Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Poszi
Jugador del Barça

2008.05.11. 19:31:47

ZS10 írta:Állítolag Gomest is akarjuk a PSV-ből. A szezon végén lejár a szerződése.
Gomes-el tárgyal a Milán is :s! Jó kapus de néha elég hajmeresztő megoldásokat csinál!
albicelesteX
A Vadász

2008.05.11. 19:24:46

Ez a "helyesírás" nagyon emlékeztet valakire! :lol: :lol: Szerintem ilyen lutri ifistát nem kell igazolni az van nálunk is és elég minőségiek már évek óta!Szal ilyen fiatal srácokért nem adnék ki nagy pénzt!Aki Eto'o-t küldené el Henry helyett az meg nem tudom látott e már barca meccset!!!Nem kell ide ibrahimovic se lampard!!!!
Kép
ZS10
Jugador d'estrella

2008.05.11. 19:24:19

Állítolag Gomest is akarjuk a PSV-ből. A szezon végén lejár a szerződése.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.11. 19:17:30

Most már végleg elegem van a szamszungszportból.Puyol-Fabregas csere+ijenek.FÚJ.
PCsabi
aka Game90

2008.05.11. 18:13:25

André T. írta:Egy biztos egy teljesen új csapatott kell csinálni újjátékososkból akik még
nem üttik a 30-éves kort mint Lampard vagy Drogba.Én teljesen megfiatali
tanám a csapatott és olyan futtbalistákatt hoznák ide akikk tudásukatt adva
megújitannák a játékott mint pl:Renato Agusto,Joao Moutinhó,Van der va
art,Diégó,Kerlon,S.Agüero,Güiza,Benzema.Sztem ezekből a játékosokból
lehetne egy új és erős Barcátt létrehozzni.
:arrow:

Kép

ON: jöjjön Diego vagy Nasri. Esetleg van der Vaart vagy Lucho. Vagy mind a 4...
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.11. 17:39:56

André T. írta:Egy biztos egy teljesen új csapatott kell csinálni újjátékososkból akik még
okosan kell vegyíteni a fiatalságot a rutinnal. túl sok fiatal se jó, meg a túl sok kiégett játékos se. mi legyünk az arany középút az Arsenal és a Milan között.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 17:35:57

El kell dönteni: egyszerre akarunk kimagasló eredményt, vagy Pepnak időt adva kibekkelünk még egy - esetleges - eredménytelen évet. Az igazolásoknál tényleg komolyan figyelembe kellene venni, hogy fiatal, 20-25 év közötti játékosokat hozzunk, pl. akiket André T. felsorolt. A jobboldalra mindenképp Dani Alvest, ha Zambi megy. Kerlon még nem játszott európai csapatban, lehet, hogy lutri lenne az ő idehozatala. Meg aztána fiatalokat a Barca 'B'-ből is be lehetne építeni. Gay Assulint és Thiagó Alcantarat mindenképp felhoznám. A kis izraelit azért, hogy érezze a bizalmat, hogy számítanak rá, hogy a jövőben is komoly szerephez kívánják juttatni. Bojannal és Giovannival sem égtünk meg - igaz Gio egy kicsit halványabb teljesítményt nyújtott, de én benne is. Mindenképp itt tartanám.
Kép
André T.
Jugador del Barça

2008.05.11. 17:26:08

Egy biztos egy teljesen új csapatott kell csinálni újjátékososkból akik még
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.11. 17:25:37

remélem a vezetőknek eszükbe se jut Eto'ot eladni, Ibrahimovicot meg szerződtetni.
Giovanit viszont lehet hogy kölcsön kéne adni, had fejlődjön, és venni egy rutinos cserecsatárt, aki tipikus góllövő. egy Larsson utódot. mert Bojannak se fekszik annyira hogy középen várja a labdát, és szerintem Henrynak se, de őneki inkább, de akkor se ártana vki. lehetőleg egy olyan aki tud fejelni, hogy pontrúgásoknál veszélyesebbé váljunk. de hangsúlyozom: a padra, és nem Eto'o vagy Henry helyére.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.11. 17:02:59

Attya írta:Ember!!!!! Hol van Messi!!!!????? Iniesta csere??!!! okos!!!
Hadjuk már Messi padra sem érdemes! :D

