Viszont nem szerepelhet egy klub két csapata egy osztályban, így van vmi eljárás olyankor... csak már nem emlékszem micsoda

okés! köszi Drigo! amúgy énis elképzelhetetlen tartom, csak gondoltam megkérdezemDrigo írta:
Egyrészt ezt érdeklődd meg odaát.
Másrészt kizártnak tartom, hogy egy klub két élvonalbeli csapatot tudna kiállítani, nincs az a pénz. És nem olyan erős a Madrid utánpótlása, hogy ettől kelljen tartani. Amíg az első csapatra évről-évre euró tízmilliókat "dobnak" ki, addig nem fog kialakulni még egy - a másodosztály középmezőnyének elejéhez tartozó - erősebbnek mondható csapat. Ha akkora gyerekek lennének ott, akik képesek ezt véghezvinni, addig akkor ők egyből felkerülnek az "A" kerethez.(lásd nálunk - ezért küzdünk a harmadik vonalba jutásért). Másrészt az utánpótlás csapat arról szól, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak, nem fognak kiöregedő félben lévő rutinos rókákat odavinni, akikkel sikerülhetne a másodosztály élmezőnyében végezni, mert nem erről szól a Castilla, de a Barça B sem. Meg még annyit, hogy minden élvonalbali csapatnak kell rendelkeznie X millió utánpótlás gárdával, és a Realnal ez egyszer megvan, de kettőt lehetetlenség kiállítani.
Szóval gyakorlati szinten ez elképzelhetetlen, de elvi szinten érdekes felvetés. De én úgy gondolom, hogy van erről szabályozás, még akkor is, hogyha a gyakorlatban erre kb 0% az esély, de biztos ami biztos. (Én még anno a TCM 2004-ben voltam hasonló szituban a BVB-bel. Az amatőrök megnyerték a másodosztályt, de nem jöttek fel. Igaz a kupában "véletlen" kikaptam ellenük a döntőben, így az UEFA kupát "egy kis rásegítéssel" megnyerték. Igaz az a szezon teljes mértékben arról szólt, hogy nyerjék meg, a trófeás vitrinbe mégse került be a kupa...)
Egyrészt ezt érdeklődd meg odaát.fir3bird írta:bocsi, nem ide: de kíváncsi vagyok, mivan akkor ha mondjuk a RM Castilla idén feljutna a Segundába, és jövőre mondjuk 3. lenne. Akkor feljutna a Primerába vagy mi?
Rivaldo11 írta:Nemzetközi meccs előtt ne nagyon induljunk ki a bajnoki eredményekből. A MU meg a Borot nem tudta megverni ember...
Legalább addig bizzunk, amig le nem játszottuk a meccset. Máskülönben nem érdemes pályára sem lépni.
Hol az a papír? Már ketten szignózzuk. Mi a bajnokságot semmiképp nem érdemeljük meg, ha viszont a MU-t kiütjük, akkor a BL-t igen.campeonesmadrid írta:Barca BL, Madrid bajnokság, most aláírnám
A madridi éve elött egy komoly sérülése nem volt.pepe pedig tényleg jó hátvéd, de üvegből van, ami nem túl szerencsés.
Perez pont a végén kezdett kicsit észhez térni, de akkor már késő volt. Akkor hozta Robinhot meg Ramost. Tehát fiatal tehetségeket és védőket. A galaktikus korszakkal nem az volt a gond, hogy Zidane meg Figo passzolta a labdát Ronaldonak...Hanem hogy nem volt védekező játékos, nem volt nálunk a labda, nem volt "vízhordó"! Calderonék elkeztek védőket, védekező játékosokat venni: canna, metzelder, pepe, marcelo, Gago,heinze, Diarra, Emerson...Csak elfelejtették közben a csapat elejét fejleszteni. Úgyhogy most ott vagyunk, hogy nem igazán a védelemmel vannak a gondok(max az, hogy sok a sérülékeny), hanem elől vagyunk töketlenek. Megértük, hogy Soldado szintű játékosok kezdjenek kilences mezben a Madridban!perezhez azért még hozzá tartozik, h az uralkodása uccsó pár évében valóban hülyén csinálta a dolgait,
Lásd feljebb...Ha megvan a normális védelem, illetve a másik hat ember közül legalább 1-2 védekezőbb felfogású, illetve valamilyen szinten a többiek is besegítenek, akkor nincs gond a "sztárokkal" sem. Ha normális védelem lenne, akkor simán beleférne, hogy elől egy Benzema van, mögötte egy Kaka, a két szélen Robinho, CRoni, mögöttük egy Gago-Essien/Diarra. Nálam kb ez lenne a csúcs. És szerintem működne, elvégre Robinho is vissza szokott menni védekezni valamennyire. De persze ez csak álomcsapat, ilyet nem nagyon lehet megvalósítani, már elmúltak azok az idők. És a Reál sem olyan hivogató már, mint volt 4-5 éve...Persze ez változhat!Így is van egykét nagyobb név a csapatban de ha idejönne croni meg kaka akkor megint az lenne a helyzet, sok sztár, egy nagy nullára lennének képesek.Nem értem ezt a vezetőséget... Confused
na igen...Kellett volna neki egy év kölcsön, mert mióta kicsit többet játszik, rengeteget fejlődött. De szerintem csak 1-2 év múlva fog igazán beérni, az ő posztjához kell a tapasztalat.hát gago lehet, h nemsokára ott lesz a szeren, de az is lehet, h megmarad örök ígéretnek.
