Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Replay
Director del Fútbol

2008.05.06. 16:04:25

Őszintén örülök Pep kinevezésének!

Ő képviseli mindazt, ami a Barca-t különlegessé teszi, beleértve az egyedi (látványos) támadófutballt. Sokan irják, hogy tapasztalatlan.
Anno az volt Rijkaard vagy Ancelotti is, mindkettő zseniális, kivételesen intelligens középpályás volt és tessék megnézni, milyen sikereket értek el!

Guardiola mellett nem lehetne linkeskedni, nála maximális hozzállás szükséges, kellően szigorú, mindenki felnéz rá.

Hosszú évekig volt a Barca "agya", fantasztikus edzők alatt játszott.
Szakmai felkészültségét illetően teljesen biztos vagyok.

Tény, Mourinho erős személyiség (ahogy Guardiola is) és nagy sikereket ért el, de nem tudta volna biztositani a látványos, csak is a Barca-ra jellemző stilust, könnyen megeshetett volna, hogy mi is a Madridhoz hasonló eredménycentrikus játékra térünk át.
Emellett abban teljesen egyetértek a vezetőkkel, hogy José személyisége, viselkedése nem illik klubunkhoz.
Arról már nem is érdemes emlitést tenni, hogy a névtelen Grant betudta vinni a Chelsea-t a döntőbe...

Aki látta valaha is játszani Guardiola-t, biztos vagyok benne, hogy nem kérdőjelezi meg képességeit, egész egyszerüen vezetésre született!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.06. 16:06:04-kor.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.06. 15:57:46

Komolyan mondom a képeken bárhogy is próbálom berakni Peppet a kispadhoz egyzserűen nemmegy! Egyszerűen még most hagyta abba a pályafutását! kegyetlen de nemfogom egy ideig még feldolgozni hogy ő lett, mérhetetlenűl csalódott vagyok , de szerintem ezzel még sokan igy vannak! CSak nézzetetk rá olyan még mint egy kisfiu! :oops: :cry:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.05.06. 15:46:34

grat Laporta!
ennek a csapatnak pont egy nulla tapasztalattal rendelkező edző kell! köszönjük!
jövőre elnökválasztás!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.06. 15:38:39

Én örülök neki, már korábban is azt gondoltam, hogy jó lenne, örülök, hogy így döntöttek....sok sikert neki (persze ha hivatalos lesz...)!
messi1995
Barça B

2008.05.06. 15:04:05

remélem jo edző lessz...
Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
csoszi
Barça C

2008.05.06. 15:02:34

Én személy szerint elfogadom Guardiola-t, de jobban örültem volna ha Mourinho lett volna a vezető edző és Guardiola pedig a másodedző!!
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.06. 14:42:24

Mihu írta:
Akkor még volt egy Henk Ten Cate-nk. Nem érdekel ha ezért lehurrogtok de én még mindig ebben látom a problémát. Itt volt egy keménykezű Henk, mindenki a szívét-lelkét kiadta minden meccsen, nem voltak bulizásról szóló hírek. Elment Henk, elment a fegyelem és a szigor. A játékosok látták hogy majdnem mindent megtehetnek, komolyabb szankció nélkül, egy páran ki is használták ezt. Úgyhogy legfőképpen nem Rijkaard érdeme hogy BL-t és 2 bajnokságot nyertünk, hanem Henk-é. Mint olvasható is volt, az edzések nagy részét, a taktikai dolgokat Henk tartotta, Rijkaard a védőkkel volt inkább. Henk meg a kp-sokkal és csatárokkal. Meg is látszott. Akkoriban az egész világ attól a három embertől, és a mögöttük lévő középpályától rettegett. És ezt még a Madridisták is beismerhetik.

Nem edző és barát kell a padra, hanem szimplán csak edző. Legyen meg a 3 lépés távolság. Frank-nél ez az utóbbi két évben 1 lépésre csökkent. Meg is lett az eredménye :roll:
viszont akkor nem feltétlenül lehet Rijkaard nyakába varrni az utóbbi 2 sikertelen évet, a játékosok a játékhoz való nem profi hozzáállásán
aynas
Capitá del Barça

2008.05.06. 14:35:22

én nem örülök Gurdiolának. Tapasztalatlan. Maradt volna a b csapatnál.
Csak egy embert hoztam volna a kispadra MourinhoT. Ilyen szégyenteljes idény után egyértelmű, hogy változtatni kell, keménykezű edzőre van szükség. Ő a motiváció terén ott van a toppon, nála Oleguerek meg rossz formában lévő játlkosok nem játszanának. SAJNÁLOM ha nem jön. Félek, hogy a jövőre se nyerünk semmit. De majd meglátjuk mindenesetre maradjuk a két lábbal a földön és pár igazolás után ne kezdjünk mindjárt álmodozni, mert könnyen úgy járhatunk mint idén :!:
Seth
Barça C

