Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért erről is lehetne vitázni.Azért Ronaldinho többet köszönhet a Barca-nak, mint a Barca neki.
egyetértek veled. de persze nem tudjuk mi lehet a háttérbe de az tuti kamu h azér nem jáccik már honapok ota mer sérültbarca99 írta:Meglehetősen unszimpatikus hozzállás ez Robertotól... Van pofája/juk ilyet nyilatkozni, miközben ő nem tesz meg mindent, hogy a csapat sikeresen legyen?
Ha Eto'o, Xavi, Messi, Iniesta mondaná ezt el kellene fogadni, mert az ő hozzáállásukban nem sok kivetnivaló van. Ők mondhatnák, hogy "lelépek innen, mert meghalok a pályán, mégsincs semmi eredménye". De pont Ronaldinho. Nevetséges. Sőt, szánalmas.
Azért Ronaldinho többet köszönhet a Barca-nak, mint a Barca neki.Bányász írta:Mint ahogyan a Barca is neki....Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.
Mint ahogyan a Barca is neki....Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.
Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.Bányász írta:Mikor szólal meg végre Ronaldinho az ügyben?
Kiváncsi vagyok,h vajon tényleg Ronaldinho gondolja így vagy csak a bátyja irányítja!?
Mindig is sumák alaknak tűnt...
sztem a világ 8. csodája lenne ha ezek után maradna...Mataobarca írta:Emberek nem tűnt fel senkinek h Ronaldinho még egy szót se szólt az átigazolásról??? Csak a báttya pofázik minden héten mást!!
nem hiszem, hogy ezen az oldal-dolgon fenn kell akadni. úgy értettem, hogy messi fogja meghatározni a támadójátékot. ahogy azt teszi egyébként már jó másfél éve..Danka00792 írta:Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.chi omega írta:messi fogja pótolni..
SZERK.: Dos Santos pedig még nem tudja helyettesíteni.
Frank nem nyílvánított semmi rosszat a klubbról,semmi hasonló nem volt,te azért írtad,mert nem nyert a csapat,teljesen más körülmények közt írtad.Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.chi omega írta:messi fogja pótolni..
messi fogja pótolni..Blero írta:Hali Mindenki !
ritkán szólok a fórumon, inkább csak olvasgatom ki mit ír.
valamiért most le kell írnom a gondolataimat
sztem:
a BL döntő után elszált a fiú, ami érthető, de még fogható lett volna.
úgy gondolta kicsit szuszoghat, lezserkedhet, ezt a publikum nem tolerálta, nem ehhez szoktatott minket.(kicsit mindkét oldal érthető is meg nem is)
megsértődött, hogy a sok góltól nem estek hasra, és csak a cszép játékot várták tőle.
másrészt elmentek a vezetésből olyan emberek, akik hatni tudtak rá (főleg HTC) Decoban társra talált a lébecolásban, a sértődöttségben, és mire föleszmélt hogy esetleg innen el is küldhetik, már ki is tették a csapatból
a "báttyát" nem minősítem, a managerekről megvan 1ébként is a véleményem.
Laporta gyenge volt, nem merte tavaly kitenni Franket, helyette inkább elbuktuk az aduászunkat
Összegezve sztem 1 kicsit mindenki hibázott az ügyben, de Laporta a legnagyobbat
szégyen a szeretett klubunkra nézve, hogy igy kell megválni attól aki visszasegitette a foci térképére a Barcat.
ez csak az én véleményem lehet vitatni, de sztem érdemes elgondolkodni kicsit rajta.......
Patric-val nem valami hasonló miatt szakított a klub???
Bocsi a hosszért
Üdv mindenki
mindörökké BARCA!!!
ja és nem csak ő a BARCA, de meghatározta 2-3 évig a játékstílusunkat
hlisten felnőtt mellé még néhány zsenijelölt, de ki fogja pótolni?
bár kérdés kell e
SZERKESZT.Drigo
hát persze. csak és kizárólag ronaldinhonak köszönhető minden. ő egyszemélyben az fc barcelona.vaLe5 írta:Annyira szidjátok , hogy miért megy, vagy pont azért hogy takarodjon...engem meg annyira idegesít , mégis mit gondoltok kinek köszönhető az a 2 bajnoki , meg a BL ? A csapatnak...nane...rejkárdank...ez viccnek is rossz , annak hogy dinho akkori mentalitása , átragadt a csapatra és hogy ő irányította gyakorlatilag. Na akkor ezek után ne mondja senki hogy takarodjon , hanem mondja hogy "köszi szépen Roni vérzik a szivem hogy elmész de igy jobb mindenkinek" mert ezt érdemli , és mert ebbe a mostani Barcaba simán beférne , sőt nélkülözhetetlen lenne. De jó menjen megnézem ki pótolja , ki fog olyan gólt ollózni mint ő az Athleticonak , stb stb.
Amikor siker volt általában nem játszott ( a szezon elejére gondolok). A hibás pedig nem ő hanem a vezetőség, Rijkaard, és az egész csapat! De Roni is hibás abban, hogy semmit nem tett annak érdekében, hogy vége legyen ennek a hullámvölgynek. Lehet nem kellett volna klubokba járogatni, északázni, és semmi probléma nem lett volna.vaLe5 írta:
1. Ez nem hozzá állás. Erre csak ennyit tudok mondani.
2. Itt nem a bizalomról beszélek hanem arról hogy mindenért ő volt a hibás viszont ha meg siker volt senki sem emlegette.
1. Ez nem hozzá állás. Erre csak ennyit tudok mondani.Victor_Valdes írta:Ezt a fórumot meg nemhiszem, hogy olvasná...vaLe5 írta:
Az utóbbi 2 szezonban nem sokot okot adott arra, hogy bizzak benne.
Azért skandálta 90ezer ember a nevét amikor még csak a keretben sem volt mert,nem bíznak benne. Ezt a fórumot meg nemhiszem, hogy olvasná...vaLe5 írta:Meg hogy "mindig azt mondta nem meg erre tessék" szöveg , mitől lett boldogtalan? Megmondom attól hogy bárkitől bármikor bárhogy kikaptunk ő volt a felelős nem csak az euro barcán hanem az egész világon , barcelonától madridig. "MItől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...attól hogy még itt is még mindig csak fikáztátok attól.