aronba írta:Sajnálom hogy itt mindenki Terryt védi miért csúszott el a szerencsétlenje? Mert meg akarta mutatni, hogy ő a jani aki bombagólt tud rúgni egy nagy rakás szánalom az az alak.
Köszi a jókívánságaid remélem részed lesz benne.
Hargreaves nem csúszott el, mégis úgy beverte a ficakba hogy nagyon. Cech-nek köze nem volt a labdához. Jól is volt helyezve, emellett még erő is volt benne bőven úgyhogy védhetetlen volt. Szóval attól hogy valaki erősen akarja rúgni a 11-est, nem biztos hogy elcsúszik. Amúgy meg olyankor már eléggé ki van taposva az a pont ahova kitámasztanak. Úgyhogy már eleve sz@r lehet rúgni. Ha "biztonságit" akarsz rúgni ha nem. De lényegtelen. De akkor most tényleg. Hogy rúgja? Gurítsa? Mint mondtam tegnap este is, VdS eldől és már oda is ért a maga 2 méterével. Várja meg míg elmozdul a kapus? BL döntőben nincs ember aki ezt be merné vállalni. Ott mindenki eldönti hogy én most ide meg ide fogom rúgni, és vagy kivédi a kapus, vagy nem. 11-est, főleg egy VdS-al szemben, erősen kell rúgni. Főleg úgy hogy már csúszik a labda és a kesztyűje is. Amint láthattad, volt vagy 2 tizi, amihez a kapus hozzáért, de becsúszott. Ha azokat "biztonságiként" rúgják el, akkor nem mentek volna be, mert nem lett volna bennük annyi erő, hogy becsússzon a kapus kesztyüjéről.
Ne reméld. Már volt

Szerinted miért tiltakozok ennyire, és miért védem Terry-t?

Nem szeretem a Chelsea-t, és Terry-t se, mert nekem nem szimpatikus. De valamennyire át tudom érezni a helyzetét. Igaz hogy én nem 11-es párbajban hanem meccs közben hibáztam de a végeredmény ugyan az volt

Legközelebb majd megpróbálok biztonságit rúgni