2008.05.06. 14:32:34

Jééézusom!Elnézve a vitát, nem értem, egyesek miért vannak kiakadva Guardiolán. Ami ellene szól: tapasztalatlan.
Na és? Egyszer el kell kezdeni. Hol máshol kezdhetné el, mint annál a csapatnál amit tiszta szívből szeret, ráadásul ízig-vérig katalán.
Annyira bírom, amikor azt hiszi valaki, hogy ha leszerződtetnek egy neves edzőt, akkor majd a Barca megváltja a világot!
Guardiola jobban belelát a klub ügyeibe, mint bármelyik más edzőjelölt. Illetve az sem utolsó szempont szerintem, hogy neki nem kellene annyit fizetni, mint egy "nagyobb névnek"....
Így felszabaduló összeg költhető igazolásokra, fejlesztésekre stb.

Ha "csak" azt a mentalitást sikerül átültetnie mint amilyen például Paolo Maldininek van,-aki tudjuk, közel 40 évesen is hajt- akkor már nem dolgozott hiába. Hiszek benne, hogy így lesz!

Hajrá Guardiola, visca el Barca!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.06. 14:28:05

Rivaldinho írta:Én egyáltalán nem írtam le, lehet, hogy félreértelmeztétek. Én csak annyit akartam ezzel elmondani, hogy szerintem egy zsákba macska a dolog, de tartok tőle, de így, hogy nem tudom Pep edzősködését hová rakni, így egy picit kiváncsiskodva is várom már mit hoz ki ebből a csapatból, én nem írtam le, csaupán annyit állítok, hogy tapasztalatlan. Pont.
Attól még lehet hogy beválik ez a húzása a vezetőségnek, sőt remélem, és nekem is szimpatikus Guardila, mint edző, majd várom a fejleményeket. :wink:
lusa vagyok gépelni, mont így gondolom. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.05.06. 14:20:34

Én egyáltalán nem írtam le, lehet, hogy félreértelmeztétek. Én csak annyit akartam ezzel elmondani, hogy szerintem egy zsákba macska a dolog, de tartok tőle, de így, hogy nem tudom Pep edzősködését hová rakni, így egy picit kiváncsiskodva is várom már mit hoz ki ebből a csapatból, én nem írtam le, csaupán annyit állítok, hogy tapasztalatlan. Pont.
Attól még lehet hogy beválik ez a húzása a vezetőségnek, sőt remélem, és nekem is szimpatikus Guardila, mint edző, majd várom a fejleményeket. :wink:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.06. 14:17:31

Guardiolának örülök sztem jó edző lesz.Hiába fiatal sztem 38 esztendősen is tiszteletet parancsol.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.06. 14:14:56

Rivaldinho írta:Én azért nem vagyok kibékülve Guardiolával mert túl tapasztalatlannak tartom edzősködés terén. És mivel fiatal, majdnem hogy csókolomot kell hogy köszönjön pl Thuram-nak. Ez így nem jó, ha nagyjából 1 korosztály vagy az edzővel... Tapasztalatból mondom, nem tudnának ott, ők úgy ránézni mint egy vezetőre, legalábbis szerintem. És igazából még semmilyen eredményt nem tud felmutatni edzőként.
Nemzetközi tapasztalatok stbstb is mondjuk Mourinho, v Lippi, v Scolari mellett szólnak. Attól még Pep lehet nagyon jó edző, és csinálhat csodát a Barcával jövőre, de nem hiszem hogy egymaga ráncba tudná szedni a csapatot.
Ez igy nem igaz lehet valaki fiatal ha olyan a fellepese akkor lehet nagyon is tiszteteletet parancsolo.
En orulok hogy hamar dontott a vezetoseg igy lehet gondolkodni a jatekosok jovojen es az igazolasokon is. Nagyon fontos es jo dontes szuletett szerintem...
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.06. 13:57:42

Hihetetlen amit itt néhány ember művel... :lol:

Addig teljesen rendben van, hogy féltek tőle, mert tapasztalatlan. Én is. De ez a 14 év múlva nyerünk BL-t, meg tőle mindenki jobb lenne szöveg úgy, hogy esélyt sem kap a bizonyításra krva merész.

HTC - az MTK-nál szerzett tapasztalatai után gondolom mindenki kibújt a bőréből örömében, hogy háhá, itt a megtestesült vasszigor, taktika, etc. Nem. Idejött és bizonyított. Biztos nagyrészt az ő munkájának köszönhet a Barca és a Chelsea menetelése, de azért azt se felejtsük már el, hogy milyen "noname" csapatok ütötték ki őket (Ajax) a BL-be kerüléstől. Pedig szigor megvan, taktika meg van, játékoskeret simán jobb, mint az ellenfélé...

