Premiership / The FA Cup
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jogos döntés. Remélem ezekután már a foci sem fogja érdekelni.
Itt egy gyönyörű megmozdulása.:
http://youtube.com/watch?v=G4BtZ0oWbYY
Itt egy gyönyörű megmozdulása.:
http://youtube.com/watch?v=G4BtZ0oWbYY
in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez nem állandó jellegű,egy éveleji "érdekesség" csupán. Részemről lezárva a téma.LG írta:Akkor annyi erővel állandóan be lehetne idézgetni, ha vkinek nem lett igaza, és ne csináljunk már ilyen fasságokból divatot.
U.i.: igaz ilyenekből nem kell divat,kár,h elfogúlt fasságokból (ahogy te írtad) már divat lett

END.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Capon
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180999
Nem semmi. A Barca adóssága ehez képest aprópénz. Mikor évente kihozzák, hogy melyik klub milyen gazdag anyira csalóka. Nem számolják bele a kiadásokat, adósságokat, adózást, fizetéseker stb.. csak a bevételt. A bejövő pénz meg úgye hamar elmegy. Ezért kéne már egy olyan listát csinálni ami reálisan mutatja a klubok pénzügyi helyzetét.
Nem semmi. A Barca adóssága ehez képest aprópénz. Mikor évente kihozzák, hogy melyik klub milyen gazdag anyira csalóka. Nem számolják bele a kiadásokat, adósságokat, adózást, fizetéseker stb.. csak a bevételt. A bejövő pénz meg úgye hamar elmegy. Ezért kéne már egy olyan listát csinálni ami reálisan mutatja a klubok pénzügyi helyzetét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.05.20. 14:34:51-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Akkor annyi erővel állandóan be lehetne idézgetni, ha vkinek nem lett igaza, és ne csináljunk már ilyen fasságokból divatot.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem értem, miért szánalmas az, ha valaki az igazát bizonyítja egy bizonyos alkalommal. ozsimikinek igaza van teljesen. A Rijkaard-kérdés más téma, azt nem lehetett előre tudni, hogy megint nyerünk-e valamit vagy sem. Bárki mondhatja hogy "ezt előre lehetett tudni", de az nem mond igazat. Előre tudni azt pl., hogy Ronnie egész évben borzalom lesz..... nem lehetett. És ugye ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem nyertünk semmit.
A MU 4. helyre sorolása pedig azért nagyfokú elfogultságra/utálatra vall.
A MU 4. helyre sorolása pedig azért nagyfokú elfogultságra/utálatra vall.
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
Szerintem nyilvánvaló volt, hogy ez lesz...Nem bizalomról volt szó hanem látható szakmai hiányosságokról. Az korrekt, hogy ezután Te is a távozása mellett vagy, bár már nincs is olyan ember aki nem így lenne vele. Nem ez a lényeg, csak akkor most ennyi erővel én is beidézgethettem volna, hogy na, igazam lett, mégse teszem. Mert ugyebár veled elég sok vitám volt ebben az ügyben.ozsimiki írta: Zozz: akkor,abban a helyzetben ugyanígy döntöttem volna,nemcsak énTudod vkiknek nem csak az eredményesség fontos mindig,hanem ha vki adott okot a bizalomra,akkor 1sikertelen év után,még nem küldöm el,legalábbis én így gondolkodom. Izlések és pofonok.
Akkor is leírtam,h ha nem tud újjítani,akkor ennyi,és többet nem szabad,ahhoz mérten reagáltam le a dolgokat.Szóval tartottam magam,ahhoz amit leírtam tavaly ilyenkor.
OFF vége, sztem többit priviben

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem meg nem. Addig mindenki könnyen leugatja a másikat, ameddig nem feltétlenül van igaza, de amikor bebizonyosik a másik véleménye a helyes, akkor szánalmas?LG írta:Miki, sztem elég szánalmas dolog, h beidézgetsz év eleji hsz-okat, és üneppelsz, h igazad volt. RMCF ugyanezt csinálta tavaly a rm bajnoki cime után, de te tudod...

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lg: ha neked így jön le,ok
realitást ünneplem,nem az elfogúlt marhaságot amit írtál
Zozz: akkor,abban a helyzetben ugyanígy döntöttem volna,nemcsak én
Tudod vkiknek nem csak az eredményesség fontos mindig,hanem ha vki adott okot a bizalomra,akkor 1sikertelen év után,még nem küldöm el,legalábbis én így gondolkodom. Izlések és pofonok.
Akkor is leírtam,h ha nem tud újjítani,akkor ennyi,és többet nem szabad,ahhoz mérten reagáltam le a dolgokat.
Szóval tartottam magam,ahhoz amit leírtam tavaly ilyenkor.

Zozz: akkor,abban a helyzetben ugyanígy döntöttem volna,nemcsak én

Akkor is leírtam,h ha nem tud újjítani,akkor ennyi,és többet nem szabad,ahhoz mérten reagáltam le a dolgokat.

