2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez nagyon jó játék!!!!!!!!!Demonhunter írta:Nagyon nagyon nagyon jó játék:
http://magic.pen.fizzlebot.com/
ez semmiVictorValdes19 írta:A hosszú utca girbe gúrba,
Minden sarkon áll 1 ......... rendőr.
Reál bolt,reál kaszni
reál ágyon legjobb ......... aludni.
A szerelmünk nem volt maszlag,
ha hazamegyünk jól meg......... leszünk
Nem voltam én hozzád dúrva,
mégis megcsaltál te ......... engem!
Már régi de jo nagyon. MP3-ba van meg abba üt rendesenVictorValdes19 írta:A hosszú utca girbe gúrba,
Minden sarkon áll 1 ......... rendőr.
Reál bolt,reál kaszni
reál ágyon legjobb ......... aludni.
A szerelmünk nem volt maszlag,
ha hazamegyünk jól meg......... leszünk
Nem voltam én hozzád dúrva,
mégis megcsaltál te ......... engem!
Állítólag egyfajta a hangjeleket vagy miket bocsátanak ki ami a fülnek nem érzékelhető és ennek hatására esik le a kanál a tv-ről és indulnak be a régi órák.barca99 írta:Én sem hiszek benne, de az első adásnál, amikor mondta az órás cuccot... anyámnak elindult az órája, egy nagyon régi felhúzós óra, amit azért nem hord évek óta, mert kikopott benne egy kis rugó, ami a felhúzáshoz kell. Bele-bele néztem, én sem hiszem el, de ez a dolog igencsak meglepett.
kivéve ha műanyag. Bár sztem ő még a tv-t is elhajlítjacsababarca írta:a kanálhajlításban én is ,mert megfogom és elhajlítom
Jah szerintem is ökörség ez az egész Mnetállis herce hurca.Csak a tag anyira meleg, hogy a kanál meghajlotG-Jay írta:Miaz ti nem hisztek Uri Geller mentalista mivoltába? Hát most komolyan csalódtam az egész forumban![]()
![]()
![]()
Nem csodálom amugy hogy elhajlik a kezében a kanál ekkora egy homokos, tűzfohhó embehtől nem nehéz megolvadnia
![]()
G.
Ezekre a dolgokra van tudományos magyarázat is, de fentvan youtuben 1-2 videó, ahogy lebukott.G-Jay írta:Miaz ti nem hisztek Uri Geller mentalista mivoltába? Hát most komolyan csalódtam az egész forumban![]()
![]()
![]()
Nem csodálom amugy hogy elhajlik a kezében a kanál ekkora egy homokos, tűzfohhó embehtől nem nehéz megolvadnia
![]()
G.
ja meg megnézném azokat a kamu kanalakatG-Jay írta:Miaz ti nem hisztek Uri Geller mentalista mivoltába? Hát most komolyan csalódtam az egész forumban![]()
![]()
![]()
![]()
G.
az utsó mondat tükrözi h én se hiszek ezekben. de ha vki ilyet állit akk azzal lehet már egy kis baj fejben...vaLe5 írta:Hagggyuk már... ebbe nem szabad hinni , nem is hallottam még oVyanróV aki eVhiszi.barcafan91 írta:az e heti KS címlapján felül egy fekete csikba a következő áll: Uri Geller: Miattam maradt ki a skót 11-es!
leghátsó oldalon Az én válogatottam rovatban Uri "csapata" látható.
"Gary egy nullás angol vezetésnél készülődött a 11-eshez. A felvételeken is látszik, a labda egy csöppet elmozdult. Én voltam..."
sajnos videót nem találtam róla de mindez a 96-os EB Skócia- Anglia meccsen volt. nem tudom h ki mit hisz ezekről a dolgokról de számomra elég nevetséges...
Hagggyuk már... ebbe nem szabad hinni , nem is hallottam még oVyanróV aki eVhiszi.barcafan91 írta:az e heti KS címlapján felül egy fekete csikba a következő áll: Uri Geller: Miattam maradt ki a skót 11-es!
leghátsó oldalon Az én válogatottam rovatban Uri "csapata" látható.
"Gary egy nullás angol vezetésnél készülődött a 11-eshez. A felvételeken is látszik, a labda egy csöppet elmozdult. Én voltam..."
sajnos videót nem találtam róla de mindez a 96-os EB Skócia- Anglia meccsen volt. nem tudom h ki mit hisz ezekről a dolgokról de számomra elég nevetséges...