Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó persze erröl még vitatkozhatnánk a végtelenségig , nekem az a véleményem amit leirtam , de ha Fabregas jobb is , akkor sem annyival amennyit rá kellene áldozni.socio66 írta:Iniesta azért egy kicsit elmarad Fabregas mögött....
Fabregas igazi irányító ami Iniestárol nem mondhato el,ráadásul Cesc passzai és lövései is nagyszerűek,gólerősebb is mint Ini.
És Fabregas képes huzni a csapatot,minden helyzetben tud valamiféle plusz lökést adni a csapatnak,amit én hiányolok Ini-től..
Nasri egyébként 2012-ig szerződést hosszabitott,tehát szinte elképzelhetetlen hogy eligazoljon Marseille-ből (idén)..
Azért mondom , mert az argentin válogatottba sem fér be , akkor kapásból Riqelmét kellene leigazolni , az az ember tud focizni. De ő se jönne...Zsolti írta:Lucho gonzalesre semmi szükség????
ne röhögtess már..az ilyen Nasriknál,meg Silváknál kapásból jobb....azon kívül kell egy jó átlövő a csapatba,ráadásul szervezni is tud..
egy rombusz alakzatba jó lenne xavi mellé ,touré elé,meg egy irányító mögé....
Ez jó, ez tetszik.vaLe5 írta:Fabregasnál csak 1 jobb van a posztján: Iniesta.
Ezzel azért vitatkoznék. Az hogy Vaart nem Barca szintű játékos szerintem nem igaz. Sokkal jobb játékos mint Nasri. Utóbbi még csak egy tejfeles képű kölök, aki ugyan baromi tehetséges, de azért ne rá építsük már a csapatot. Igenis irányító posztra valami rutinos emberke kell, aki képes a hátán vinni a csapatot. Nem "tini" csapatot kell építeni tízen-, meg 20onegynéhány éves gyerekekből, mert az nem vezet sehova.vaLe5 írta:Vand Deer Vaat: Nem barca szintü játékos.
Nasri: Szerintem rá nagy szükség lenne...
Miért irja mindig mindenk iazt h nem kell csatár: mert itt van henry-bojan-meg eto...ha megnézzük az elmult éveket hogy minden évben legalább 3 honapot volt sérült eto-és messi is és henry bajlodik mindig kisebb sérülésekkel bojan meg még mindig nagyon fiatal, szerintem elférne még 1 klasszis csatár mert elég hosszu az idény és sok a sérülés föleg nálunk!!!djtrack írta:diego,VDV,GARAY,ALVES,Silva vagy Malouda vagy Mancini.
csatárt nem igazolnék sztem tök felesleges mert itt van Henry,ETO,BOJAN.
ha meg nagyon vki akkor meg vmi fiatalt aki padozna.
és remélem h marquez marad
A véleményem:socio66 írta:Hát én még mindig Fabregas-t favorizálnám! egyszerűen nincs jobb a posztján ráadásul Barca nevelés...![]()
nem érdekel hogy elhuzott az Arsenal-hoz anno,nagyon szívesen látnám a csapatban! Van Deer Vaart nem rossz,még talán őt el tudnám képzelni nálunk de szerintem mindenképp Cesc-et kell megszereznünk!!!
Nasri sajnos hosszabitott,igy ő nem valószínű hogy eligazol...
egyetértek,bár ha Diegot és VDV-t akarod egyszerre az hülyeség..djtrack írta:diego,VDV,GARAY,ALVES,Silva vagy Malouda vagy Mancini.
csatárt nem igazolnék sztem tök felesleges mert itt van Henry,ETO,BOJAN.
ha meg nagyon vki akkor meg vmi fiatalt aki padozna.
és remélem h marquez marad
Alibi játékos, maradjon csak a Poolban.Replay írta:Állitólag Guardiola szeretné megszereni Xabi Alonso-t.
Kb 22millió euró lenne az ára.
Én sem hallottam még erről a gyerekről, mondjuk ha figyeljük (ha tényleg), akkor rossz nem lehet.Titinho írta:Kb. egy-másfél hónapja jelent meg egy cikk a katalán SPORT napilapban, miszerint figyeltetjük ezt a srácot a Metz-ből. Ennyit tudok én is. Azóta nem is lehetett róla hallani...sasi1 írta:Tia hellottatok már erről a gyerekről?
A madridista szerint érdeklődünk iránta![]()
Én még sosem hallottam róla.......Nem hiszem, hogy sok valóságalapja lenne a dolognak.
Titinho írta:16.-ok brádör!Még nincsenek kiesőhelyen, 1 pontra vannak az Osasuna-tól és a Recrétől. Remélem nem is esnek ki.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=tabella
Kb. egy-másfél hónapja jelent meg egy cikk a katalán SPORT napilapban, miszerint figyeltetjük ezt a srácot a Metz-ből. Ennyit tudok én is. Azóta nem is lehetett róla hallani...sasi1 írta:Tia hellottatok már erről a gyerekről?
A madridista szerint érdeklődünk iránta![]()
Én még sosem hallottam róla.......
16.-ok brádör!Csak a Barca! írta:Nem tudom tudjátok e, hogy a Zaragoza kieső helyen áll. A 2 hátralevő meccsét pedig a Real és a Mallorca ellen játsza. Borítékolható a kiesésük.
Na mármost nézegettem a keretüket, lehetne egy-két játékost átcsábítani: Carlos Diogo, Zapater, Oliviera, Diego Milito, Sergio García... lehetne válogatni.
p. Aimart kihagytad meg Matuzsalemet:DCsak a Barca! írta:Nem tudom tudjátok e, hogy a Zaragoza kieső helyen áll. A 2 hátralevő meccsét pedig a Real és a Mallorca ellen játsza. Borítékolható a kiesésük.
Na mármost nézegettem a keretüket, lehetne egy-két játékost átcsábítani: Carlos Diogo, Zapater, Oliviera, Diego Milito, Sergio García... lehetne válogatni.