Akkor Te pl. az egykori Dream Teamról nem sokat hallhattál...Gomezinho írta:Tinho irtad hogy R10 előtt volt és lesz is barca utána! ezzel egy a baj! R10 előtt majdnem csődöt jelentett a BArcelona és mi lesz utána? Hm morálisan szétesik a csapat még ennél is jobban! Egyszerüen nemfogjátok fel Ronaldinho jelenlétének mekkora szerepe van! Ebbe nem lehet beletörődni ő volt a legjobb játékosunk és a Világmindenség legjobb játékosa!
lehet hogy az a tervük vele mint Rivaldoval, hú de kell, aztán mikor megszerezték nem találtak neki helyet a csapatban, aztán a padon ült állandóan.barca99 írta:Nem mintha a mi dolgunk lenne, de mégis hol fog játszani Ronaldinho? Kaká posztján? Mert jelenleg teljesen úgy néz ki a szitu, hogy padozni megy. Vagy ott is az új edző új felállással jár majd? Mellesleg a VB-n is bebizonyosodott, hogy két dudás egy csárdában nem feltétlenül jön be.
Na, de ez már legy a milánóiak gondja.
attól függetlenül nem játszik sokkal jobbanvisca el barca írta:chi omega írta:20 misi+kaká, egyértelmű
kaka piaci erteke jelenleg kb. 3X annyi mint ronaldinhoé
chi omega írta:20 misi+kaká, egyértelmű
hát azért a teljes csapat formája tragikus, bár főleg így a vége felé. év elején viszont zongorázni lehetett a különbséget ronaldinho és a többiek között, utóbbiak javára..Danka00792 írta:NEM!!!!culinho írta:Omega,te nem gondolod úgy, hogy meg kéne várni, hogy mit tud vele kezdeni egy új edző?
Itt már nem edzö probléma van emberek! Nem értem miért mondjátok ezt, Ronaldinho ha egy ici-picit is akarná, hogy ujra a régi legyen, és hogy ne kritizálja mindenki, az lenne a minimum, hogy eljár edzésekre és küzd!
NEM!!!!culinho írta:Omega,te nem gondolod úgy, hogy meg kéne várni, hogy mit tud vele kezdeni egy új edző?
a labdakezelés az olyasmi, amit a játékosok már 15 éves korukra tökéletesen elsajátítanak, a legapróbb trükköt is. persze finomodnak a mozdulataik, csiszolódnak, de nem ez a lényeg, ez nem számít.culinho írta:Tavaly decemberben kinn voltam Barcelonában és láttam a Depor elleni meccset.Bár lőt a meccsen egy 11-es gólt, de egyébként nem játszott jól. Ennek ellenére mecs előtt az átmozgató edzésen, úgy bánt a labdával, hogy a többi spanyol szurkolóval nem jutottunk szóhoz. Szóval megvan még mindig a képessége,csak valamiért nem hajlandó megosztani velünk.Én jól tökön rugnám az edző helyébe és kizavarnám a pályára.Barca mezben
várjuk ki a végét. ha ancelotti marad, a milan kb ugyanabban a szituban lesz, mint a barca, sőt, már most abban van. egy megfáradt edző-csapat kapcsolat, kiismert, végletekig elhasznált taktika, ráadásul ott még a keret is gyengébb. persze elképzelhető, hogy a teljes csapatot lecserélik, de nem feltétlenül nézem ki a milanból, hogy jobb közeg lesz R10-nek. mondjuk ott van pár brazil, de ettől max többet fog szórakozni, nem feltétlenül dolgozni..Ronal.10 írta:hát ha ez igy van hogy sevcsenko-dinho 180 akkor elég ütös kis társulat lesz jövöre ez a milán...
azért nem, mert megnyert mindent, és szétpréselte őt az ipari szórakoztató gépezet. elhagyta magát, nem edzett rendesen, elment a kedve. braziloknál ez nem olyan nagy csoda.culinho írta:Leegyszerűsíted, de én kétkedem. Nem emlékszem ilyen esetre, hogy egy világsztár hagyta volna összeomlani a nehezen kivívott elismertségét ugyanabban a csapatban. Egyetértek, hogy nem akar focizni, de mért nem. Félre lehet söpörni a problémát azzal, hogy akkor adjuk el, de mire fogsz gondolni ha jövőre ő ver ki minket a Bl-ből? Hisz ha ő egyszer beindul, akkor a mi védelmünk meg nem állítja.