Laudrup mit bizonyított? Semmit. Odament a Getaféhoz és menetelt az UEFA-kupában. Az emberelőnyben lévő 3x akkor költségvetésű, tapasztalt edzővel rendelkező Bayern alig bírt velük.

A keménykezűségről. Nemhiába volt ő CSK. A válogatottban is. Biztos, hogy meg lesz az egészséges haverkodás, de neki ez a Klub többet jelent, mint a legtöbb embernek, így minden erejével azon fog dolgozni, hogy sikeresek legyünk. Neki tényleg több, mint egy Klub, ezért biztos vagyok benne, hogy nem hagyja, hogy pár "zsoldos" ne dolgozzon meg a pénzéért.

Komolyan, csak egy kis időt adjunk neki. Felesleges azzal kiröhögtetnie magát bárkinek is, hogy már akkor leírja az edzőt, amikor még ki sincs nevezve.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.06. 13:43:54

Rivaldinho írta:Én azért nem vagyok kibékülve Guardiolával mert túl tapasztalatlannak tartom edzősködés terén. És mivel fiatal, majdnem hogy csókolomot kell hogy köszönjön pl Thuram-nak. Ez így nem jó, ha nagyjából 1 korosztály vagy az edzővel... Tapasztalatból mondom, nem tudnának ott, ők úgy ránézni mint egy vezetőre, legalábbis szerintem. És igazából még semmilyen eredményt nem tud felmutatni edzőként.
Nemzetközi tapasztalatok stbstb is mondjuk Mourinho, v Lippi, v Scolari mellett szólnak. Attól még Pep lehet nagyon jó edző, és csinálhat csodát a Barcával jövőre, de nem hiszem hogy egymaga ráncba tudná szedni a csapatot.
Én bizalmat szavazok neki! Egyidőben meg voltam huzatva azzal a pökhendi Mourinho-val, de inkább ő, sztem jó lesz vele az osztag! Thuram visszavonul, szóval nem kell csókolomzni! De értem, hogy mire gondolsz, de ha eléri, hogy tiszteljék, akkor nem lesz probléma! Úgy gondolom, jó edző lesz, nem kell félteni!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.05.06. 13:35:42

Én azért nem vagyok kibékülve Guardiolával mert túl tapasztalatlannak tartom edzősködés terén. És mivel fiatal, majdnem hogy csókolomot kell hogy köszönjön pl Thuram-nak. Ez így nem jó, ha nagyjából 1 korosztály vagy az edzővel... Tapasztalatból mondom, nem tudnának ott, ők úgy ránézni mint egy vezetőre, legalábbis szerintem. És igazából még semmilyen eredményt nem tud felmutatni edzőként.
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.06. 13:34:27

Barcaboy08 írta:
Bányász írta:
Barcaboy08 írta:
Akkor sem hiszem,hogy egy edző a spanyol negyedosztályból lenne a jó megoldás a Bracának....és most csak a puszta tény nézzük,ne azt hogy a neve Guardiola...tényleg mindenki meg van győzödve,hogy ez a jó választás... :?: hát én akkor sem tudok ezzel egyetértrni!!!!
Nekem se veszi be a gyomrom ezt a "nagy takaritást" ilyen bekezdéssel...mide1 senki nem tudja megmagyarázni h miért nem kell nekünk SOHA klasszis edzö...már leirtam tegnap h nálam mourinho elsö3ban Guardi elsö???...szal nem értem és nem is fogom megérteni csak azt látom h valaki örül valaki nem.DE aki örül neki szerintem az is csak annak hogy frenky végre elmegy...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.06. 13:32:08

Akkor sem hiszem,hogy egy edző a spanyol negyedosztályból lenne a jó megoldás a Bracának....és most csak a puszta tény nézzük,ne azt hogy a neve Guardiola...tényleg mindenki meg van győzödve,hogy ez a jó választás... Question hát én akkor sem tudok ezzel egyetértrni!!!!
Egy szóval se mondtam,h ez szerintem jó választás :wink:
De elfogadom(nem is tehetek mást).
És nem kezdem el mardosni még azelőtt,h bármi rosszat tett volna.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.06. 13:29:08

Bányász írta:
Barcaboy08 írta:Sajnos mostanában nem sikerül SEHOLSEM!!!! nyerni akármit is!(OH SORRY Katalán kupa).......nemhogy Európában! még azt hiszemegy kupa is volt Van Gal idelyében.....
Tudom,h nem és nem is mondtam,h most hű de szupi minden.
Csak azt mondom,h ugyan annyi az esély arra,h Guardiolával nyerjünk valamit mint bárki mással.

