Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor ,hogy örülj:nah én egész szezonban megmondtam...Barcaforever írta:Fiúk, fiúk, fiúk.Attól, h volt egy meccs mikor minden összejött neki nem a világ.Komolyan mondom már vártam, h nah én tudtam, nah én megmondtam , h nem szabad kölcsönadni mondatokat.Megmutatta, h a jövőben vele is számolni kell.Sztem 1 év Portugália jót tenne neki. :wi
nk:
ÉN nem mondtam meg , de bíztam a srácban és tudtam hogy bekell robbannia! Most megtörtént a nyáron fejlődnie kell még rentgeteget ez a 3 gól a legjobban neki kellett és nem nekünk! Most ő is megnyugodott legalább és szeptembertől egy megerősödött Dos Santos fogunk látni Barcelona mezben! Nem szabad kölcsön adni az egy játékosnak mindig törést jelent!Barcaforever írta:Fiúk, fiúk, fiúk.Attól, h volt egy meccs mikor minden összejött neki nem a világ.Komolyan mondom már vártam, h nah én tudtam, nah én megmondtam , h nem szabad kölcsönadni mondatokat.Megmutatta, h a jövőben vele is számolni kell.Sztem 1 év Portugália jót tenne neki.
Szerintem meg maradjon még itt egy évet. Ennyit megérdemel. Ha meg a következő szezonja se lesz fényes, akkor mehet kölcsönbe.Barcaforever írta:Fiúk, fiúk, fiúk.Attól, h volt egy meccs mikor minden összejött neki nem a világ.Komolyan mondom már vártam, h nah én tudtam, nah én megmondtam , h nem szabad kölcsönadni mondatokat.Megmutatta, h a jövőben vele is számolni kell.Sztem 1 év Portugália jót tenne neki.
Igen, ezt, amit most le fogok írni, azthiszem egy eurobarca-s cikkben olvastam, vagy hsz-ben? Hmm.. nemis tudom. Lényegtelen. A lényeg az, hogy vannak későn érő tipusok, mint például Iniesta. 20-on alul (életkor természetesen) nem játszott annyira kemelkedöen, volt egy-két jobb megmozdulása. Igazából idén, talán tavaly robbant be szerintem, emlékezzünk milyen parádésan szerepelt idény elején. Viszont vannak, akik korán felnönek a nagy feladathoz, és nem rettenti el öket a mély víz sem, mint pl Bojan és Messi. Giovani az elöbbi kategóriába tartozik, tehát ha lassan is, de szerintem lesz belöle egy Iniesta, Xavi vagy akár - ez már merész - Eto'o szintü játékos. Ezt igazából 1-2, talán 3 év múlva tudjuk meg.CFirpo3 írta:Nem is értem, hogy eddig szinte mindenki el akarta adni vagy kölcsönbe adni, mostpedig mindenki itt tartaná.
Azt mond meg, hogy ki nyújtott kiemelkedö teljesítményt Messi-n kivül? Talán Iniesta, de nehogymár kiemelgessünk embereket az idei Barca-ból, hogy ez rossz meg azis... föleg egy fiatal cserejátékost ne. Nem kell a megváltást várni. Ritkán fog egy 18éves játékos ilyen idényben brillírozni. (Bojannak összejött, de nem is mondtam hogy lehetetlenKb. 35-36 meccsen játszott, szóval igenis kapott játéklehetőséget. Smile Gólt meg csak tegnap szerzett, meg előtte egyszer a BL-ben, és valóban voltak olyan meccsei, ahol nem sokat tett hozzá a játékhoz
Nézd. Egyetértek, hogy tőle nem kellene. De ettől még nagyon fel volt fújva szezon elején, hogy mekkora spíler lesz, stb, ahhoz képest viszont olykor flegmán, önzőn és nagyképűen játszott. Nem látom benne azt az alázatot, amit Bojanban, Gio számtalanszor hetykeségekkel tolta el a meccseit. Aláírom, hogy nem kell szuperlatívuszokban beszélni róla 18 évesen, de szerintem nem szolgált rá a teljesítményével arra, hogy ennyire sztárolják.Szakacs írta: hmmm nezopont kerdese...mi az elvarase egy 18 evestol es mi az elvaras ronaldinhotol...sztem pont tole es Bojan-tol nem szabad elvarni egyenlore semmit.
hmmm nezopont kerdese...mi az elvarase egy 18 evestol es mi az elvaras ronaldinhotol...sztem pont tole es Bojan-tol nem szabad elvarni egyenlore semmit.gekkodan írta:Tegnap jól játszott, tény. De előtte a szezonban majdnem értékelhetetlen volt a teljesítménye. A vezetők helyében nem esnék hasra egy meccs miatt, de mindenképpen elgondolkodnék, hogy amennyiben elakarják engedni, akkor is csak kölcsönbe. Tényleg lehet ebből még valami nagyon jó, de azért objektíven azt mondhatjuk, a szezonban nagyon alulteljesített az elvártakhoz képest.
Nincs ebben semmi nehéz döntés, biztosan marad.Pedro10 írta:Nehéz döntés elé hozta a vezetőséget ezzel.
Nem nehéz!Pedro10 írta:Nehéz döntés elé hozta a vezetőséget ezzel.