Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos azthiszem megkaptuk az első értelmes madridi hozzászólástBuitre írta:ha eladjátok nagyobb balfas...ok vagytok, mint mi voltunk annó
Régebben erölködött a 11-esekkel, de olyan bűnrosszul rúgta, hogy mostmár inkább Messi vagy Henry lövi.visca el barca írta:nem akarok senkit lehülyézni, de aki el akarja adni , vagy el akarja cserélni eto'o-t az egy hülye.
beírom nektek az elmúlt 6 (!) év statisztikáját. ha bárki mutat nekem egy ilyen statisztikát a megszerezhető csatárokról visszaszívok mindent. egy "gyenge" francia, meg hollnad ligát nekem senki ne hasonlítson a spanyol élvonalhoz...
02/03 (mallorca): 36/19
03/04 (mallorca): 41/21
04/05 (barcelon): 42/28
05/06 (barcelon): 45/32
06/07 (barcelon): 24/13
07/08 (barcelon): 20/18
ezt akárhogy is számolom 208 meccsen 131 gól
ha csak az elmúlt pár évre tekintünk vissza rivaldo, kluivert, vagy ronaldinho meg sem közelíti ezt a mutatót... és ugye tudjuk hogy eto'o büntetőt sem szokott lőni..
ezen gondolkozzatok el egy kicsit...
Minden igazolásban vagy egy kis kockázat, főleg, ha külföldről jön egy játékos.Varatrix írta:Eto'o Benzema csere?
Sokan úgy tartják, ha megtartjuk, Eto'o akkor az lessz mint Ronee val. És akkor bagóért kell eladni.
De mi van ha Benzemával járunk úgy mint Henry val.
Mindenképpen kockázatos átigazolás...De én még is úgy érzem nem kéne eladni Eto'o t.
Így van, teljesen igazat adok Neked.Boixos írta:samut nem szabad eladni.
sem benzemáért, sem másért.
sztem nem igaz, h nem tudott a sárgákról a samu. ezeket a játékosokat akkora sleppek kísérik, h még arról is tudnak, h milyen iramban nő a hajuk, majd pont erről ne szóltak volna neki...Varga Tamás írta:...Azt sem gondolom, hogy Samu szándékosan sárgult be, hogy ne játszhasson az El Classicón, ez nem az ő stílusa. Pont ő az, akit ez felspannol, és még több erőbedobásra késztet. Nem úgy ismertük meg, hogy megfutamodik az ellenfelek elől, főleg nem a 'szeretett' madridja elől.