Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott a pont....Mihu írta:Akkor még volt egy Henk Ten Cate-nk. Nem érdekel ha ezért lehurrogtok de én még mindig ebben látom a problémát. Itt volt egy keménykezű Henk, mindenki a szívét-lelkét kiadta minden meccsen, nem voltak bulizásról szóló hírek. Elment Henk, elment a fegyelem és a szigor. A játékosok látták hogy majdnem mindent megtehetnek, komolyabb szankció nélkül, egy páran ki is használták ezt. Úgyhogy legfőképpen nem Rijkaard érdeme hogy BL-t és 2 bajnokságot nyertünk, hanem Henk-é. Mint olvasható is volt, az edzések nagy részét, a taktikai dolgokat Henk tartotta, Rijkaard a védőkkel volt inkább. Henk meg a kp-sokkal és csatárokkal. Meg is látszott. Akkoriban az egész világ attól a három embertől, és a mögöttük lévő középpályától rettegett. És ezt még a Madridisták is beismerhetik.Perrero írta: Rijkaard, meg kiesett a Spartaval+4ik helyig vezette a hollandokat- 1 olyan nemzeti csapatot akikkel még a poharam is eljut odáig.. idejött majd 1 bl + 2 bajnokság
Nem edző és barát kell a padra, hanem szimplán csak edző. Legyen meg a 3 lépés távolság. Frank-nél ez az utóbbi két évben 1 lépésre csökkent. Meg is lett az eredménye
Akkor még volt egy Henk Ten Cate-nk. Nem érdekel ha ezért lehurrogtok de én még mindig ebben látom a problémát. Itt volt egy keménykezű Henk, mindenki a szívét-lelkét kiadta minden meccsen, nem voltak bulizásról szóló hírek. Elment Henk, elment a fegyelem és a szigor. A játékosok látták hogy majdnem mindent megtehetnek, komolyabb szankció nélkül, egy páran ki is használták ezt. Úgyhogy legfőképpen nem Rijkaard érdeme hogy BL-t és 2 bajnokságot nyertünk, hanem Henk-é. Mint olvasható is volt, az edzések nagy részét, a taktikai dolgokat Henk tartotta, Rijkaard a védőkkel volt inkább. Henk meg a kp-sokkal és csatárokkal. Meg is látszott. Akkoriban az egész világ attól a három embertől, és a mögöttük lévő középpályától rettegett. És ezt még a Madridisták is beismerhetik.Perrero írta: Rijkaard, meg kiesett a Spartaval+4ik helyig vezette a hollandokat- 1 olyan nemzeti csapatot akikkel még a poharam is eljut odáig.. idejött majd 1 bl + 2 bajnokság
Az én véleményemet lent olvashatod....Gomezinho írta:Na mivel sokan lehurrogtak engem elmondanám hogy egy ilyen fiatal kezdő edzőt mint Pepp nemszabadna leültetni a padra! Könyörgöm honnan tudjuk hogy jó edző? Hm? Azért mert Katalán? ennyi erővel lehetne bármelyik katalánimádó ex játékosunk! azhogy feljutnak a 3. osztáyba még semmit semjelent! A Barcelona B sokkal erősebb mint egy 4. osztály! Semmi értelme nemvolt Laportáék részéről hogy ezt a döntést hozzák meg! Unom már ezt a sok katalánozást hogy igy meg ugy! Az egészet ugy kellet volna csinálni hogy hozni egy remek és bizonyitott edzőt aztán ha vele nemmegy akkor elküldeni és akkor "talán" Peppet a helyére küldeni! Bár kizárt dolog hogy egy nagyedzővel problémák lettek volna! na véleményeket akarok
Szerintem azzal nem lesz baj, hogy mennyire keménykezű és kivel barátkozik össze kivel nem. De hát kell is hogy barátok legyenek. Ez nem egy cserkésztábor. Xavival Puyollal sztem joban van. Ők pedig nem azok a játékosok akik visszapofáznak edzésen. Sztem ellenkezőleg próbálják majd ösztökélni a többieket is.csabimo írta:Egyetértek veled Guardi nem lesz keménykezü edzö, pont azért mert ennyire ismer mindenki mindenkit, én továbbra is azt mondom hogy egy karakánabb emberke kellett volna a kispadra, jah és azt hiszem hogy jose is volt már nálunk ha jol emlékszem a boby robbsonos korszaknál amikor KEKet nyertünk!!! javitson ki valaki ha tévedek....ozsimiki írta:Egyik szemem sír,másik nevet![]()
Pep-t nagyon bírom,és ezért örülök,h a BARCA nagy családjából került ki az edzőnk.
