2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nézd nem mindig volt így hogy nem néztem végig a Barca meccsét tavaly tavasszal idén mostanában mondok le könnyedén róla!!!! Meccsről meccsre nézni hogy szenved a kedvenc csapatom azt nem igazán bírom ki!!!! Egyszerűen sajnálom a játékosokat,szurkolókat. A másodikszámú óriás kedvencem a MU de egy meccsüket sem hagytam ki idén mert ha kikapásra állnak akkor felszántják a pályát ugy mennek az eredmény után és mutatott játék terén sem állnak így!!!grecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...
azert valamilyen szinten érthető a lelkesedés hiányaZsolti írta:ott legalább lehetett látni a fiúkban valamit,hogy érdekli őket..itt meg látványosan nem..engem ez bosszant...ozsimiki írta:Ne is monddgrecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...![]()
![]()
Leszharom,h rossz meccseink vannak,bakker 5-6-7-8 éve???? Akkor![]()
![]()
Rosszak vagyunk,de a MI CSAPATUNK.PONT.
Akkor még neked jók az idegeidgrecki írta:Szerk: Igen, személy szerint továbbra is kitartok mellette (Valdes).
ott legalább lehetett látni a fiúkban valamit,hogy érdekli őket..itt meg látványosan nem..engem ez bosszant...ozsimiki írta:Ne is monddgrecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...![]()
![]()
Leszharom,h rossz meccseink vannak,bakker 5-6-7-8 éve???? Akkor![]()
![]()
Rosszak vagyunk,de a MI CSAPATUNK.PONT.
Lefociznak minket de benne van a biro Messit nem is akarjak szabalyosan megallitani, mas kerdes, hogy ettol fuggetlenul sajnos sokal jobbak...kovinho írta:Most komolyan, szerintetek a bírók miatt állunk így?
Lefociznak minket. Ez a csapat meg szégyelje magát, így beleszarni az egészbe.
El sem hiszem.
Ne is monddgrecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...
nah, elnézést a fölös idézetért, de ebben benne van minden.kennyke04 írta: roonie lehet már soha nem lesz olyan szinten mint volt de azt jelezném h messivel senki nem fog tudni ugy összejátszani...bojannak adott egy ütemtelen paszt még szegényt is becsapta, össze is csuklot nyomban.
gondolom azért nem nézünk a meccset, mert égő ez számunkra... semmi akaraterő nincs a csapatban...grecki írta:Ezt pl. sosem fogom megérteni. Miért nem nézitek tovább a meccset, ha nem nyer a csapat...