nemhinném hogy padoznatorrentkiller írta:Szerintem a City azért akar ennyit adni érte, mert félnek hogy nyáron kivásárolja magát, és akkor tuti hogy viszi a milán. De ha adnak érte egy tisztességes összeget, akkor van esélyük hogy a Barca ugy dönt hogy nekik adja el... . De én nem tudom eldönteni, hogy mivel járna jobban. Ha elmegy a milánba és padozik, vagy megy angliába és a behemót védők felnyársalják....
Én is erre gondoltam.Remélem jól.torrentkiller írta: De még az is ott van amit Laporta nyilakozott: Csak egy új inpulzus kell neki és újra a régi lenne. Sztem arra célzott hogy nyáon ugyis elküldi Frenkit. Legalábbis remélem:D
Azt nem hiszem, hogy kivásárolná magát, mert akkor miért akarnának most 40 millát adni érte, amikor nyáron ha kivásrolná magát sokkal kevesebbért megszerezhetnék? Ez az egész cirkusz Roni körül nekem nagyon sántít mindenhol. És a baj az, hogy senkitől nem kapunk egy konkrét választ sem, csak célozgatásokat. Már úgy vagyok, hogy semmin se lepődnék meg.albicelesteX írta:3. vagy kivásárolja magát és megy a milánba!!a citybe nem hiszem hogy elmenne!!!
Hogy lehet kerdore vonni, hogy szemeben o a vilag legjobbja? Ennyire ismered ot?:)Ilúvatar írta:hát ezt kérdőre vonnám... csak VOLT. most már "kiégett"... már nem is tud gólt lőnni a szabirúgásnál... azé kiváncsi leszek, hogy hogy fogja tolni milanban...Varga írta: A szememben még mindig ő a világ legjobbja.
Ezzel én is egyetértek. Laporta nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem akarják eladni mindenáron Ronaldinhot, max, ha jó pénzt kapnak érte. Új edző lesz, az biztos és szerintem legszivesebben várnának egy fél évet legalább, hogy mit nyújt az új edző mellett.sabres írta:egyaltalan nem vagyok biztos abban h Ronnie-t nem fogjuk jovore is granatvoros-kekben latni. Sztem ha olcson 15-20 millioert eladnank az egy nagy hulyesseg lenne, akko inkabb maradjon meg 1 szezont s meglasssuk h mi lesz, akar milyen lesz egy ev mulva akkoris ellehetne adni 15 millio euroert, sztem.
sztem nagyon fontos kriterium az is h ki lesz az edzo jovore? mert ha uj edzo lesz akko o is allast fog foglalni abban h kell neki Ronnie v. nem !!!!!!!!!!!!
ez rá is tartozikVarga Tamás írta:Frankie boy-nak inkább a maga dolgával kellene foglalkoznia, és a lemondását fogalmaznia.
Frankie soha nem mondott ilyet!! ezt csak a sajto nagyitotta fel, ennyi.