És ezt ne vedd magadra,de sokan vannak szerintem itt olyanok akik most ellene vannak de ha jönnek az eredmények Ő lesz az Isten.
Ha meg az emberük(mondjuk Mourinho) ülne le a padra és nem jönnének az eredmények akkor meg jönnének azzal,h miért nem Pep...

Miért lenne egyébként több esély egy tapasztalt edzővel mint egy tapasztalatlannal?
Ugyan úgy mind2őnek új ez a csapat.Tehát a Barcával ugyan úgy mindkettő tapasztalatlan.Ugyan annyi esélyük van valami jót vagy valami sz*rt kihozni belőlük.
Akkor sem hiszem,hogy egy edző a spanyol negyedosztályból lenne a jó megoldás a Bracának....és most csak a puszta tény nézzük,ne azt hogy a neve Guardiola...tényleg mindenki meg van győzödve,hogy ez a jó választás... :?: hát én akkor sem tudok ezzel egyetértrni!!!!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Bányász

2008.05.06. 13:19:06

Barcaboy08 írta:Sajnos mostanában nem sikerül SEHOLSEM!!!! nyerni akármit is!(OH SORRY Katalán kupa).......nemhogy Európában! még azt hiszemegy kupa is volt Van Gal idelyében.....
Tudom,h nem és nem is mondtam,h most hű de szupi minden.
Csak azt mondom,h ugyan annyi az esély arra,h Guardiolával nyerjünk valamit mint bárki mással.

És ezt ne vedd magadra,de sokan vannak szerintem itt olyanok akik most ellene vannak de ha jönnek az eredmények Ő lesz az Isten.
Ha meg az emberük(mondjuk Mourinho) ülne le a padra és nem jönnének az eredmények akkor meg jönnének azzal,h miért nem Pep...

Miért lenne egyébként több esély egy tapasztalt edzővel mint egy tapasztalatlannal?
Ugyan úgy mind2őnek új ez a csapat.Tehát a Barcával ugyan úgy mindkettő tapasztalatlan.Ugyan annyi esélyük van valami jót vagy valami sz*rt kihozni belőlük.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
weathered2
Barça C

2008.05.06. 13:12:08

Akármennyire is rosszul megy mostr minden..és nem sajnálom hogy elmegy...a kedvenc edzőim között marad. Amikor a hollandok 4. ek lettek, hát én olyan szép játékot senkitől sem láttam, és csak a balszerencse miatt nem jutottak döntöbe. Ezért már örültem hogy idejött, hittem benne, meg is lett az eredménye... De most már a váltás belefér, sztem mindekinek jobb...
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.06. 13:04:21

Sajnos mostanában nem sikerül SEHOLSEM!!!! nyerni akármit is!(OH SORRY Katalán kupa).......nemhogy Európában! még azt hiszemegy kupa is volt Van Gal idelyében.....
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Bányász

2008.05.06. 12:55:33

Morbid,de legalább vele nyertünk két bajnokságot.....nem ni
És mindenki szerette... :lol:
A bajnokság megvolt,de Európában nem sikerült maradandót alkotni...
Kép

Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.06. 12:53:09

Bányász írta:
Az egészet ugy kellet volna csinálni hogy hozni egy remek és bizonyitott edzőt aztán ha vele nemmegy akkor elküldeni és akkor "talán" Peppet a helyére küldeni!
Az mennyivel lett volna jobb?
hát nem is tudom...nagyon kétélű a dolog...ha beválik akár kicsit is óriásit nyerhetünk vele,viszont ha nem akkor óriási bukta...
Ez meg szerintem mindenkire igaz.Bárki lenne az edzőnk ugyan az igaz lenne rá is.

Amúgy szerintem Mourinhoval tiszta Van Gaal feelingje lett volna a dolognak.. :roll:
Morbid,de legalább vele nyertünk két bajnokságot.....nem mintha ezt akarnám..de legalább nyetünk valamit!!!!
Bányász

2008.05.06. 12:49:42

Az egészet ugy kellet volna csinálni hogy hozni egy remek és bizonyitott edzőt aztán ha vele nemmegy akkor elküldeni és akkor "talán" Peppet a helyére küldeni!
Az mennyivel lett volna jobb?
hát nem is tudom...nagyon kétélű a dolog...ha beválik akár kicsit is óriásit nyerhetünk vele,viszont ha nem akkor óriási bukta...
Ez meg szerintem mindenkire igaz.Bárki lenne az edzőnk ugyan az igaz lenne rá is.

Amúgy szerintem Mourinhoval tiszta Van Gaal feelingje lett volna a dolognak.. :roll:
Kép

Lezárt