. Bulik, csajok, pia, klubváltás, züllés. Remélem odaáig azért nem fog eljutni.![]()
Azért majd gondoljunk róla csak jót.
-
- Llegenda del Barça
ez a dolog Ronniékkal nem tegnap kezdődött. most kaptunk arra választ, hogy miért volt ilyen gyenge az elmúlt másfél évben.Attya írta:Azért a vezetőséget nem kéne ezért kirugni!!! Egy példa: Ha a munkahelyeden te vagy a legjobb melós és te miattad döl a lóvé akkor a főnököd sok mindent elnéz nkd 1 darabig sztem... eddig húzta Ronni, most telt be a pohár! Menjen Isten hírével! Nem méltó, h a Barca családba tartozzon!!!!
nyilvánvaló, hogy ezzel tisztában volt mind Rijkaard, mind Laporta. ehhez semmit nem tettek, hogy kezelni tudják a szitut. az édeskevés, hogy Laporta lemegy néha az öltözőbe, vagy Frank elbeszélget négyszemközt Ronnieval.
úgy látszik, hogy a főnök-beosztott viszony teljesen felcserélődött, Ronnie-t senki sem vonta kérdőre az életmódja miatt, persze, h belesz.rt az egészbe.
nem véletlen tüntetnek Laporta ellen odakinn...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Omega!
Először is tanuld meg az illemet.
Másodszor: mutasd meg a honlapon azon hsz-et, amelyikben ÉN kétségbe vontam Barca iránt érzett szeretetedet, és szurkoló mivoltodat. Ha megtaláltad, akkor majd esetleg - mondom: esetleg - megeresztek valami bocsánatkérés félét. De, mivel ilyet nem találsz, NEKEM nincs miért bocsánatot kérnem.
Harmadszor: tanulj meg helyesen írni magyarul - addig nincs miről diskurálnunk.
Negyedszer: a tulajdonnevet még mindig nagy betűvel írják.
Ötödször: két hete nem erről szóltak a hírek. Vagy lehet, hogy hülye vagyok.
Mostantól a személyes jellegű vitáitokat pü.-ben intézzétek.
S.
Először is tanuld meg az illemet.
Másodszor: mutasd meg a honlapon azon hsz-et, amelyikben ÉN kétségbe vontam Barca iránt érzett szeretetedet, és szurkoló mivoltodat. Ha megtaláltad, akkor majd esetleg - mondom: esetleg - megeresztek valami bocsánatkérés félét. De, mivel ilyet nem találsz, NEKEM nincs miért bocsánatot kérnem.
Harmadszor: tanulj meg helyesen írni magyarul - addig nincs miről diskurálnunk.
Negyedszer: a tulajdonnevet még mindig nagy betűvel írják.
Ötödször: két hete nem erről szóltak a hírek. Vagy lehet, hogy hülye vagyok.
Mostantól a személyes jellegű vitáitokat pü.-ben intézzétek.
S.

hagyd már varga tamást, ő 2 hete még vérgőzösen lehordott mindenkit minden tojnak, hozzánemértőnek, és barca-ellenesnek, aki meg merte kérdőjelezni ronaldinho sérüléseit.Attya írta:Azért a vezetőséget nem kéne ezért kirugni!!! Egy példa: Ha a munkahelyeden te vagy a legjobb melós és te miattad döl a lóvé akkor a főnököd sok mindent elnéz nkd 1 darabig sztem... eddig húzta Ronni, most telt be a pohár! Menjen Isten hírével! Nem méltó, h a Barca családba tartozzon!!!!Varga Tamás írta:Nos, hölgyeim és uraim!
Ez a vég kezdete! Armageddon! A vezetőség teljes fejetlensége, teljes dilettantizmusa és hozzá nem értése! Ennél már nem nagyon van lejjebb. Kb. másfél éve komplett hülyének vagyunk nézve! Laporta, az összes vezető és Frank is elmehet zabot hegyezni. És, ha mindez igaz, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor mélységesen szomorú és letaglózott vagyok. Mindegyikük szedje a sátorfáját, és tűnjön el a jó francba. Ha én a munkahelyemen nem megfelelő állapotban jelennék meg, úgy kirúgnának, hogy a lábam nem érné a földet. Itt pedig egyesek inkább szórakozni, éjszakázni járnak, mintsem elvégezzék a dolgukat.
Szégyent hoztak a Barcelona családjára, nincs helyük a családtagok sorában. Mehetnek! Méltatlanná váltak a kék-gránátvörös mez viselésére, és pár százezer emberben egy világot romboltak le. Szégyellhetik magukat, mind! Mérhetetlenül mérges és ideges lettem!
R10, Deco, Laporta és Frankie mehetnek, Isten hírével! Az érintett játékosok azért, mert semmibe vették a munkájukat, amivel több ezer embert megsértettek. A vezetők meg azért, mert ehhez asszisztáltak!
Pusztuljon a férgese!
Ha, mindez igaz, akkor a szavaim is igazak. És tartom őket!
most meg a klubot fikázza.
ilyen embertől mit lehet ezek után komolyan venni?
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát ha mondjuk (csak) 20 milláért elmegy akkor tuti hogy nem veszik vissza. Például azért sem mert ha visszanyerné a formáját akkor tuti hogy 20 milláért nem adná vissza a milán. És akkor szívhatjuk a fogunkatjohn deere írta:és ha az AC Milan ban visyanyeri a formáját akkor mi lesz visya veszik a Barcához?

