Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
viszont akkor nem feltétlenül lehet Rijkaard nyakába varrni az utóbbi 2 sikertelen évet, a játékosok a játékhoz való nem profi hozzáállásánMihu írta:
Akkor még volt egy Henk Ten Cate-nk. Nem érdekel ha ezért lehurrogtok de én még mindig ebben látom a problémát. Itt volt egy keménykezű Henk, mindenki a szívét-lelkét kiadta minden meccsen, nem voltak bulizásról szóló hírek. Elment Henk, elment a fegyelem és a szigor. A játékosok látták hogy majdnem mindent megtehetnek, komolyabb szankció nélkül, egy páran ki is használták ezt. Úgyhogy legfőképpen nem Rijkaard érdeme hogy BL-t és 2 bajnokságot nyertünk, hanem Henk-é. Mint olvasható is volt, az edzések nagy részét, a taktikai dolgokat Henk tartotta, Rijkaard a védőkkel volt inkább. Henk meg a kp-sokkal és csatárokkal. Meg is látszott. Akkoriban az egész világ attól a három embertől, és a mögöttük lévő középpályától rettegett. És ezt még a Madridisták is beismerhetik.
Nem edző és barát kell a padra, hanem szimplán csak edző. Legyen meg a 3 lépés távolság. Frank-nél ez az utóbbi két évben 1 lépésre csökkent. Meg is lett az eredménye
lusa vagyok gépelni, mont így gondolom.Rivaldinho írta:Én egyáltalán nem írtam le, lehet, hogy félreértelmeztétek. Én csak annyit akartam ezzel elmondani, hogy szerintem egy zsákba macska a dolog, de tartok tőle, de így, hogy nem tudom Pep edzősködését hová rakni, így egy picit kiváncsiskodva is várom már mit hoz ki ebből a csapatból, én nem írtam le, csaupán annyit állítok, hogy tapasztalatlan. Pont.
Attól még lehet hogy beválik ez a húzása a vezetőségnek, sőt remélem, és nekem is szimpatikus Guardila, mint edző, majd várom a fejleményeket.
Ez igy nem igaz lehet valaki fiatal ha olyan a fellepese akkor lehet nagyon is tiszteteletet parancsolo.Rivaldinho írta:Én azért nem vagyok kibékülve Guardiolával mert túl tapasztalatlannak tartom edzősködés terén. És mivel fiatal, majdnem hogy csókolomot kell hogy köszönjön pl Thuram-nak. Ez így nem jó, ha nagyjából 1 korosztály vagy az edzővel... Tapasztalatból mondom, nem tudnának ott, ők úgy ránézni mint egy vezetőre, legalábbis szerintem. És igazából még semmilyen eredményt nem tud felmutatni edzőként.
Nemzetközi tapasztalatok stbstb is mondjuk Mourinho, v Lippi, v Scolari mellett szólnak. Attól még Pep lehet nagyon jó edző, és csinálhat csodát a Barcával jövőre, de nem hiszem hogy egymaga ráncba tudná szedni a csapatot.
Én bizalmat szavazok neki! Egyidőben meg voltam huzatva azzal a pökhendi Mourinho-val, de inkább ő, sztem jó lesz vele az osztag! Thuram visszavonul, szóval nem kell csókolomzni! De értem, hogy mire gondolsz, de ha eléri, hogy tiszteljék, akkor nem lesz probléma! Úgy gondolom, jó edző lesz, nem kell félteni!Rivaldinho írta:Én azért nem vagyok kibékülve Guardiolával mert túl tapasztalatlannak tartom edzősködés terén. És mivel fiatal, majdnem hogy csókolomot kell hogy köszönjön pl Thuram-nak. Ez így nem jó, ha nagyjából 1 korosztály vagy az edzővel... Tapasztalatból mondom, nem tudnának ott, ők úgy ránézni mint egy vezetőre, legalábbis szerintem. És igazából még semmilyen eredményt nem tud felmutatni edzőként.
Nemzetközi tapasztalatok stbstb is mondjuk Mourinho, v Lippi, v Scolari mellett szólnak. Attól még Pep lehet nagyon jó edző, és csinálhat csodát a Barcával jövőre, de nem hiszem hogy egymaga ráncba tudná szedni a csapatot.
