2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyiban igazad van hogy Guardiola azt mondta hogy nem számol vele, de úgy se fognak idehzni egy jobb kapust szóval marad és én ennek örülök.dekor írta:Sokat olvasom a fórumot, te honnan tudod hogy a cserepadra jön??? Miért zárod ki hogy Guardiola nem számol VV-el? Nagyon tudhatsz te valamit, ha ennyire biztos vagy ezekben a dolgokban.
Hát, tudásnak nem nevezném, mindenesetre azthiszem hogy a lehetőségekhez képest sokaknál jobban tájékozott vagyok itt...dekor írta:Sokat olvasom a fórumot, te honnan tudod hogy a cserepadra jön??? Miért zárod ki hogy Guardiola nem számol VV-el? Nagyon tudhatsz te valamit, ha ennyire biztos vagy ezekben a dolgokban.
dekor írta:---------------Valdes---------------
--Alves---Puyol---Milito---Abidal-
---Messi-------Keita--------Silva/Iniesta
------------Van der Vaart----------
-----------Eto'o------Henry--------
Itt az a baj hogy Keita védekezne csak a középpályán.
-------------Valdes-------------
Alves--------Puyol------Abidal
---------Keita----Toure--------
--------------Xavi--------------
Messi--------Vdv--------Silva/Iniesta/Eto'o
-------------Henry/Bojan------
Sztem ez erős lehetne
Az első felállásnál nekem sem tetszik, h lényegében a középpályán csak Touré védekezne, Iniesta meg hiába univerzális játékos és hiába tud akárhol játszani, azért nem egy tipikus balszélső.riboo írta: Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....
...de tessék, csakhogy nehogymár énlegyek az akinek a mondanivalója nem szól semmiről, illetőleg nyomaiban sem kapcsolódik a témához:
(4-1-2-1-2)
Valdes
Alves, Puyol, Millito, Abidal
Touré
Messi Iniesta
Van der Vaart
Benzema Henry
> pad: Jorquera, Sylviho, Piqué, Marquez, Xavi(-Iniesta... rotáció), Keita, Dos Santos, Assulin, Bojan, (és egy olyan csatár, aki a neki jutott 10-20 percekkel gyilkos módon él...)
Ugyanezzel a kerettel
(4-3-3)
Valdes
Alves Puyol Pqué Abidal
Keita
Xavi Iniesta
Messi Van der Vaart
Henry
* a pad ezesetben magától értetődik.
* Benzema érkezése csak Etoo távozása esetén értendő!
2 embert érzek alkalmasnak erre a feladatra: Benzema, Villa, útóbbi inkább habfehérben képzeli el, s az már régen rossz....
Körülbelül ennyi. Probáltam a realitás talaján maradni, mivel azonban nem biztos egyik igazolás sem, nem hiszem hogy több mondanivalója lenne kis irományomnak, mint amikor azt tettem szóvá, hogy valaki 12 kezdőemberrel képzeli el a jövő csapatát ( nem bántó szándékkal... )
Ámbár ha már így leírtam a frenetikus "FC Barcelona 08/09 " dreamteamet, várom az észrevlételeket, kritikákat...
Igen, elvileg cserepadra jön. De Guardiola azt igérte, h több felállást is játszani fogunk és gondolom sokat kifog próbálni a szünet alatt és valószínűleg lesz olyan is ahol Keitanak is helye lesz (ugyebár ő nemcsak védekező középpályás, hanem középső is).lionelmessi19 írta: Valamit azért tisztázzunk, srácok!
Keita a cserepadra jön!!!![]()
Amúgy az elsővel még gond, hogy ha Alves és Abidal van, nem fogunk támadó-szélső kp-ket is játszatni.
A másodiknál Alvessel és Abidallal 1000 százalék h nem játszunk három védős felállással.
Legend:
Hát a hosszabbítás (ha volt..) illetve a kivásárlási ár nem jelent semmit. Ha Samut eladnánk végül, abból a pénzből szerintem jó esélyel Benzema érkezne.
Valamit azért tisztázzunk, srácok!dekor írta:---------------Valdes---------------
--Alves---Puyol---Milito---Abidal-
---Messi-------Keita--------Silva/Iniesta
------------Van der Vaart----------
-----------Eto'o------Henry--------
Itt az a baj hogy Keita védekezne csak a középpályán.
-------------Valdes-------------
Alves--------Puyol------Abidal
---------Keita----Toure--------
--------------Xavi--------------
Messi--------Vdv--------Silva/Iniesta/Eto'o
-------------Henry/Bojan------
Sztem ez erős lehetne
lionelmessi19 írta:Azért ez nem így megy...the Legend írta:... csak én eccerüen rühellem benzemát szval lécci többet meg se emlitsétek
Amúgy elég penge a gyerek szvsz, iszonyat robbanékony, fiatal, és a lövései is nyomot hagynak..
Mért is rühelled amúgy ?![]()
Ezentúl egyszerűen kitörlök minden 12 emberes felállást, ha nem haragszotok.
Azért ez nem így megy...the Legend írta:... csak én eccerüen rühellem benzemát szval lécci többet meg se emlitsétek
ezt már kritizálni sem érdemes...riboo írta:Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....Los Banditos írta:Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója.
