player10 írta:Sziasztok!
Na, jó rég írtam, de a lényeg, hogy sokat gondolkoztam, és elképzeltem pár elég jó dolgot.
Szerintem idén Öket kell megvenni: Milito, Van Bommel, Ezquerro, Henry. Így minden poszton erössödne a klub. (Amúgy bocs, nincs hosszú ö-m!). Tehát: Van Bommel, meg Ezqu ingyé vannak, Milito kb 9-11 milka lehet, Henry meg kb 41-43. Annál biztos nem drágább, ma már senkiért nem kérnek-adnak annyit, mint régen (kivéve persze a Chelsea-t...)...így összesen 52 millió euró-t költenénk idén.
Eleadhatnánk viszont végleg Saviolát, Riquelme-t, Rüstüt, Rost, David Alvest, Rochembachot, Sergio Garziat és Oscar Lopezt, míg Gerard és Albertini ingyen mehetne. Értük kb 55 milka jönne be.
Az érkezök mellett a sérülésükböl felépülökkel, illetve az egyre többet játszó fiatalokkal (Messi, Navarro, Damia...) lenne teljes a keret.
Kb. ilyen kezdönk lenne: Valdes - Belletti, Puyol, Milito (Edmilson), Gio (Sylvinho) - Xavi, Van Bommel (Marquez), Deco - Ronaldinho - Eto'o, Henry.
Nem lenne egyszerü csapat, nem? És anyagiakkal sem lehet tré. Ez a csapat mindent vihetne.
Én megmondom őszintén, nem nagyon szoktam így írogatni, hogy ki kéne, ki nem kéne, ezt szeretném meg azt, stb., de Player10féle csapat tetszik!
Bár lehet, hogy nem kellene majd ennyi játékost eladni, pl. Sergio-t, vagy Saviolát.
Ha ezt meg lehetne oldani, tényleg jó kis csapatunk lenne!