Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.25. 13:45:38

dekor írta:Sokat olvasom a fórumot, te honnan tudod hogy a cserepadra jön??? Miért zárod ki hogy Guardiola nem számol VV-el? Nagyon tudhatsz te valamit, ha ennyire biztos vagy ezekben a dolgokban.
Annyiban igazad van hogy Guardiola azt mondta hogy nem számol vele, de úgy se fognak idehzni egy jobb kapust szóval marad és én ennek örülök.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2008.05.25. 13:43:07

dekor írta:Sokat olvasom a fórumot, te honnan tudod hogy a cserepadra jön??? Miért zárod ki hogy Guardiola nem számol VV-el? Nagyon tudhatsz te valamit, ha ennyire biztos vagy ezekben a dolgokban.
Hát, tudásnak nem nevezném, mindenesetre azthiszem hogy a lehetőségekhez képest sokaknál jobban tájékozott vagyok itt... :)

Egyrészt: ha még pletykák sincsenek igazán, akkor sztem még mások számára is egyértelmű hogy nem lesz kapus csere. Aztán pedig a vezetőség azért egy-kétszer tisztázta a kapusdolgot, nem lesz itt semmiféle csere.

Másrészt: azt te sem gondolhatod komolyan, hogy Keita leválthatja Yayát középen.. :oops:

Harmadrészt: Guardiola akár az összes embert kirakhatná szive szerint, közel sem csak az ő kezében van a döntés.

szerk:
Depth: nyilván a két vkp-t alkalmazó rendszereknél akkor nem Márkó lenne a másik.. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 13:39:54

dekor írta:---------------Valdes---------------

--Alves---Puyol---Milito---Abidal-

---Messi-------Keita--------Silva/Iniesta

------------Van der Vaart----------

-----------Eto'o------Henry--------

Itt az a baj hogy Keita védekezne csak a középpályán.

-------------Valdes-------------
Alves--------Puyol------Abidal
---------Keita----Toure--------
--------------Xavi--------------
Messi--------Vdv--------Silva/Iniesta/Eto'o
-------------Henry/Bojan------

Sztem ez erős lehetne

már bocsi de ez az összeállítás naon gyenge Van der Vaart minek ide :?: :?: :?:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
dekor
Jugador del Barça

2008.05.25. 13:31:25

Sokat olvasom a fórumot, te honnan tudod hogy a cserepadra jön??? Miért zárod ki hogy Guardiola nem számol VV-el? Nagyon tudhatsz te valamit, ha ennyire biztos vagy ezekben a dolgokban.
depth
Capitá del Barça

2008.05.25. 13:31:00

riboo írta: Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....

...de tessék, csakhogy nehogymár énlegyek az akinek a mondanivalója nem szól semmiről, illetőleg nyomaiban sem kapcsolódik a témához:
(4-1-2-1-2)
Valdes

Alves, Puyol, Millito, Abidal

Touré
Messi Iniesta

Van der Vaart

Benzema Henry

> pad: Jorquera, Sylviho, Piqué, Marquez, Xavi(-Iniesta... rotáció), Keita, Dos Santos, Assulin, Bojan, (és egy olyan csatár, aki a neki jutott 10-20 percekkel gyilkos módon él...)

Ugyanezzel a kerettel
(4-3-3)
Valdes

Alves Puyol Pqué Abidal

Keita

Xavi Iniesta

Messi Van der Vaart
Henry

* a pad ezesetben magától értetődik.

* Benzema érkezése csak Etoo távozása esetén értendő!
2 embert érzek alkalmasnak erre a feladatra: Benzema, Villa, útóbbi inkább habfehérben képzeli el, s az már régen rossz....