Hadjad mert hülyeségeket irt a csávó!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.11. 16:57:58

barcafankid írta:Es Quaresmahoz mit szoltok???hm????szerintem jobb jatekos mint lucho,mondjuk o a jobb szelen veti a legjobban de kozepen ish bevetheto mert Messi helyere nem tehetjuk :D szoval mit szoltok Quaresmahoz??
Azt hogy volt a játékosunk és eladtuk. Txiki pedig kijelentette, hogy a klubnak nem célja már eladott játékosokat rohadt drágán visszavásárolni. Ezt Fabregas példáján említette. Quaresma nem lesz többet Barca-játékos ez sztem majdnem 100%.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barcafankid
Barça B
Kapcsolat:

2008.05.11. 16:50:06

Es Quaresmahoz mit szoltok???hm????szerintem jobb jatekos mint lucho,mondjuk o a jobb szelen veti a legjobban de kozepen ish bevetheto mert Messi helyere nem tehetjuk :D szoval mit szoltok Quaresmahoz??
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.11. 16:14:29

Srácok Barzaghkihoz mitszólnátok? Olyan Nesta cannavaro stilusok figyelhetőek meg benne! Válgogatott védő és csk a Palermóban ! HM?? Mit gondoltok?
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Attya
Jugador d'estrella

2008.05.11. 16:11:39

csoszi írta:Én így képzelem el a jövő csapatát:
Valdes - D.Alves (Lahm); Puyol; Milito; Abidal - Touré - Xavi; van der Vaart - Diego - Eto'o; Henry

A cserék pedig (ha 7 cserés meccs van):
Pinto (Jorquera) - Garay; Sylvinho - Iniesta; Giovanni; Bojan - Drogba

(Ronaldinho-t valahogy már nem tudom sehova, semmilyen posztra elképzelni mert nagyon nagyot csalódtam benne!! Ettől függetlenül az évszázad legjobb futbalistája!! Sajnálni fogom ha elmegy ugyan akkor örülni is fogok mert talán a Barca-nak nem kell többé azzal foglalkozni hogy hova megy Ronaldinho, hanem csak a football-ra fognak koncentrálni, de ha netalántán nem menne el, akkor annak is örülni fogok!!)
Ember!!!!! Hol van Messi!!!!????? Iniesta csere??!!! okos!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
cruyff
Entrenador del Barça

2008.05.11. 16:10:20

Ami Eto'o-t illeti, nem értek egyet az alább elhangzottakkal. 2x6 hónapos súlyos sérülése(i) után, sokan még itt sem tartanának. Ha elkerülik a további sérülések, akkor jó eséllyel visszanyerheti korábbi robbanékonyságát és gyorsaságát. Ezt a kettőt vesztette el ugyanis.... :cry: A Barcának pedig egész egyszerűen egy irányítójátékos kéne, aki helyzetbe tudja hozni a társait.... Ha R10 és Zambrotta megy a milánba, sőt még rá is fizetnénk pár millát, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne tudnánk megszerezni Kakát! A másik akit Deco helyett hoznék, az Diego. Nálam még ott van a listán Mascerano, Thiago... szóval aki menne: Sylvinho, Oleguer, Thuram, Zambrotta, Edmilson, Deco, Ronaldinho :cry: , Gudjohnsen, dos Santos. Aki jönne: Kaká, Diego, Mascerano, Thiago, Ferriera, ,meg még valahonnan elő kéne kaparni legalább egy normális középső védőt. :!:
VISCA EL BARCA!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.11. 16:02:33

Essien teljesen felesleges , Maximum Lampardot hoznám és szerintem fog is jönni! a Középpályára két igazolásunk lesz és az egyik ő lesz a másik meg VdV vagyis nagyon remélem! Kegyetlen lenne a támadó szeksziónk ig velük kiegészülve!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.11. 16:01:47

lucas88 írta:Egyszerően csak cserélni kéne: Eto'o&R10=Lampard&Essien :D :roll:
No comment! Te bolond vagy! Ien csere nem azonos szint az a barca kettős meg ez a Chelesa kettős.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csoszi
Barça C

2008.05.11. 16:01:13

Én így képzelem el a jövő csapatát:
Valdes - D.Alves (Lahm); Puyol; Milito; Abidal - Touré - Xavi; van der Vaart - Diego - Eto'o; Henry

