Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem állandó jellegű,egy éveleji "érdekesség" csupán. Részemről lezárva a téma.LG írta:Akkor annyi erővel állandóan be lehetne idézgetni, ha vkinek nem lett igaza, és ne csináljunk már ilyen fasságokból divatot.
Szerintem nyilvánvaló volt, hogy ez lesz...Nem bizalomról volt szó hanem látható szakmai hiányosságokról. Az korrekt, hogy ezután Te is a távozása mellett vagy, bár már nincs is olyan ember aki nem így lenne vele. Nem ez a lényeg, csak akkor most ennyi erővel én is beidézgethettem volna, hogy na, igazam lett, mégse teszem. Mert ugyebár veled elég sok vitám volt ebben az ügyben.ozsimiki írta: Zozz: akkor,abban a helyzetben ugyanígy döntöttem volna,nemcsak énTudod vkiknek nem csak az eredményesség fontos mindig,hanem ha vki adott okot a bizalomra,akkor 1sikertelen év után,még nem küldöm el,legalábbis én így gondolkodom. Izlések és pofonok.
Akkor is leírtam,h ha nem tud újjítani,akkor ennyi,és többet nem szabad,ahhoz mérten reagáltam le a dolgokat.Szóval tartottam magam,ahhoz amit leírtam tavaly ilyenkor.
Szerintem meg nem. Addig mindenki könnyen leugatja a másikat, ameddig nem feltétlenül van igaza, de amikor bebizonyosik a másik véleménye a helyes, akkor szánalmas?LG írta:Miki, sztem elég szánalmas dolog, h beidézgetsz év eleji hsz-okat, és üneppelsz, h igazad volt. RMCF ugyanezt csinálta tavaly a rm bajnoki cime után, de te tudod...
....szerintem benyal Ronaldonak a Bolton edzője azért ennyire nem kellene túlzásokba esni Ronaldoval kapcsolatba. Rakéta meghogy védhetetlen....Blest írta:Hát nem is tudom, alapjáraton nagoyn nem kedvelem Ronaldot, de ami ebben a cikkben levan írva.. hát nem semmi a gyerek!
http://index.hu/sport/foci/cszab0328/
Hát ja. Amúgy elég uncsi meccs volt.ozsimiki írta:Grt a Pompey-nak,bár az lett volna a nagyobb meglepetés,ha nem ők nyerik.
Game90 írta:
A Liverpoolra nem gondolsz?Pedig nem szabad nagyon elengedni a Chelsea-t
Vagy netán az Arsenalra?
2007.08.07. :Én írta: Nem
Szerintem ismét M.U.,Chelsea párharc lesz az első helyért Egy dbig még lehet tartjátok ti,és a Pool a lépést...de szntem nem végig....
Persze ehhez az is kell,h kikecmeregjünk a hullámvölgyből,és úgy játszunk ahogy tudunk....
gajeraro írta: Egy kis érdekesség:
Az egyik birt újság szerint az esélyek a bajnoki címre vagyis az olvasok szerint:
Mu:54%
Arsenal:19%
Liverpool:14%
Chelsea:13%
Én írta: Vicc...ha ez lesz akkor lefutom a maratont Krojfal
Szerintem akérmennyire is rühellem a Chelseat,de 2.helyre odaérnek...és még az elsőért is lesz esélyük,de M.U. megvédi a címét...
A Pool meg akárhogy is erősít szntem ismét hamar elvesztik a bajnokságért folyó harcot!
Ádám02 írta: Egyenlőre jó a jóslatom miszerint a city ott lesz elől csak nem tudom meddig tart...
Én írta: Nem sokáig 8-10. helyen lesznek TALÁN,de nem lepődnék meg ha 10-12. lenne....
LG írta: Szted a mu megelőzi őket Fogadjunk h nem Sztem ez lex a sorrend:
1. Pool
2. Arseanal
3. Cselzi
4. talán mú
Én írta: Annyi a kül köted,és köztem,h az ellenszenvem ellenére reálisan látok,persze vannak kivételek Most jól nyomja az Arsenal,de van egy olyan érzésem,h nem fogják bírni,még nincs annyi tapasztalat bennük,stb,stb,stb...Pool most szépen kezdett,de ismerhetjük őket,bármikor képesek kikapni egy olyan meccsen is,amikor senki sem gondolna rá...tavalyi példa elég sok van. M.U. meg ennél csak jobb lehet,és így sincs sokkal lemaradva,tehát...
Tomy_ írta:Én még a Liverpoolban is eltudnám képzelni akár, van olyan szintű játékos Zoli, függetlenül attól h már 29 éves.
Felnéztem az Everton hivatalos oldalára, de semmi ilyesmi nincs fenn, mondjuk attól még lehet igaz...Tomy_ írta:Sztem nem kacsa a hír, állítólág az Everton fórumán már kész tényként kezelik.. szal hajrá Gera!