Körülbelül ennyi. Probáltam a realitás talaján maradni, mivel azonban nem biztos egyik igazolás sem, nem hiszem hogy több mondanivalója lenne kis irományomnak, mint amikor azt tettem szóvá, hogy valaki 12 kezdőemberrel képzeli el a jövő csapatát ( nem bántó szándékkal... )
Ámbár ha már így leírtam a frenetikus "FC Barcelona 08/09 " dreamteamet, várom az észrevlételeket, kritikákat...
Az első felállásnál nekem sem tetszik, h lényegében a középpályán csak Touré védekezne, Iniesta meg hiába univerzális játékos és hiába tud akárhol játszani, azért nem egy tipikus balszélső.

Második meg szinte egy az egyben az idei. Xavi és Iniesta hiába zseniális játékos, de vhogy, ha egyszerre játszanak a középpályán akkor nem az igazi. Van der Vaart pedig nem balszélső, nem lehet csak úgy randomba berakni az emberek, h majd bejátsza. Ő nem Iniesta :)

Úgy módosítanám a második felállásodat, h vagy csak Xavi vagy csak Iniesta játszana és a hiányzó helyett lenne Van der Vaart. De olyan poszton játszana, mint Deco szval maradna a 4-3-3. A bal oldalon pedig a kiszemeltek közül valaki. Silva, Mancini, Malouda. Az én favoritom Mancini, akit szerintem sokan alábecsülnek, Silvát pedig túlbecsülik. Azért Mancini már egy érettebb, kiforrottabb játékos és ugyanígy Malouda is. De tudom a köznek Silva kell + a vezetőség is felé hajlik, szóval behódolok :)
lionelmessi19 írta: Valamit azért tisztázzunk, srácok!

Keita a cserepadra jön!!! :roll:

Amúgy az elsővel még gond, hogy ha Alves és Abidal van, nem fogunk támadó-szélső kp-ket is játszatni.
A másodiknál Alvessel és Abidallal 1000 százalék h nem játszunk három védős felállással.

Legend:
Hát a hosszabbítás (ha volt.. :roll: ) illetve a kivásárlási ár nem jelent semmit. Ha Samut eladnánk végül, abból a pénzből szerintem jó esélyel Benzema érkezne.
Igen, elvileg cserepadra jön. De Guardiola azt igérte, h több felállást is játszani fogunk és gondolom sokat kifog próbálni a szünet alatt és valószínűleg lesz olyan is ahol Keitanak is helye lesz (ugyebár ő nemcsak védekező középpályás, hanem középső is).

Például, eltudnék képzelni egy 4-2-3-1 et, ahol a kettő játékos Touré és Keita vagy 4-2-1-2-1 et, ahol szintén. Persze ez Xavi és Iniesta rovására menne, de nem szabad, h valakinek mindig helyen legyen a kezdőcsapatban. Az játszon aki jobb formában van és ezért jó Keita igazolása: verseny lesz a kezdőcsapatba kerülésért.

A másik probléma már engem is elgondoltatott. Alves és Messi jobboldalt, nekünk lesz a legerősebb jobboldalunk, de akkor ki fog védekezni? :shock:

Benzema szerződéshosszabítása annyit jelent, h nem akarják, h késöbb ingyen menjen el és picit feltornásszák az árát. Semmi többet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.05.25. 13:43:02-kor.
aure
Barça B

2008.05.25. 13:30:03

Sziasztok!

Nem értem miért akarja mindenki Benzemát idehozni, mikor nem akar eligazolni sehova, és megvételéhez annyi pénzt kéne kiadni, amennyit biztos hogy nem fog a vezetés. Ha Silváért nem akarnak kiadni 25m-et, akkor benzámért kiadnak egy 40-70m közötti értéket? Szóval aki a 12 fős csapatába Benzámát látja az egy álomvilágban él, de próbálkozzon nyugodtan az FM-ben, mert ott mminden megtörténhet.
Andris
Adminisztrátor

2008.05.25. 13:27:59

dekor írta:---------------Valdes---------------

Sztem ez erős lehetne
Valamit azért tisztázzunk, srácok!

