2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez neharagudj, de hülyeség. az a csákó jelenleg a világ legjobb kapusai között van.retek írta:Kászillyász egy léhűtő, senki!!!!!!
A foci hb-s csapatomba se kéne!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erre csak azt tudom mondani, hogyha jön, és elég szemtelenek leszünk kölcsönbe odaadhatjuk a realnak. Vagy ami még jobb lenne, a bernabeubeli meccset kivéve minden meccsen VAldes védene, és csak ott Casillas. na? Ja, és persze Valdes olyan opcióval, h a Barca ellen nem játszhat, és bármikor vissza lehet majd hívni.Silvanus írta:Casillas a Barcában?
Mindenki tudja, hogy ez lehetetlen, ez egy nagy kamu! DE!!! Tegyük fel nem az, akkor is MINEK??? A Valdes egy nagyszerű kapus, nehogy már ő üljön le a kispadra, aki teljesítményével hány-és hány meccset hozott nekünk idén?!... Leültetnénk egy madridi népművészeti cserépedény miatt?
MÉG HA MAXIMÁLISAN EL IS KELL ISMERNEM, hogy Casillas nagyszerű, zseniális kapus, de akkor sem kell!!!!
Ez az én véleményem...
Most írtam cikket róla.Ronaldinho22 írta:Ezt te hol hallottad haver? Szerintem eze egy oltári nagy kamu!!!Ordog írta:Elég gáz lenne, ha Casillas a Barcába jönne. Bár gondolom ez csak kamu! Nem csípem a búráját, mert reálos... jó nekünk Victor Valdes. 1-2 év és Casillasnál is jobb lesz.
Ezt te hol hallottad haver? Szerintem eze egy oltári nagy kamu!!!Ordog írta:Elég gáz lenne, ha Casillas a Barcába jönne. Bár gondolom ez csak kamu! Nem csípem a búráját, mert reálos... jó nekünk Victor Valdes. 1-2 év és Casillasnál is jobb lesz.
Hát ajánljuk be!!! HÁTHA!Bodi írta:Be kellene őt ajánlani Pereznek!Amennyire ő ért a focihoz,meg is venné!
Én őt a Rinyálba akarom látni!!!Mr. Master írta:Gyepest szerintem minden meccysen az ellefnfélnél kéne játszatni, lehetne ő a 12. emberük. Szerintem amennyi öngólt ő rúgna, tuti minden meccsünket megnyernénk.Bodi írta:Gyepes Forever!!!!!!!!!!!Ronaldinho22 írta: Mondjuk Pisontot, vagy Nagy Tamást!![]()
![]()
Na én naon kíváncsi vagyok a játékára, ezért ma este csak őt fogom figyelni! Remélem olyan mint amiennek mondják!bazsa007 írta:itt már igencsak tényként kezelik:
Van Bommelt szerződtette a Barcelona
2005. április 26., kedd, 19:04|Utolsó módosítás: 2005. április 26., kedd, 19:40
Txiki Begiristain, a Barcelona sportigazgatója a minap Dániában járt, hogy szemrevételezze azokat a létesítményeket, amelyekben a csapat a nyári alapozást végi majd. Visszafelé megállt a hollandiai Eindhovenben, és felhasználta az alkalmat, hogy előszerződést kössön Marc van Bommellel, a BL-elődöntős - és már a 2004-2005-ös idényben is bajnoknak tekinthető - PSV Eindhoven 32-szeres válogatott középpályásával.
Van Bommel - akinek június 30-án lejár a szerződése, és ekként ingyen igazolható - tehát most már a spanyol bajnoki éllovas, hat pont előnnyel vezető Barcelona játékosának tekinthető.
A Ronald Koeman szerint napjaink legjobb holland futballistájának számító, 187 centis, gólerős középpályás évi gázsija 3 millió euró lesz, a szerződés három évre szól.
Van Bommelt korábban a Real Madrid és a Milan is csábította - a madridiak még Gravesen leszerződtetése előtt -, s bár mindkét klub ajánlata magasabb volt a Barcelonáénál, a hollandus mégis a katalánokat választotta.
Ch. Gáll András
forrás: origo.hu
Gyepest szerintem minden meccysen az ellefnfélnél kéne játszatni, lehetne ő a 12. emberük. Szerintem amennyi öngólt ő rúgna, tuti minden meccsünket megnyernénk.Bodi írta:Gyepes Forever!!!!!!!!!!!Ronaldinho22 írta:Mondjuk Pisontot, vagy Nagy Tamást!Bodi írta: Szerintem lesz még egy nagyobb igazolás is,mert Riquelméért szerintem játékost kérünk majd,nem pénzt.
A csapat valaki nagy zsugást szeretne szerezni Riquelme segítségével!Hajrá!!!!![]()
![]()
Gyepes Forever!!!!!!!!!!!Ronaldinho22 írta:Mondjuk Pisontot, vagy Nagy Tamást!Bodi írta:Szerintem lesz még egy nagyobb igazolás is,mert Riquelméért szerintem játékost kérünk majd,nem pénzt.Zsolti írta:Hozzuk el Van Bommelt,meg Ezquerrot,meg Militot,adjuk el Riquelmét,Saviolát,oszt csá.kézs van a jövő évi bajnok csapat.
A csapat valaki nagy zsugást szeretne szerezni Riquelme segítségével!Hajrá!!!!