-
- Llegenda del Barça
Miki, most hánytorgassam én meg akkor fel azt, hogy Rijkaard megérdemli még azt az egy évet és bízzunk benne mert normális felkészüléssel stb...?
Sosem írtam le, de zsír az lett amit mondtam/mondtunk sokan...

Miki, sztem elég szánalmas dolog, h beidézgetsz év eleji hsz-okat, és üneppelsz, h igazad volt. RMCF ugyanezt csinálta tavaly a rm bajnoki cime után, de te tudod... 

Hát nem tudom ,hogy ő így rúgja-e ,de ha a labdát a szelepénél rúgod meg , akkor "cikázik" össze-vissza a levegőben..
- Adam04
- Jugador del Barça
....szerintem benyal Ronaldonak a Bolton edzője azért ennyire nem kellene túlzásokba esni Ronaldoval kapcsolatba. Rakéta meghogy védhetetlen....Blest írta:Hát nem is tudom, alapjáraton nagoyn nem kedvelem Ronaldot, de ami ebben a cikkben levan írva.. hát nem semmi a gyerek!
http://index.hu/sport/foci/cszab0328/

- Blest
- Jugador d'estrella
Hát nem is tudom, alapjáraton nagyon nem kedvelem Ronaldot, de ami ebben a cikkben le van írva.. hát nem semmi a gyerek!
szerk.: jó.. az egy dolog hogy a Bolton edzőjének jó mélyen benn van a nyelve..

szerk.: jó.. az egy dolog hogy a Bolton edzőjének jó mélyen benn van a nyelve..

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Blest 2008.05.18. 20:44:47-kor.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ja. Amúgy elég uncsi meccs volt.ozsimiki írta:Grt a Pompey-nak,bár az lett volna a nagyobb meglepetés,ha nem ők nyerik.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Grt a Pompey-nak,bár az lett volna a nagyobb meglepetés,ha nem ők nyerik.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
FA kupa döntő:
Portsmouth (1-0) Cardiff
gólszerző: Kanu 37'
Vége. Nyert a Portsmouth.
Portsmouth (1-0) Cardiff
gólszerző: Kanu 37'
Vége. Nyert a Portsmouth.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szemezgettem én is még tavaly idény eleji hszekből,jóslataimból
:
2007.08.16. :
Krojf Komám,sajna nem kell futnom
2007.08.19 :
9. lettek
2007.09.07. :

2007.08.16. :
Game90 írta:
A Liverpoolra nem gondolsz?Pedig nem szabad nagyon elengedni a Chelsea-t
Vagy netán az Arsenalra?
2007.08.07. :Én írta: Nem
Szerintem ismét M.U.,Chelsea párharc lesz az első helyért Egy dbig még lehet tartjátok ti,és a Pool a lépést...de szntem nem végig....
Persze ehhez az is kell,h kikecmeregjünk a hullámvölgyből,és úgy játszunk ahogy tudunk....
gajeraro írta: Egy kis érdekesség:
Az egyik birt újság szerint az esélyek a bajnoki címre vagyis az olvasok szerint:
Mu:54%
Arsenal:19%
Liverpool:14%
Chelsea:13%
Én írta: Vicc...ha ez lesz akkor lefutom a maratont Krojfal
Szerintem akérmennyire is rühellem a Chelseat,de 2.helyre odaérnek...és még az elsőért is lesz esélyük,de M.U. megvédi a címét...
A Pool meg akárhogy is erősít szntem ismét hamar elvesztik a bajnokságért folyó harcot!

2007.08.19 :
Ádám02 írta: Egyenlőre jó a jóslatom miszerint a city ott lesz elől csak nem tudom meddig tart...
Én írta: Nem sokáig 8-10. helyen lesznek TALÁN,de nem lepődnék meg ha 10-12. lenne....

2007.09.07. :
LG írta: Szted a mu megelőzi őket Fogadjunk h nem Sztem ez lex a sorrend:
1. Pool
2. Arseanal
3. Cselzi
4. talán mú
Én írta: Annyi a kül köted,és köztem,h az ellenszenvem ellenére reálisan látok,persze vannak kivételek Most jól nyomja az Arsenal,de van egy olyan érzésem,h nem fogják bírni,még nincs annyi tapasztalat bennük,stb,stb,stb...Pool most szépen kezdett,de ismerhetjük őket,bármikor képesek kikapni egy olyan meccsen is,amikor senki sem gondolna rá...tavalyi példa elég sok van. M.U. meg ennél csak jobb lehet,és így sincs sokkal lemaradva,tehát...

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tomy_ írta:Én még a Liverpoolban is eltudnám képzelni akár, van olyan szintű játékos Zoli, függetlenül attól h már 29 éves.
A Poolban jövőre én Németh Krisztiánt szeretném látni. Mármint a nagy csapatban.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Felnéztem az Everton hivatalos oldalára, de semmi ilyesmi nincs fenn, mondjuk attól még lehet igaz...Tomy_ írta:Sztem nem kacsa a hír, állítólág az Everton fórumán már kész tényként kezelik.. szal hajrá Gera!