Keita a cserepadra jön!!! :roll:

Amúgy az elsővel még gond, hogy ha Alves és Abidal van, nem fogunk támadó-szélső kp-ket is játszatni.
A másodiknál Alvessel és Abidallal 1000 százalék h nem játszunk három védős felállással.

Legend:
Hát a hosszabbítás (ha volt.. :roll: ) illetve a kivásárlási ár nem jelent semmit. Ha Samut eladnánk végül, abból a pénzből szerintem jó esélyel Benzema érkezne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.05.25. 13:32:24-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
the Legend
Barça B

2008.05.25. 13:23:48

lionelmessi19 írta:
the Legend írta:... csak én eccerüen rühellem benzemát szval lécci többet meg se emlitsétek :)
Azért ez nem így megy... :wink:

Amúgy elég penge a gyerek szvsz, iszonyat robbanékony, fiatal, és a lövései is nyomot hagynak..

Mért is rühelled amúgy ? :roll:

Ezentúl egyszerűen kitörlök minden 12 emberes felállást, ha nem haragszotok. :lol:

mer sztem ki.aszott nagy arca van meg annyit még nem ért el sztem...
volt egy jo éve rugott 20 golt ennyi ... sztem ugyanaz mint malouda kikerül a lyonbol és eltünik...
meg unom már h mindenki leirja h jövörre ö lesz a csatárunk amikor már hatszor kijelentették h hosszabitott meg kivásrlási ára mittomén hány tizmillio....
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.25. 13:23:47

Kedves Kaka10!
Neked mi a fészkes fene teccik abban a hozzászólásban? Mert semmi ésszerű nincs benne, és sztem régebb óta vagyok itt mint ti, és nekem elhiheted az ilyen és a tiédhez hasonló hozzászólások miatt 80%-al visszaesett a topicok színvonala. Komolyan kezd elmenni a kedvem a fórumozástól.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
dekor
Jugador del Barça

2008.05.25. 13:23:43

---------------Valdes---------------

Sztem ez erős lehetne
Andris
Adminisztrátor

2008.05.25. 13:21:37

the Legend írta:... csak én eccerüen rühellem benzemát szval lécci többet meg se emlitsétek :)
Azért ez nem így megy... :wink:

Amúgy elég penge a gyerek szvsz, iszonyat robbanékony, fiatal, és a lövései is nyomot hagynak..

Mért is rühelled amúgy ? :roll:

Ezentúl egyszerűen kitörlök minden 12 emberes felállást, ha nem haragszotok. :lol:
- József Attila
the Legend
Barça B

2008.05.25. 13:12:17

riboo írta:
Los Banditos írta:Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója. :roll:

Cech biztos, hogy nem fog hozzánk igazolni. Ráadásul nincs rá 50-60 millió €-nk. Guardiola megfogja tartani Valdést.
Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....

...de tessék, csakhogy nehogymár énlegyek az akinek a mondanivalója nem szól semmiről, illetőleg nyomaiban sem kapcsolódik a témához:
(4-1-2-1-2)
Valdes

Touré
Messi Iniesta

Van der Vaart

Benzema Henry

> pad: Jorquera, Sylviho, Piqué, Marquez, Xavi(-Iniesta... rotáció), Keita, Dos Santos, Assulin, Bojan, (és egy olyan csatár, aki a neki jutott 10-20 percekkel gyilkos módon él...)

Ugyanezzel a kerettel
(4-3-3)
Valdes

Alves Puyol Pqué Abidal

Keita

Xavi Iniesta

Messi Van der Vaart
Henry

2 embert érzek alkalmasnak erre a feladatra: Benzema, Villa, útóbbi inkább habfehérben képzeli el, s az már régen rossz....

