2008.03.31. 14:21:50
Tisztelt Szerkesztők!
Nagyon kevésnek találom a bátorító és buzdító írásokat egy-egy meccs előtt a részetekről itt a fórumban és az oldalon is.
Ti vagytok a szülőatyjai a Mo-i Barca csapatnak, kéretik több lelkesedést belevinni!
Persze tudom én , hogy meg van bennetek a tűz, és hogy így is rengeteg munkátok fekszik ebbe a csodálatos oldalba, csak ezt az elszántságot kifelé kevésbé kommunikáljátok.
Nagyon objektivek a cikkek, jó ez így, nem azt szeretném , hogy elrugaszkodjatok a talajtól, csak hogy legyen valaki köztetek, aki ( főleg ebben a gondokkal teli időszakban) kicsit lelket önt meccs előtt és után a fórumozokba, mert ami itt folyik azt sok mindennek lehet nevezni csak szurkolói hozzáállásnak nem ( nem a részetekről )
Tudom hogy nagyon nehéz higgadtnak maradni olyankor, mikor minősíthetlen beírások sora érkezik egymás után, de ha át tudnátok ülteni azt a fajta kitartást és hűséget, amivel ti is rendelkeztek, talán kulturáltabb hsz-ek születnének.
Még egyszer kihangsúlyozva, nem hiba ez a részetekről, sőt!
Az én tököm is tele lenne a sok hülyével ennyi idő után, de lássátok írásomat, lenne még olyan ember aki vevő lenne egy kis gerjedésre meccs előtt, és egy kis vigasztalásra utánna.
Nem lenne ez dolgotok, de lehet hogy segítene rajtunk, és jó érzéssel töltene el titeket is!
Nem szabad elveszíteni a hiteteket, mert BARCA VOLT , VAN , ÉS LENNI FOG!
Kitartás, csak így tovább!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
robag 2008.03.31. 14:36:21-kor.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."