A cserék pedig (ha 7 cserés meccs van):
Pinto (Jorquera) - Garay; Sylvinho - Iniesta; Giovanni; Bojan - Drogba

(Ronaldinho-t valahogy már nem tudom sehova, semmilyen posztra elképzelni mert nagyon nagyot csalódtam benne!! Ettől függetlenül az évszázad legjobb futbalistája!! Sajnálni fogom ha elmegy ugyan akkor örülni is fogok mert talán a Barca-nak nem kell többé azzal foglalkozni hogy hova megy Ronaldinho, hanem csak a football-ra fognak koncentrálni, de ha netalántán nem menne el, akkor annak is örülni fogok!!)
Attya
Jugador d'estrella

2008.05.11. 15:59:21

ke.andy írta:Szerintem adjuk el Eto'o-t... Két dolog miatt gondolom így.
1., Kijelentette, ha nem nyerünk semmit, akkor jövőre megy. (Hát ki tehet azért, hogy nyerjenek... ott volt a MU elleni meccs... sz.rt sem csinált....
2., a Reál elleni derbi ellen szándékosan gyűjtött be sárgát... Puyol és Frank is alátámasztotta...
Ő nem akar Barca játékos lenni.
Most még sokat kaphatunk érte, s vita nélkül menne el... szóval én eladnám...
Deco ugyanaz.

Henry legalább akart... s Eto'o miatt nem játszhatott a posztján... A Valencia elleni két gól s a Reál elleni is akkor sikerült (egészen véletlenül???) mikor középen volt... Szóval Henry-nek adnék még egy évet mindenképpen.
Valencia ellen és Real ellen SŰRŰN játszott középen.... mellékesen a Madrid ellen semmit nem csinált azon a szépítő gólon kívűl!!! 1 kezemen +tom számolni , h mikor játszott jól ebben a szezonban!!!! Eto'o sokkal hasznosabb mint Henry(sztem).... sokkal inkább Eto'o mint Henry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.11. 15:57:06

ke.andy írta:Ő nem akar Barca játékos lenni.
Nem akar Barca játékos lenni? Ember te miről beszélsz???

1. Nem tudni, hogy a sárgalap mi miatt volt, szándékos v. egyéb szvsz.

2. Eto'o sérüléssel, Afrika kupával és ilyen formán kívüli csapattal is 14 gólt lőtt a bajnokságban, nehéz pillanatokban nagyokat játszott és a csatársorban Messi és Bojan után a leginkább egyenleteset játszik.

3. Ne hasonlítsuk Henry-hoz, mert Henry ebben a szezonban egy kalap bénaság. Lehet magyarázni, hogy nem a posztján játszik, meg új bajnokság, stb. Ettől még a helyzete Zambrottához hasonlít, nagyon úgy néz ki, hogy nem megy neki a spanyol foci. Persze 1 évet még kapnia kell így is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
lucas88
Barça B

2008.05.11. 15:55:21

Egyszerően csak cserélni kéne: Eto'o&R10=Lampard&Essien :D :roll:
Kép
A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
ke.andy
Jugador del Barça

2008.05.11. 15:47:29

Szerintem adjuk el Eto'o-t... Két dolog miatt gondolom így.
1., Kijelentette, ha nem nyerünk semmit, akkor jövőre megy. (Hát ki tehet azért, hogy nyerjenek... ott volt a MU elleni meccs... sz.rt sem csinált....
2., a Reál elleni derbi ellen szándékosan gyűjtött be sárgát... Puyol és Frank is alátámasztotta...
Ő nem akar Barca játékos lenni.
Deco ugyanaz.

Henry legalább akart... s Eto'o miatt nem játszhatott a posztján... A Valencia elleni két gól s a Reál elleni is akkor sikerült (egészen véletlenül???) mikor középen volt... Szóval Henry-nek adnék még egy évet mindenképpen.
vvv666
Barça C

2008.05.11. 15:41:30

Van der Vaar mennyibe kerülne nekünk?

olvastam egy cikket mi szerint ő szivesen jönne.
Johnny
Barça B

2008.05.11. 15:30:09

Az NSO-n azt írják, 27.5 milliót adna a Tottenham Eto'o-ért
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.11. 15:17:34

Hamár Chelesa akkor legyen Lampard!
Lezárt