Másrészt annyiban hasonlítanám Frank-hez,h inkább lesz hamar (ha már nem az) a játékosok haverja,mintsem egy nagyon keménykezű ember. Márpedig úgy érzem,h jelenleg egy félelmet nem ismerő,visszaszólást nem tűrő edző kellene. Azért reménykedem,hogy Pep is tud ilyen is lenni.
De nincs annyi rutinja, mint akkor Franknek. Neki sem volt sok de azért ő nem egy évet edzőködöt. Szerintem nem lenne jó döntés.Perrero írta:Rijkaard, meg kiesett a Spartaval+4ik helyig vezette a hollandokat- 1 olyan nemzeti csapatot akikkel még a poharam is eljut odáig.. idejött majd 1 bl + 2 bajnokságfcbarcelonazsombi írta:Ezt a döntést komolytalanak tartom. Egy évet volt még csak edző egy ifi csapatba. Egyből a nagycsapathoz ez hatalmas túlzás. Én nagyon szeretem Guardiolat mint játékos meg majd lehet mint edző is de még nem most!
az sem elhanyagolható szempont h Guardiolát támogatja a közönség is... mármint értitek
jól hangzik, legyen igazad én azt szeretnémzozinho írta:Szerintem egyáltalán nem kéne kétségbe esni, hogy Pep lett az edző. Azt megértem, hogy hiányoljátok a megfelelő tapasztalatot, de ha belegondoltok, nála nem sokan ismerik jobban a Barcelonát. Ő meg fog majd bírkózni a nagy nyomással, egy másik, tapaszaltabb edző pedig lehet, hogy nem bírná a nyomást. Tehát ilyen téren tapasztalt, edzőként pedig sztem minden esélye, hogy naggyá váljon. Intelligens, erős személyiség aki majd képes lesz a szükséges döntések meghozatalára. Attól meg sztem egyáltalán nem kell félni, hogy nem lesz keménykezű, és bratyizni fog a játékosokkal. Biztos jóba lesz velük, de ő egy igazi vezér típus, aki nem hagyja magát. Ne felejtsétek el , h már fiatal játékosként vezér volt a pályán, világsztárok között.
Mindent egybevéve, úgy gondolom, hogy bizonyítani fog, képes lesz motiválni az ellustult csapatunkat.De ehhez az is kell, hogy érezze a szurkolók bizalmát. Itt már mindenki lehurrogja pedig még nem csinált semmit!Ráadásul olyanok, akik még nem is hallottak róla, csak azt, hogy a b csapat edzője...(szaby23-nak is köszönjük az értelmes hozzászólásait...)
Bízzunk az új edzőnkben! Hajrá Guardiola!
de pepnél még rijkard is tapasztaltabb volt, jo oké h rengeteget tett a klubért mint játékos de még nagyon fiatal ahhoz hogy edzöje legyen a világ egyik legnagyobb klubjának. meg nem elég keménykezű és ezeket a játékosokat meg kell fogni mer különben ugyanott fogunk tartani mint rijkarddal.Perrero írta:Rijkaard, meg kiesett a Spartaval+4ik helyig vezette a hollandokat- 1 olyan nemzeti csapatot akikkel még a poharam is eljut odáig.. idejött majd 1 bl + 2 bajnokságfcbarcelonazsombi írta:Ezt a döntést komolytalanak tartom. Egy évet volt még csak edző egy ifi csapatba. Egyből a nagycsapathoz ez hatalmas túlzás. Én nagyon szeretem Guardiolat mint játékos meg majd lehet mint edző is de még nem most!
az sem elhanyagolható szempont h Guardiolát támogatja a közönség is... mármint értitek