Hát így 2017ben már nagyon idegesítő a játék.
Napolival kezdtem, ott 2,5 szezon, 2.ban bajnokság, 3. felénél lemondtam, nem láttam a csapatban előrelépési lehetőséget.
Utána MU, egész jó kis keret, első év bajnokságot hoztam. Anyagaik nagyon szarok voltak, Rooneyt és C. Ronit is az elnök magától adta el 80-80 milláért. Idegesítő, pláne hogy cserébe ad 60 millát mint átigazolási keret, abból egy Silvát nem lehet megvenni, úgyhogy végül kihasználtam, de kevésnek bizonyult a pótlásukra sajnos, bajnoki 3. hely, utána nem hosszabítottak.
Innen jött eddigi legszebb időszakom, az Arsenal. Fiatal, szimpatikus mag, nincsenek csődben, bomba csapatot hoztam össze 3 év alatt. 3 bajnokság, FA és liga kupa is meglett párszor, egy blt nyertem, plusz még 1x döntőztem.
Aztán nagy szívfájdalommal elhagytam őket, mert szerződést ajánlott a Barca. Nem érdekelt semmi, elfogadtam, mert ez aztán a kihívás. Első évben sikerült bajnoknak lennem, de a keret nagyon öregedő, hatalmas csőd. Most 2. év felén túl vagyok, 2 fő játékosomat is el kellett adni, mert már Laportának is kell kölcsönt törleszteni, van vagy 800 milla kölcsön, és még így is 100 millás mínusz, tavaly nyáron 3 milla volt az átigazolási keret, most is kb ennyire számítok, persze a Vale nagyon megy, Realba meg van pénz szarásig, nincs igazán esélyem. Így viszont idegesítő kezd lenni, plusz vmi hihetetlenül alig vannak tehetséges generált játékosok