Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ne aggódj lesznek itt majd új sztárok (Alves,stb.). Ha meg nem, az se baj, nem jó az, ha egy csapatban túl sok a sztárocska, csapatként kell játszanunk és nyernünk, akkor nem lesz gond.Gomezinho írta:Kétségbe vagyok esve ! Ezt nem fogja bírni a klub túl nagy nevek mennek el! Kutyakeménylesz! Guardiola kevés lesz ide! BAsszus, ellett szúrva! MINDEN!
Hát Huntelaart én mindig is szerettem fiatal nagyon gólérzékeny csatár már tavaly is őt vettem volna meg Henry helyett Henrynek is örültem,de Huntelaarnak jobban örültem volna.....Csak a Barca! írta:Ez a Klaas Jan Huntelaar gyerek nem ügyetlen. Érdemes megnézni az adatlapját a wikipedian, 82 meccs 70 gól.Igaz kicsit alacsonyabb színvonal, de akkor is. Nem lenne rossz vétel. Mondjuk azért Eto'o maradását jobban értékelném. De lehet ez a hajó már elment, vagy épp most szedi a horgonyt...
Múltkor néztem egy Ajax meccset, a srácnak végig rángatott az aim.Ilúvatar írta:Csak a Barca! írta:Ez a Klaas Jan Huntelaar gyerek nem ügyetlen. Érdemes megnézni az adatlapját a wikipedian, 82 meccs 70 gól.![]()
aztakumma...ez tuti cheater
aimbotter vagy valami ilyesmi
hmmm ha igazak a statisztikák, akkor mindenképp jöhetne ide Eto'o helyére.
Csak a Barca! írta:Ez a Klaas Jan Huntelaar gyerek nem ügyetlen. Érdemes megnézni az adatlapját a wikipedian, 82 meccs 70 gól.![]()
Kiváncsi leszek rá..jó lenne ár valami kis felfrissülés.tavaly is azt mondták Henry és Yaya érkezésével,hogy na majd most összeáll a csapat..nem így lett..Remélem most télleg sikerül nagyot alkotni!Varatrix írta:Laportáék szerint a eddigi legtöbb pénzt ebbe az évbe fogják áldozni, én olyan 100-120 millióról hallottam. De függ attól hogy mennyit kapunk azokért akiket eladunk.senior írta:Idén a Barca mennyi összeget szán átigazolásokra?
mennyiből tudnak gazdálkodni kb?...
Hmm nem mondom hogy a vilag legjobb kapusa de azert nem teljesen erdemtelenul nyert Zamorano dijat...oltsa írta:JÓ és VALDES? Szerintem iszonyat rossz kapus. Pocsék, egyszerűen béna. Oké hogy barca nevelés, meg néha, ha szerencséje van belelövik a labdát. Cserének jó,vagy mehet is a búsba. Én vele folytatnám a nagy takarítást. Remek lenne helyette Hildebrand vagy Neuer.
mert huntelaar most hol játszik szerinted?kiscsab21 írta:de az ajaxban nyujtott teljesítményétől messze van....ahogy hunteelar is...ezért nem kellenek! Nekik csak ott ment igazán!
Na ez egy jo kerdesalbicelesteX írta: Pique különösebben nem izgat hogy jön vagy nem jövőre úgyse ő lesz az aki megoldja a problémákat!mindenesetre cserének oké lesz!!!Ő saját nevelésnek fog számítani?
ez komoly? nem is tudtam, hogy együtt voltakbarca99 írta:A tavalyi zaragozai Piqué - Milito páros volt a tavalyi Liga egyik legjobb belsővédő párosa.
Hát igen...barca99 írta: Egyébként örülnék egy Garay - Marquez cserének is. Bát szeretem Marquezt és ha jó napja van egy nagyon jó hátvéd, viszont Garay a jövő embere, hajt, küzd, mert még semmit nem nyert.
én még nem hallottam róla!De norbert már biztosan!!!robben írta:madridista.hu:
"Spanyol források szerint a Barcelona 25 millió euróért szerződtette Huntelaart."
Hát nem tudom, én ezt sehol nem olvastam eddig!
Valaki esetleg?