Ja és átálíthatnád a klaviatúrát magyarra

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Attya
- Jugador d'estrella
Azért a vezetőséget nem kéne ezért kirugni!!! Egy példa: Ha a munkahelyeden te vagy a legjobb melós és te miattad döl a lóvé akkor a főnököd sok mindent elnéz nkd 1 darabig sztem... eddig húzta Ronni, most telt be a pohár! Menjen Isten hírével! Nem méltó, h a Barca családba tartozzon!!!!Varga Tamás írta:Nos, hölgyeim és uraim!
Ez a vég kezdete! Armageddon! A vezetőség teljes fejetlensége, teljes dilettantizmusa és hozzá nem értése! Ennél már nem nagyon van lejjebb. Kb. másfél éve komplett hülyének vagyunk nézve! Laporta, az összes vezető és Frank is elmehet zabot hegyezni. És, ha mindez igaz, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor mélységesen szomorú és letaglózott vagyok. Mindegyikük szedje a sátorfáját, és tűnjön el a jó francba. Ha én a munkahelyemen nem megfelelő állapotban jelennék meg, úgy kirúgnának, hogy a lábam nem érné a földet. Itt pedig egyesek inkább szórakozni, éjszakázni járnak, mintsem elvégezzék a dolgukat.
Szégyent hoztak a Barcelona családjára, nincs helyük a családtagok sorában. Mehetnek! Méltatlanná váltak a kék-gránátvörös mez viselésére, és pár százezer emberben egy világot romboltak le. Szégyellhetik magukat, mind! Mérhetetlenül mérges és ideges lettem!
R10, Deco, Laporta és Frankie mehetnek, Isten hírével! Az érintett játékosok azért, mert semmibe vették a munkájukat, amivel több ezer embert megsértettek. A vezetők meg azért, mert ehhez asszisztáltak!
Pusztuljon a férgese!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
Nem, mert a Milan nem lesz, olyan hülye, hogy eladjákjohn deere írta:és ha az AC Milan ban visyanyeri a formáját akkor mi lesz visya veszik a Barcához?

jaj, de nagy szakértő vagy most már.Varga Tamás írta:Nos, hölgyeim és uraim!
Pusztuljon a férgese!
inkább erre reagálnál te igazmondó:
"én sem akarom a mellem verni, hogy én írtam le először ide is, meg máshova is, hogy ronaldinhot többé nem látjuk barca-mezben, viszont azt elvárnám, hogy akik a "sérülésnél" a mellüket verték, hogy hogy merünk vádaskodni, meg hogy nem is igazi barca szurkoló az ilyen, az legalább egy bocsot eresszen el."
meg erre:
"kíváncsi vagyok varga tamás hol kujtorog, aki szerint nem barca szurkoló az, aki azt merészelte mondani, hogy ez a sok sérülés-duma csak kamu.."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2008.04.09. 18:59:56-kor.
-
- Barça C
és ha az AC Milan ban visyanyeri a formáját akkor mi lesz visya veszik a Barcához?
Elég méltatlan hozzá ez a távozás. Azok után, hogy nálunk a csúcsra ért, álmomban sem gondoltam volna ilyen végre.
Kezd Adriano fílíngem lenni. Bulik, csajok, pia, klubváltás, züllés. Remélem odaáig azért nem fog eljutni.
Kezd Adriano fílíngem lenni. Bulik, csajok, pia, klubváltás, züllés. Remélem odaáig azért nem fog eljutni.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
-
- Barça C
ha elmegy hiányozni fog de naon! 

Nagyon szomorú vagyok, ha Ronaldinho tényleg elmegy...
Azt hiszem, hogy egy új edző keze alatt meglehetne nézni mit csinál és ha nem mutat javuló tendenciát akkor tényleg mehet. De az kicsit furcsa, h nem csak Ronaldinho nincs csúcsformájában. Mert ha semmi gond se lenne Rijkaard edzés formájával, akkor nem lennének hátul gyermeteg hibák (szerencsére az utolsó 1-2meccsen nem is volt)... Meg azt ne mondja nekem senki, hogy Henry csak egyszerűen kiöregedett volna, meg nem fekszik neki ez a játékstílus. Az viszont igaz, hogy ahol ő játszik nem megy neki ott. De arról sem ő tehet, hogy ott KELL játszania...Nah tehát: Én nem adnám el még mindig Ronaldinhot, lehet, hogy túl elfogult vagyok, de nekem még MINDIG A KEDVENCEM és a szememben még mindig Ő A LEGJOBB JÁTÉKOS A VILÁGON!!! Tudom most jönnek majd az oltások, hogy Ronaldinho nem jó stb...Mert ott van C.Ronaldo...De ez az én véleményem és ezt senki se tudja megváltoztatni.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
K.O.
Egyik óriási kedvencem képe változott meg bennem.
Nagyon nehéz megérteni,hogy többet nincs Ronnie Barcában,de teljesen jogos,ha ezek igazak,márpedig ilyen nem szokott egy játékos klubbja kitalálni,mert ez rájuk nézve is égő
Ezektől függetlenűl is,Köszönöm Ronaldinhonak amit tett a BARCÁ-ért,és Deco-nak is (el se hiszem,h mindkettőt elveszítjük)! Visszavezettek közösen,pár emberrel kiegészülve minket a legnagyobb csúcsra,kár,hogy utána egy elég mély lejtőt választottak

Egyik óriási kedvencem képe változott meg bennem.
Nagyon nehéz megérteni,hogy többet nincs Ronnie Barcában,de teljesen jogos,ha ezek igazak,márpedig ilyen nem szokott egy játékos klubbja kitalálni,mert ez rájuk nézve is égő

Ezektől függetlenűl is,Köszönöm Ronaldinhonak amit tett a BARCÁ-ért,és Deco-nak is (el se hiszem,h mindkettőt elveszítjük)! Visszavezettek közösen,pár emberrel kiegészülve minket a legnagyobb csúcsra,kár,hogy utána egy elég mély lejtőt választottak

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.