Nekem se veszi be a gyomrom ezt a "nagy takaritást" ilyen bekezdéssel...mide1 senki nem tudja megmagyarázni h miért nem kell nekünk SOHA klasszis edzö...már leirtam tegnap h nálam mourinho elsö3ban Guardi elsö???...szal nem értem és nem is fogom megérteni csak azt látom h valaki örül valaki nem.DE aki örül neki szerintem az is csak annak hogy frenky végre elmegy...Barcaboy08 írta:Bányász írta:Akkor sem hiszem,hogy egy edző a spanyol negyedosztályból lenne a jó megoldás a Bracának....és most csak a puszta tény nézzük,ne azt hogy a neve Guardiola...tényleg mindenki meg van győzödve,hogy ez a jó választás...Barcaboy08 írta:hát én akkor sem tudok ezzel egyetértrni!!!!
Egy szóval se mondtam,h ez szerintem jó választásAkkor sem hiszem,hogy egy edző a spanyol negyedosztályból lenne a jó megoldás a Bracának....és most csak a puszta tény nézzük,ne azt hogy a neve Guardiola...tényleg mindenki meg van győzödve,hogy ez a jó választás... Question hát én akkor sem tudok ezzel egyetértrni!!!!
Akkor sem hiszem,hogy egy edző a spanyol negyedosztályból lenne a jó megoldás a Bracának....és most csak a puszta tény nézzük,ne azt hogy a neve Guardiola...tényleg mindenki meg van győzödve,hogy ez a jó választás...Bányász írta:Tudom,h nem és nem is mondtam,h most hű de szupi minden.Barcaboy08 írta:Sajnos mostanában nem sikerül SEHOLSEM!!!! nyerni akármit is!(OH SORRY Katalán kupa).......nemhogy Európában! még azt hiszemegy kupa is volt Van Gal idelyében.....
Csak azt mondom,h ugyan annyi az esély arra,h Guardiolával nyerjünk valamit mint bárki mással.
És ezt ne vedd magadra,de sokan vannak szerintem itt olyanok akik most ellene vannak de ha jönnek az eredmények Ő lesz az Isten.
Ha meg az emberük(mondjuk Mourinho) ülne le a padra és nem jönnének az eredmények akkor meg jönnének azzal,h miért nem Pep...
Miért lenne egyébként több esély egy tapasztalt edzővel mint egy tapasztalatlannal?
Ugyan úgy mind2őnek új ez a csapat.Tehát a Barcával ugyan úgy mindkettő tapasztalatlan.Ugyan annyi esélyük van valami jót vagy valami sz*rt kihozni belőlük.
Tudom,h nem és nem is mondtam,h most hű de szupi minden.Barcaboy08 írta:Sajnos mostanában nem sikerül SEHOLSEM!!!! nyerni akármit is!(OH SORRY Katalán kupa).......nemhogy Európában! még azt hiszemegy kupa is volt Van Gal idelyében.....
És mindenki szerette...Morbid,de legalább vele nyertünk két bajnokságot.....nem ni
Morbid,de legalább vele nyertünk két bajnokságot.....nem mintha ezt akarnám..de legalább nyetünk valamit!!!!Bányász írta:Az mennyivel lett volna jobb?Az egészet ugy kellet volna csinálni hogy hozni egy remek és bizonyitott edzőt aztán ha vele nemmegy akkor elküldeni és akkor "talán" Peppet a helyére küldeni!
Ez meg szerintem mindenkire igaz.Bárki lenne az edzőnk ugyan az igaz lenne rá is.hát nem is tudom...nagyon kétélű a dolog...ha beválik akár kicsit is óriásit nyerhetünk vele,viszont ha nem akkor óriási bukta...
Amúgy szerintem Mourinhoval tiszta Van Gaal feelingje lett volna a dolognak..
Az mennyivel lett volna jobb?Az egészet ugy kellet volna csinálni hogy hozni egy remek és bizonyitott edzőt aztán ha vele nemmegy akkor elküldeni és akkor "talán" Peppet a helyére küldeni!
Ez meg szerintem mindenkire igaz.Bárki lenne az edzőnk ugyan az igaz lenne rá is.hát nem is tudom...nagyon kétélű a dolog...ha beválik akár kicsit is óriásit nyerhetünk vele,viszont ha nem akkor óriási bukta...