Körülbelül ennyi. Probáltam a realitás talaján maradni, mivel azonban nem biztos egyik igazolás sem, nem hiszem hogy több mondanivalója lenne kis irományomnak, mint amikor azt tettem szóvá, hogy valaki 12 kezdőemberrel képzeli el a jövő csapatát ( nem bántó szándékkal... )
Ámbár ha már így leírtam a frenetikus "FC Barcelona 08/09 " dreamteamet, várom az észrevlételeket, kritikákat...
ezt már kritizálni sem érdemes... :cry: :?
az elsö felállásbol inkább 4-2-4 jönne ki mer van der vaart meg messi sem nagyon fog védekezni igy tehát a következö évbe is átsétálnak a kp-nkon...

a másik viszont egész jo... csak én eccerüen rühellem benzemát szval lécci többet meg se emlitsétek :)
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 13:06:38

Los Banditos írta:Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója. :roll:

Cech biztos, hogy nem fog hozzánk igazolni. Ráadásul nincs rá 50-60 millió €-nk. Guardiola megfogja tartani Valdést.
Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....

(4-1-2-1-2)
Valdes

Touré
Messi Iniesta

Van der Vaart

Benzema Henry

Ugyanezzel a kerettel
(4-3-3)
Valdes

Alves Puyol Pqué Abidal

Keita

Xavi Iniesta

Messi Van der Vaart
Henry

Több, mint egy klubb...
Balinho
Entrenador del Barça

2008.05.25. 13:04:15

Mondjuk Keitától nem vagyok elájulva. Relatíve idős 28 éves, másfélszer annyiba kerül mint anno Yaya, volt egy az átlagosnál jobb szezonja. Ehhez képest szerintem kicsit sok az a pénz amit fizetni akarunk érte (pláne látva azért, hogy a franciáktól bagóért hozhatóak el a hozzá hasonló robotológépek) ráadásul Touré mögött leginkább csere lenne, vagy amennyiben nem az Iniesta vagy Xavi kárára lenne a kp-n amit nagyon sajnálnék. Egy szó mint száz szerintem sokkal jobb helye lehetne annak a pénznek.

Más: Márquez akkor marad vagy sem? Mert szerintem botrányos az utóbbi időben a teljesítménye, szerintem a nagytakarítás egyik fő eleme lehetne. Ha marad akkor pláne nem értem Keitát, és pláne nem értem miért keresünk 5. belső védőt (Puyol, Marquez, Milito, Pique).

Számomra legbosszantóbb a középpálya kreatív része, az irányító poszt mostanság abszolút nincs előtérben. A 10es listán is csak Hleb van, aki szvsz messze nem Barca szintű karmester (szerintem alapvetően nem is az). Egy igazi világklasszis fazonszabász nagyon hiányzik innen, és ehhez képest erről csak szurkolói pletyka szinten van előrelépés (Nasri, Diego, vdVaart, Lucho meg a többi álomkép). Ha valaki ezügyben valami hiteles infóval bír az ossza meg legyen szíves.
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.05.25. 13:04:13

Los Banditos írta:Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója. :roll: ...
te amúgy mire vered magad 10 évesen ? mer most már qwára felb@xol ezekkel a lenéző hozzászólásaiddal.. te amúgy ennyire f@xa gyerek vagy? mer a te mondanivalód annyit se ér hogy más elolvassa..
sorry ez kijött..

és amúgy tényleg 11-en játszák a focit 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcjoc 2008.05.25. 13:04:35-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.25. 12:52:55

Fernando írta:
Nincs valami hír azóta Keitáról? Piquéről vagy Alvésről?
Mondom, Keita majdnem a miénk már, csak az ÁFÁ-t nem akarjuk fizetni és a Sevilla sem. Épp lejjebb írtam, hogy nem kéne 2 millió miatt elmérgesíteni a helyzetet, mert a végén bukjuk Alvest. Egyébként Laporta tárgyalt Del Nidoval, de a továbbiakban már nem vesz részt az egyeztetésen Alves ügyében, állítólag apró közeledést kicsikart az eddigiekhez képest. Piquet azt mondta, hogy kvázi a formalitások vannak vissza.