Annyi a különbség, hogy Perez leigazolta, akit akart. Ezek meg csak vergődnek! (mondjuk tény, hogy megváltoztak a dolgok szerintem, Perez se biztos, hogy elhozna akárkit, de azért...)röhej, h perez gonosz figura a jelenlegi vezérkar szemében, közben mégis mindent elkövetnek, h hasonlítsanak hozzá, legalábbis ami az igazolásokat illeti.
Gagonak én örülök, 1-2 év múlva már senki nem fogja kétségbevonni a tudását. madridistán is rohamosan csökken azok száma, akik megkérdőjelezik a jelenlétét a csapatban.ehhez képest esnek le a gagók, meg a higanyok és a többiek
Goal.com-on betették a legjobb igazolások közé.pepét már nem is mondom, aki tényleg nagyon jó hátvéd, csak arra még mindig soknak tűnik az érte kiadott pénz, h a meccsek harmadán játszik).
Jó kérdés...A vicces az, hogy idén nyáron akár már mozdítható is lehet...legalábbis nagyobb eséllyel, mint tavaly. Mondjuk nekem annyira nem hiányzik...dehogy mondtak le róla.
dehogy mondtak le róla. gondolom, most az apja után a nagyfaterját piszkálják, h ugyan mondja már ki, h az unokája egyszer majd a real játékosa lesz.ozsimiki írta:Mehet nyugodtan oda,mivel valszeg megkapja az aranylabdát,utána elfelejt focizni úgyis![]()
Kaka-ról már le is mondott a Madrid![]()
![]()
áá biztos nem,olyan nem létezik...
Ez nem Újdonság...Sajnos még van két év,mire a bohóc meg a lenyalt fejü [auto_cenzúra] haverja elkotródnak!A Reálnál elmentek otthonról...
a gólarány meg az olyan meccsek miatt lenne olyan amilyen mint az atletico-barca(0-6, ugyebár) a hajrában, a győzelmek szerint meg hát... egyszerűbb 3 pontot egy győzelemmel gyűjtani és utána kikapni kétszer mint 3 döntetlennel szerintem...Lampiao írta:Igaz... Legyőztetek... Bár az, hogy az első meccsen kiállították Oleguert az segített nektek az egymás elleni eredményben... Na mindegy... Szerintem pont ez a gond, hogy két meccs teljesítményét nézik, ha a pontok megegyeznek... Ez olyan hülyeség... Miért nem lehet a gólarányt vagy a győzelmek számát nézni? Az mutatja meg mennyire kiegyensúlyozott egy csapat teljesíménye....
Már megosztotta velem ezt a gondolatot egy másik Madrid drukker és először is értettem...Nemtudom hol élsz te Laughing ez a topic BARCA VS. REAL pont ez a lényege!!! Hogy megosszák egymás gondolatait a Barcások meg a Realosok...
Ne várjunk csodát!A hosszadalmas kifejtésem okán remélem a következő "Mit keresnek itt Real drukkerek?" kérdésre legalább egy hónapig várni kell... Very Happy
Szerintem mindkét lehetőségre lehet találni jó okokat! Azért abban is van valami szépség, hogy az egymás elleni eredmények számítanak, mert az is kicsit hülyén néz ki, hogy mondjuk egy csapat oda-vissza verné simán a másikat, a végén meg egyenlő pontoknál azt mondanák, hogy a másik csapat a nyertes, ő a "jobb"!Na mindegy... Szerintem pont ez a gond, hogy két meccs teljesítményét nézik, ha a pontok megegyeznek... Ez olyan hülyeség... Miért nem lehet a gólarányt vagy a győzelmek számát nézni? Az mutatja meg mennyire kiegyensúlyozott egy csapat teljesíménye....
Én is csak azért tettem be, nem volt jobb ötletem..Soha nem szoktam használni ezt a hala madridozást, igazából engem is idegesít kicsit!A Hala Madrid meg azért van (az aláírásokban szokott előfordulni, aki hozzászólásban írja, az már esetleg lehet provokatív), hogy tudni lehessen e topicon belül ki kihez tartozik (a rendszeres fórumozok ezt már tudják is maguktól).