2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem meg nem nevetseges..mert ha olyan edzeseket tartottak volna amilyenekett kell..hogy edzes utan mozdulni se bir az ember...lasd pl united...ronaldo es rooney is ejszaka csaszarai szabadsagkor...de mikor szezon van akkor olyan edzesek vannak h egyszeruen mozdulni se tudnak akkor nincs kedvuk meg bulizni...mig riijkaard tili toli edzeseket tart...igy lazan elmehet...tapasztalatbol mondom...edzes minosegebol kiderul h lehete beloled ejszaka csaszara avagy sem...szoval igenis az edzoi stab a ludas.ozsimiki írta:
Az meg nevetséges,h inkább az edzőt hibáztatják egyesek....l.
Lehet hogy a fél csapat nincs jó formában, de R10 már másfél éve nem jáccik jól... Ugyanugy mint Deco...Brasil írta:nem semmi! a milan-ban a sok kiöregedett focista között nem lesz annyira feltűnő a rossz formája!én adtam volna még egy esélyt neki télig!új edző mellett!!nem frenki bácsival, és ha akkor sem nyújtana önmagához képest jó teljesítményt, akkor elkükdeném! egyébként nemcsak ő van rossz formában, hanem a fél csapat, ennyi erővel őket is el kellene adni??!!??![]()
![]()
![]()
![]()
ebben van igazság, de lehet hogy elkéstek már vele.Mataobarca írta:Ten Cate: Kemény voltam vele, nagyon kemény!! ennnyi kellene h vki kemény legyen vel és a fejbe verje ha nem dolgozik csak ezt reikard mega neeskens nem csinálja!!!!! ennyi lenne a megoldás és nem eladni
Mindenki a maga sorsának kovácsa...Tehetett volna érte, hogy ne így érjen véget...torrentkiller írta: Hát akkor ennyi volt. Tényleg nem látjuk többet Barca mezben... Lehet hogy az utóbbi 1,5 évben nem jáccott jól, de annyit megérdemelt vna hogy ne így érjen véget a Barcás pályafutása. Csáó Dinho!!!
Hát akkor ennyi volt. Tényleg nem látjuk többet Barca mezben... Lehet hogy az utóbbi 1,5 évben nem jáccott jól, de annyit megérdemelt vna hogy ne így érjen véget a Barcás pályafutása. Csáó Dinho!!!Replay írta:Az már biztos, hogy Ronaldinho megegyezett a Milan-nal.
Megirta az MTI, megerősitette Roberto de Assis és Adriano Galliani is.
Az nem csak a Barcás fizetéséből áll, hanem a reklámszerződésekkel együtt. Barca évi 8,5 millát fizet neki.mindorokke_barca írta:a penzert? lol tobbet biztos nem fog keresni mint itt... kozel 20 milla volt evente 2006ban 23!