A vezetőség eldöntötte, hogy nem kizárólag egy védőt hoz, mert Milito hosszú ideig sérült lesz. Így várhatóan Alves és Piquet mellett még egy hátvéd jön, egy középső védő. A legújabb kiszemelt: CACERES, a Recre játékosa.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.25. 12:37:56

Ilyen komolytalan dolgokkal ugy szét lehet barmolni a topicot. 12 ember, meg ez a csapat :lol:
Hanyagoljuk már, kérem!

Nincs valami hír azóta Keitáról? Piquéről vagy Alvésről?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ocsi60

2008.05.25. 12:31:37

Kowa a cserepadod se kispályás egy csere Abidallal meg lenne oldva a csere hátvéd/ek. :roll: :D
André T.
Jugador del Barça

2008.05.25. 12:30:10

Azon gondolkoztam gyerekekk hogy ha Decó helyére érkezne Moutinhó
vagy Lúchó akkor Edmilson és Gudy helyére kik lehetnek az esélyesek???
Én Jenashoz örülnék és ti mit szólnátok hozzá????
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 12:28:01

Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója. :roll:

in to exile
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 12:25:25

Kowa írta:.............................. Cech Petr .............................................
...Alves...............Milito...................Pique......................Puyol

-....................Toure..................................Keita...................

.....Messi...........................Xavi..................................Silva
.........................................................................................
.........................Eto'o....................Henry............................

A foci 24.írták hogy cech megfontolja a Barcelona ajánlatát sztetek van benne vmi...?
Mi van már Alvessel., Silvaval.,VDV.,Coloccinivel....???? -Nem lessz vérfrisstés.......?

Coool.--????? Vélemények.....???

Cserék.....: Krkics., dos Santos., Crosas.,Abidal.,V. Valdes., Thiago.,Gay Assulin.,
:shock: :D :D
Ez aztán csapat.... :roll: inkább végig sem olvasom... már ott hibádzik az összeállítás, hogy a kezdőben 12 ember kap helyet.... :oops: ( írjuk a sok klasszis számlájára) a cserepadon már nem hibáztál ekkorát! :D
Visca El Barca!!!
Több, mint egy klubb...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.25. 12:23:42

Kowa!

Csak az hibádzik, hogy Cech nem lesz Barca játékos és hogy Iniestát még a padról is lefelejtetted :roll: És ez nem szép dolog.... :roll:

Ja és a focit 11-en játszák :lol: :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga
Capitá del Barça

2008.05.25. 12:23:40

Kowa írta:.............................. Cech Petr .............................................
...Alves...............Milito...................Pique......................Puyol

-....................Toure..................................Keita...................

.....Messi...........................Xavi..................................Silva
.........................................................................................
.........................Eto'o....................Henry............................

A foci 24.írták hogy cech megfontolja a Barcelona ajánlatát sztetek van benne vmi...?
Mi van már Alvessel., Silvaval.,VDV.,Coloccinivel....???? -Nem lessz vérfrisstés.......?

Coool.--????? Vélemények.....???

Cserék.....: Krkics., dos Santos., Crosas.,Abidal.,V. Valdes., Thiago.,Gay Assulin.,
Lehet hogy én vagyok a hülye, de tudtommal egy csapatban egyszerre a pályán csak 11 játékos lehet.
the Legend
Barça B

2008.05.25. 12:23:01

kleno04 írta:

Ez nem is rossz de szerintem sem fog Cech ide jönni meg nem is kell itt van nekünk egy VV :!:
Puyol meg lehet szélső védő már többször is játszott és nem is olyan rosszul :!:
A többi meg szerintem jó
de a hülegyerek 12 emberrel állna ki :D :lol: :P
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.25. 12:21:40

Ez nem is rossz de szerintem sem fog Cech ide jönni meg nem is kell itt van nekünk egy VV :!:
Puyol meg lehet szélső védő már többször is játszott és nem is olyan rosszul :!:
A többi meg szerintem jó
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Lezárt