Élő közvetítések 07/08
-
- Capitá del Barça
Szóval nem megy!Mien meglepő!
Nyom a Schalke, Valdés bizonytalan, minden támadásukat végig tudják vezetni.
Igaz, ziccerünk nekünk volt Xavi révén.
Közben Kuranyi óriási lehetőséget hagyott ki, el is kezdődött a füttykoncert.
Előbb-utóbb gólt kapunk.
Igaz, ziccerünk nekünk volt Xavi révén.
Közben Kuranyi óriási lehetőséget hagyott ki, el is kezdődött a füttykoncert.
Előbb-utóbb gólt kapunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.04.09. 21:04:18-kor.
- danko94
- Entrenador del Barça
Van erre asszem egy külön topic de egyenlőre nincs működő link...kovinho írta:Oké, akkor aki talál, az még meg se próbáljon segíteni a másikon. Tök logikus.danko94 írta:"Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne. Wink"Cooltiszo írta:Digin nem találtam Sat 1et, úgyhogy nekem marad a net. Ha találok normálisan működő linket akkor szólok, de ha vki megelőz akkor szívesen veszem
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Oké, akkor aki talál, az még meg se próbáljon segíteni a másikon. Tök logikus.danko94 írta:"Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne. Wink"Cooltiszo írta:Digin nem találtam Sat 1et, úgyhogy nekem marad a net. Ha találok normálisan működő linket akkor szólok, de ha vki megelőz akkor szívesen veszem
- danko94
- Entrenador del Barça
Moyer=Neuer LoL am télleg nagy bravúr volt de azér ezeket be kéne lőnidarmian írta:szép védés volt amúgy, tehetséges ez a Moyer, most nem csak azért mert bemutatott egy bravúrt.Ronaldinho&Barca írta:Xavi mit hagyott ki, gyönyörű passz volt, még pár ilyen akció kéne...
szép védés volt amúgy, tehetséges ez a Moyer, most nem csak azért mert bemutatott egy bravúrt.Ronaldinho&Barca írta:Xavi mit hagyott ki, gyönyörű passz volt, még pár ilyen akció kéne...
hi!
valaki meg tudná mondani,hogy milyen szoftver kell ahhoz, hogy a neten tudjam nézni a közvetítést?!Előre is köszi
valaki meg tudná mondani,hogy milyen szoftver kell ahhoz, hogy a neten tudjam nézni a közvetítést?!Előre is köszi
- danko94
- Entrenador del Barça
"Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne. Wink"Cooltiszo írta:Digin nem találtam Sat 1et, úgyhogy nekem marad a net. Ha találok normálisan működő linket akkor szólok, de ha vki megelőz akkor szívesen veszem
- ozsimiki
- Adminisztrátor
EJJJJJ bent lesz nemsokára egy hasonló
Amúgy SAT1 élőben adja,német csati...szntem sok helyen bejön

én is ott sasolom,mert kummma tv6666666666

Amúgy SAT1 élőben adja,német csati...szntem sok helyen bejön

én is ott sasolom,mert kummma tv6666666666

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Xavi mit hagyott ki, gyönyörű passz volt, még pár ilyen akció kéne...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Schalke majdnem beakasztotta!
Nyerni kell!
FORZA BARCA!
Nyerni kell!
FORZA BARCA!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Istenem de nagyon gyengék vagyunk ma IS...
Egyenlőre...
Egyenlőre...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
A sat1 német adó is adja a mérkőzést... 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- danko94
- Entrenador del Barça
Na kiváncsi leszek a csapat teljesítményére a 7végi 0:0 után remélem támadó szellemben játszva egy sima 3:0-lal küldjük haza a németeketSlither írta:Barcelona kezdőcsapata:
Váldes - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Yaya Touré, Ini, Xavi - Bojan, Henry, Samu
Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Kérhetnét valamit? Nekem nincs TV6-om, neten sem tudom/szoktam/szeretem nézni a mecseket, szoval valaki folyamatosan beszámolna a pályán történö eseményekröl?
Nem kell anyira részletesen, hogy Xavi fut, paszol, elveszti, .... fut, paszol, viszapaszolják stb...
De azért mégis
Megköszönném.
Nem kell anyira részletesen, hogy Xavi fut, paszol, elveszti, .... fut, paszol, viszapaszolják stb...
De azért mégis

Megköszönném.
a TV6 adja. Neten meg itt: http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matc ... art=sportsZ$ołtu írta:Valaki megtudná nekem mondani, hogy melyik TV-adón lehet megnézni a meccset?
Valaki megtudná nekem mondani, hogy melyik TV-adón lehet megnézni a meccset?