Cech biztos, hogy nem fog hozzánk igazolni. Ráadásul nincs rá 50-60 millió €-nk. Guardiola megfogja tartani Valdést.
...de tessék, csakhogy nehogymár énlegyek az akinek a mondanivalója nem szól semmiről, illetőleg nyomaiban sem kapcsolódik a témához:
(4-1-2-1-2)
Valdes
Alves, Puyol, Millito, Abidal
Touré
Messi Iniesta
Van der Vaart
Benzema Henry
> pad: Jorquera, Sylviho, Piqué, Marquez, Xavi(-Iniesta... rotáció), Keita, Dos Santos, Assulin, Bojan, (és egy olyan csatár, aki a neki jutott 10-20 percekkel gyilkos módon él...)
Ugyanezzel a kerettel
(4-3-3)
Valdes
Alves Puyol Pqué Abidal
Keita
Xavi Iniesta
Messi Van der Vaart
Henry
* a pad ezesetben magától értetődik.
* Benzema érkezése csak Etoo távozása esetén értendő!
2 embert érzek alkalmasnak erre a feladatra: Benzema, Villa, útóbbi inkább habfehérben képzeli el, s az már régen rossz....
Körülbelül ennyi. Probáltam a realitás talaján maradni, mivel azonban nem biztos egyik igazolás sem, nem hiszem hogy több mondanivalója lenne kis irományomnak, mint amikor azt tettem szóvá, hogy valaki 12 kezdőemberrel képzeli el a jövő csapatát ( nem bántó szándékkal... )
Ámbár ha már így leírtam a frenetikus "FC Barcelona 08/09 " dreamteamet, várom az észrevlételeket, kritikákat...
Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....Los Banditos írta:Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója.
Cech biztos, hogy nem fog hozzánk igazolni. Ráadásul nincs rá 50-60 millió €-nk. Guardiola megfogja tartani Valdést.
te amúgy mire vered magad 10 évesen ? mer most már qwára felb@xol ezekkel a lenéző hozzászólásaiddal.. te amúgy ennyire f@xa gyerek vagy? mer a te mondanivalód annyit se ér hogy más elolvassa..Los Banditos írta:Az se jobb, aki ötödszörre írja le neki, hogy 12 emberes a csapata, és mennyire hülye. Pláne ne olyanok minősítsék más hozzászólását, akinek kb. ugyanannyit ér a mondani valója....
Mondom, Keita majdnem a miénk már, csak az ÁFÁ-t nem akarjuk fizetni és a Sevilla sem. Épp lejjebb írtam, hogy nem kéne 2 millió miatt elmérgesíteni a helyzetet, mert a végén bukjuk Alvest. Egyébként Laporta tárgyalt Del Nidoval, de a továbbiakban már nem vesz részt az egyeztetésen Alves ügyében, állítólag apró közeledést kicsikart az eddigiekhez képest. Piquet azt mondta, hogy kvázi a formalitások vannak vissza.Fernando írta:
Nincs valami hír azóta Keitáról? Piquéről vagy Alvésről?
Kowa írta:.............................. Cech Petr .............................................
...Alves...............Milito...................Pique......................Puyol
-....................Toure..................................Keita...................
.....Messi...........................Xavi..................................Silva
.........................................................................................
.........................Eto'o....................Henry............................
A foci 24.írták hogy cech megfontolja a Barcelona ajánlatát sztetek van benne vmi...?
Mi van már Alvessel., Silvaval.,VDV.,Coloccinivel....???? -Nem lessz vérfrisstés.......?
Coool.--????? Vélemények.....???
Cserék.....: Krkics., dos Santos., Crosas.,Abidal.,V. Valdes., Thiago.,Gay Assulin.,
Lehet hogy én vagyok a hülye, de tudtommal egy csapatban egyszerre a pályán csak 11 játékos lehet.Kowa írta:.............................. Cech Petr .............................................
...Alves...............Milito...................Pique......................Puyol
-....................Toure..................................Keita...................
.....Messi...........................Xavi..................................Silva
.........................................................................................
.........................Eto'o....................Henry............................
A foci 24.írták hogy cech megfontolja a Barcelona ajánlatát sztetek van benne vmi...?
Mi van már Alvessel., Silvaval.,VDV.,Coloccinivel....???? -Nem lessz vérfrisstés.......?
Coool.--????? Vélemények.....???
Cserék.....: Krkics., dos Santos., Crosas.,Abidal.,V. Valdes., Thiago.,Gay Assulin.,
de a hülegyerek 12 emberrel állna kikleno04 írta:Ez nem is rossz de szerintem sem fog Cech ide jönni meg nem is kell itt van nekünk egy VVKowa írta:.............................. Cech Petr .............................................
Cserék.....: Krkics., dos Santos., Crosas.,Abidal.,V. Valdes., Thiago.,Gay Assulin.,![]()
Puyol meg lehet szélső védő már többször is játszott és nem is olyan rosszul![]()
A többi meg szerintem jó
Ez nem is rossz de szerintem sem fog Cech ide jönni meg nem is kell itt van nekünk egy VVKowa írta:.............................. Cech Petr .............................................