Nem tudom, belinkelte-e már valaki... Ha igen, bocs.

te meg mit beszélsz ?!Morminho írta:..
Agüero csak a két csatáros rrendszerben jó csatárnak, ha a Barca felállását nézzük...
Mi a bajod Touréval? Körülbelül Messi mellett ő az a játékos akit semmiféleképpen nem vennék ki a kezdőből. Keita jó, nagyon, de Touré remek szezont zárt.Pedro10 írta:Silva szerintem is remek.Az ára nem lesz tul vészes,hiány posztos.Alves ugyszintén bár az ára sok,de meglesz.Keita ugyszintén,ő tényleg jó,jobb mint touré,igaz egy poszt és ha jön Keita akkor Touré padon fog ülni.Igy igazából egyikük felesleges.Én Keitára szavazok,nagyon jó.
Akit biztosra veszek:
Alves
Silva
Keita
Pique már tuti.
Nem hiszem, hogy csak kétcsatáros rendszerben jó...Morminho írta: Agüero csak a két csatáros rrendszerben jó csatárnak, ha a Barca felállását nézzük, akkor nem tudnám elképzelni középen testi felépítése miatt. Viszont ő is gyors, technikás, jól cselez, szóval szélen is bevethető szerintem.
Amit az NSO ír, az 80%-ban hülyeség.fUtBoLiStA írta:Ha Silva és Malouda között kéne választani, akkor nálam a befutó Silva lenne. Amúgy érdeklődünk Hleb irántMost olvastam az NSO-n.
Mindketten kijelentették, hogy ide akarnak jönni, ahogy te mondtad, Laportáék nem lesznek akkora seggfejek, hogy eladják Zambrottát úgy, hogy nincs pótlás. Lahm szinte kizárható az új szerződése miatt, Alves marad egyedül ezen a szinten. Keita pedig olyan helyzet, hogy odamegy Laporta, lerak egy bőröndben 14 millió kp-t és Del Nido nem tehet semmit, ez a szerződés. Örüljönk inkább, hogy 40 millát adunk a kettőért, mert így Alves 26 millába kerül majd, és még így is megfejeljük a már egyszer elutasított 25-ös ajánlatot.Varga Tamás írta:Szerintem, Keita és Dani Alves érkezésére mérget vehetünk.
Miért mondom ezt? Mivel Zambrotta eladása immár 100%, viszont ez csak akkor lehetséges, ha helyére érkezik egy hasonló kaliberű emberke. Márpedig jobbhátvéd posztjára Alvesen kívül senkinek a neve nem került elő, mint lehetséges érkezőé.
Del Nido még nyűgösködik, izgatja magát, de Dani jönni fog. Érzem.
Agüero csak a két csatáros rrendszerben jó csatárnak, ha a Barca felállását nézzük, akkor nem tudnám elképzelni középen testi felépítése miatt. Viszont ő is gyors, technikás, jól cselez, szóval szélen is bevethető szerintem.Csak a Barca! írta:Agüero nem középcsatár, már nem azért?Morminho írta:Nem, Ronaldinho helyére. Szerintem Ő remek megoldás lenne, igaz, hogy a 05-06-os Ronaldinhot csak egy ember tudná pótolni... Én jobban örülnék azért Agüero-nak, nem lenne olcsó, de nem sokkal drágább mint Silva, s szerintem Ő nagyobb jövőt futhat majd be, egy évvel fiatalabb mint Messi....
Dehogy is. Olyan poszton játszik mint Messi. Elég nagy területet játszik be és tényleg jó lenne nincs olyan tehetség mint Messi de agresszívabb és kevésbé sérülékeny!!Csak a Barca! írta: Agüero nem középcsatár, már nem azért?
Agüero nem középcsatár, már nem azért?Morminho írta:Nem, Ronaldinho helyére. Szerintem Ő remek megoldás lenne, igaz, hogy a 05-06-os Ronaldinhot csak egy ember tudná pótolni... Én jobban örülnék azért Agüero-nak, nem lenne olcsó, de nem sokkal drágább mint Silva, s szerintem Ő nagyobb jövőt futhat majd be, egy évvel fiatalabb mint Messi....Gomezinho írta:Minek ide Silva? Nem értem! Elmondaná valaki hogy ő mitől jobb az átlagnál? hm? Deco helyére akarjuk ugye?
90 millió lett volna a kivásárlási ára ha nem megy ilyen rosszul a Valenciának ez sztem mindent elmond róla egy ösztönös zseni. Ronaldinho helyére lesz. Remélem nagyobb tisztelet fog mutatni a football és a klubja iránt mint az elődje...Gomezinho írta:Minek ide Silva? Nem értem! Elmondaná valaki hogy ő mitől jobb az átlagnál? hm? Deco helyére akarjuk ugye?
Minek? Mert fiatal és marha nagy tehetség (22 éves) és nagyon jó játékos és a legjobb a lehetséges igazolások közül.Gomezinho írta:Minek ide Silva? Nem értem! Elmondaná valaki hogy ő mitől jobb az átlagnál? hm? Deco helyére akarjuk ugye?
Nem, Ronaldinho helyére. Szerintem Ő remek megoldás lenne, igaz, hogy a 05-06-os Ronaldinhot csak egy ember tudná pótolni... Én jobban örülnék azért Agüero-nak, nem lenne olcsó, de nem sokkal drágább mint Silva, s szerintem Ő nagyobb jövőt futhat majd be, egy évvel fiatalabb mint Messi....Gomezinho írta:Minek ide Silva? Nem értem! Elmondaná valaki hogy ő mitől jobb az átlagnál? hm? Deco helyére akarjuk ugye?
Piqué? Vagy őt azért hagytad ki, mert az ő érkezését már tényként kezeled?Varga Tamás írta:Szerintem, Keita és Dani Alves érkezésére mérget vehetünk.
Miért mondom ezt? Mivel Zambrotta eladása immár 100%, viszont ez csak akkor lehetséges, ha helyére érkezik egy hasonló kaliberű emberke. Márpedig jobbhátvéd posztjára Alvesen kívül senkinek a neve nem került elő, mint lehetséges érkezőé.
Del Nido még nyűgösködik, izgatja magát, de Dani jönni fog. Érzem.
hagyd abba az álmodozást, Ribéryt semmikor nem tudja elvinni senki! (idén nyáron legalábbis biztos)barcalonapeti írta:szerintem a következö 5 játékost kéne le igazolni d. alves keita silva luchot és még frank riberryt de még az eb elött mert aztán nem fogjuk tudni leigazolni
Lehet hogy nyertek 2 bajnoki címet, de nagyrészt csak azért mert mi [auto_cenzúra] voltunk. Jó azért nem jáccottak annyira rosszul, de ha egy kicsit jobb a csapatunk, és van bennük akarás akkor tavaj tutira Mi nyertünk volna, és idén se tizenx pontal nyert vna a margit...tomatae írta:Fáj az igazság, de azért bajnoki címre mégis futja ebből a gyenge játékospolitikából...fUtBoLiStA írta:Sztem rendbe van Laportáék igazolási politikája. Real számomra azért is egy unszimpatikus csapat mert állandóan csak a nagy neveket kergetik. Nincs is saját nevelésű játékosuk ha azt vesszük, kinézik valamelyik aktuális sztárt aztán már megy is a pénz értük. És akkor ott van nekik egy rakat játékosuk akiknek a fele aztán 1 év után tovább áll, így pedig nem lehet csapatot építeni. Semmi koncepció nics az ő játékos igazolási politikájukban, mondhatni céltalan.