haze71 írta:Baromi egyszerű a képlet!
1. Ha menni akar, 17 milláért kivásárolja magát, de akkor azok is megutálják, akik eddig vakon istenítették.
2. Elmegy, de annyiért amennyit a Barca ki tud csikarni érte. Ekkor nem lehet rá mondani, hogy kicseszett a Barcával, csak az uccsó két éve nem igazán sikerült. (sokakban ez a kép erősen meg fog maradni)
3. Itt marad. (de akkor kapja össze magát!)
Nem tudom, az utóbbi kettőből melyik lenne a jó, de ha az elsőt választja, akkor f*ck.
Nos az első eshetőséget szerintem ki lehet zárni, és nemcsak amiatt, mert inkorrekt volna Dinho részéről, de alighanem egy ilyen húzással (ha a Milan nem lenne hajlandó 30at adni érte és addig noszogatná Dinhot hogy ő bontson szerződést) a Barca vezetésének szimpátiáját teljes mértékben lerombolná a Milan felé. Márpedig amíg Zambrotta (esetleg Marquez és Deco) leigazolása terítéken van Berlusconiéknak, aligha léphetik ezt meg.
2.pont: Az azért röhej lenne, ha Olaszország (egyik) legnagyobb klubja ne tudná felvenni a versenyt a Spurs vagy a City ajánlatával, tehát egy komolyabb összegben én azért bizakodom.
3. A maradására én semmi esélyt nem látok, de szerintem jobb is ha megy. Mindenkinek
Ja igen, amúgy ez a szabály nem úgy van, hogy 3 héttel a szezon vége előtt be kell jelentenie a játékosnak a klub felé hogy felbontja a szerződését??? Ha valaki pontosan tudja mi van írja meg légyszi