Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Beírtalak, meg Primitivet isbouba írta:PÜ-t elküldtem.
Tojjá' nekem egy pü-t. Én válaszul elküldöm a számlaszámom ha elutaltad a pénzt, akkor beírlak.bouba írta:A Kalendáriumba hogyan lehet bekerülni
asszem Charlienak v az 1ik modinak elküldöt Pü-be az adataidat és az majd beírjabouba írta:A Kalendáriumba hogyan lehet bekerülni
György, a fenti hszben van elrejtve.Boixos írta: hali Gyuri,
azt nem tudom, h lesz-e olyan topik, amilyet szeretnél, de viszont egy olyan már van, amiben a barcelonai utazásokat és az ezzel kapcsolatos dolgokat tárgyalják a fiatalok.
ez az:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
itt nézz körül, sztem tuti, h megtalálod, amit kerestél!
hali Gyuri,Gyuri003 írta:a szerkeztőkhöz! nemlehetne olyan menüpontot csinálnihogy jegyek?? és itt valami magyarországi elérhetőséget megadni ahol jegyet lehet szerezni a Barca meccseire mert nekem régi vágyam hogy kijussak egy meccsre kérem irjanak privát üzenetet vagy e-mailt köszönöm szépen Gyuri![]()
![]()
![]()
Szerintem az "Utazás Barcelónába" topik erre tökéletesen alkalmasGyuri003 írta:a szerkeztőkhöz! nemlehetne olyan menüpontot csinálnihogy jegyek?? és itt valami magyarországi elérhetőséget megadni ahol jegyet lehet szerezni a Barca meccseire mert nekem régi vágyam hogy kijussak egy meccsre kérem irjanak privát üzenetet vagy e-mailt köszönöm szépen Gyuri![]()
![]()
![]()
Hát attól függ ,hogy mit tartalmazott.. ?merx írta:miért van az, hogy a hszem ami bekerült a "Barca Igazolások 2007-08"-ba max 2 percig volt ott látható, és már nincs ott?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Colos írta:Hozzáfogtam a profilom csinosítgatásához, de sem az aláírásom nem jelenik meg, sem avatart nem tudtam feltölteni, pedig 9 kb-os és 100x100-as. Tudtok valami okosat mondani ezügyben?
Írtam is, pár hete!Slither írta:A hírekben többnyire tényeket közölnek az írok, a vélemény kinyilvánítás, buzdító írások a blogba valók, oda te is írhatsz.
Aha, köszi!Drigo írta: Ha bemész a privát üzeneteidhez és ott rámész az új hozzászólásra, akkor kijön egy üres űrlap és annak az első sorába kell beírni a címzett nickjét, na amellett tudsz felhasználókra rákeresni, remélem érthető voltam.
Ha bemész a privát üzeneteidhez és ott rámész az új hozzászólásra, akkor kijön egy üres űrlap és annak az első sorába kell beírni a címzett nickjét, na amellett tudsz felhasználókra rákeresni, remélem érthető voltam.Colos írta:Nem lehetne megoldani, hogy a Taglistán lehessen névre keresni? Mivel kismillió tag van már, és nem lehet ugrálni az oldalak között (vagy csak én nem vettem észre?), elég nehézkes egy-egy privát üzenetet elküldeni.
Előre is köszönöm a választ!