Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Gomes-el tárgyal a Milán is :s! Jó kapus de néha elég hajmeresztő megoldásokat csinál!ZS10 írta:Állítolag Gomest is akarjuk a PSV-ből. A szezon végén lejár a szerződése.
André T. írta:Egy biztos egy teljesen új csapatott kell csinálni újjátékososkból akik még
nem üttik a 30-éves kort mint Lampard vagy Drogba.Én teljesen megfiatali
tanám a csapatott és olyan futtbalistákatt hoznák ide akikk tudásukatt adva
megújitannák a játékott mint pl:Renato Agusto,Joao Moutinhó,Van der va
art,Diégó,Kerlon,S.Agüero,Güiza,Benzema.Sztem ezekből a játékosokból
lehetne egy új és erős Barcátt létrehozzni.
okosan kell vegyíteni a fiatalságot a rutinnal. túl sok fiatal se jó, meg a túl sok kiégett játékos se. mi legyünk az arany középút az Arsenal és a Milan között.André T. írta:Egy biztos egy teljesen új csapatott kell csinálni újjátékososkból akik még
El kell dönteni: egyszerre akarunk kimagasló eredményt, vagy Pepnak időt adva kibekkelünk még egy - esetleges - eredménytelen évet. Az igazolásoknál tényleg komolyan figyelembe kellene venni, hogy fiatal, 20-25 év közötti játékosokat hozzunk, pl. akiket André T. felsorolt. A jobboldalra mindenképp Dani Alvest, ha Zambi megy. Kerlon még nem játszott európai csapatban, lehet, hogy lutri lenne az ő idehozatala. Meg aztána fiatalokat a Barca 'B'-ből is be lehetne építeni. Gay Assulint és Thiagó Alcantarat mindenképp felhoznám. A kis izraelit azért, hogy érezze a bizalmat, hogy számítanak rá, hogy a jövőben is komoly szerephez kívánják juttatni. Bojannal és Giovannival sem égtünk meg - igaz Gio egy kicsit halványabb teljesítményt nyújtott, de én benne is. Mindenképp itt tartanám.André T. írta:Egy biztos egy teljesen új csapatott kell csinálni újjátékososkból akik még
Hadjuk már Messi padra sem érdemes!Attya írta:Ember!!!!! Hol van Messi!!!!????? Iniesta csere??!!! okos!!!
Azt hogy volt a játékosunk és eladtuk. Txiki pedig kijelentette, hogy a klubnak nem célja már eladott játékosokat rohadt drágán visszavásárolni. Ezt Fabregas példáján említette. Quaresma nem lesz többet Barca-játékos ez sztem majdnem 100%.barcafankid írta:Es Quaresmahoz mit szoltok???hm????szerintem jobb jatekos mint lucho,mondjuk o a jobb szelen veti a legjobban de kozepen ish bevetheto mert Messi helyere nem tehetjukszoval mit szoltok Quaresmahoz??
Ember!!!!! Hol van Messi!!!!????? Iniesta csere??!!! okos!!!csoszi írta:Én így képzelem el a jövő csapatát:
Valdes - D.Alves (Lahm); Puyol; Milito; Abidal - Touré - Xavi; van der Vaart - Diego - Eto'o; Henry
A cserék pedig (ha 7 cserés meccs van):
Pinto (Jorquera) - Garay; Sylvinho - Iniesta; Giovanni; Bojan - Drogba
(Ronaldinho-t valahogy már nem tudom sehova, semmilyen posztra elképzelni mert nagyon nagyot csalódtam benne!! Ettől függetlenül az évszázad legjobb futbalistája!! Sajnálni fogom ha elmegy ugyan akkor örülni is fogok mert talán a Barca-nak nem kell többé azzal foglalkozni hogy hova megy Ronaldinho, hanem csak a football-ra fognak koncentrálni, de ha netalántán nem menne el, akkor annak is örülni fogok!!)
No comment! Te bolond vagy! Ien csere nem azonos szint az a barca kettős meg ez a Chelesa kettős.lucas88 írta:Egyszerően csak cserélni kéne: Eto'o&R10=Lampard&Essien![]()
Valencia ellen és Real ellen SŰRŰN játszott középen.... mellékesen a Madrid ellen semmit nem csinált azon a szépítő gólon kívűl!!! 1 kezemen +tom számolni , h mikor játszott jól ebben a szezonban!!!! Eto'o sokkal hasznosabb mint Henry(sztem).... sokkal inkább Eto'o mint Henry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ke.andy írta:Szerintem adjuk el Eto'o-t... Két dolog miatt gondolom így.
1., Kijelentette, ha nem nyerünk semmit, akkor jövőre megy. (Hát ki tehet azért, hogy nyerjenek... ott volt a MU elleni meccs... sz.rt sem csinált....
2., a Reál elleni derbi ellen szándékosan gyűjtött be sárgát... Puyol és Frank is alátámasztotta...
Ő nem akar Barca játékos lenni.
Most még sokat kaphatunk érte, s vita nélkül menne el... szóval én eladnám...
Deco ugyanaz.
Henry legalább akart... s Eto'o miatt nem játszhatott a posztján... A Valencia elleni két gól s a Reál elleni is akkor sikerült (egészen véletlenül???) mikor középen volt... Szóval Henry-nek adnék még egy évet mindenképpen.
Nem akar Barca játékos lenni? Ember te miről beszélsz???ke.andy írta:Ő nem akar Barca játékos lenni.
Most még sokat kaphatunk érte, s vita nélkül menne el... szóval én eladnám...