Real_Madrid_Campeones írta:Mitől olyan nagy kapus??? Baromi sokszor bénázik. Nagyon sokszor halvány teljesítményt nyújt a kapuban. Ebben még a Barca drukker haverjaim is egyetértenek velem, hogy VV nem tartozik a nagy kapusok közé. Erről tegnap is tanúbizonyságot tett. A nagy kapusok olyanok, mint Casillas, Buffon, Cech, van der Saar, vagy éppen Reina. De ezek közé a nevek közé VV nem férne be.
Sajnos azt látom, hogy aki egyszer bizonyított, az mindig jó kapus marad, aki meg fokozatosan jön bele, annak ámen. Le van írva.
Én nem mondom, hogy VV fantasztikus kapus, de én évek óta nem láttam olyan meccset, amikor mindenki jól nyomta, ő meg szégyenszemre kilógott a sorból. Olyan van, hogy neki sem megy igazán, de akkor a komplett csapat egy kalap sza.. mócát sem szokott érni.
Bár abban kétségkívül igazuk van, hogy a kapust a legkönnyebb elővenni, ő rajta verik el legtöbbször a port (bár szvsz ez hatalmas marhaság).
Aztán amiért idéztem: Cech, aki nagy kapusnak van beállítva idén nemegyszer csinált óriási hülyeségeket. Ő mégis nagyobb kapus, mint Valdes. Reina meg nem tudja fogni a rövidet, meg elég gyámoltalanul szokott kijönni, de persze ő is jobb VV-nél.
Arról van szó, hogy mindenkiben a rágózós hülyegyerek maradt meg, nem pölö a BL-hős. Aztán ha gáz van, akkor a kapust előveszik. Az említett "nagynevű" kapusuknál beleférnek a potyák, meg a hülyeségek, azok akkor is klasszisok maradnak.