riboo írta:
Amennyiben rám gondoltál.... ebbe a topicba sajnos ennyire futja, elvégre nem akartam 938.-nak leírni a saját kis összeállításomat, megkímélve ezzel azon réteget, akiknek borsódzik a háta az olyan jövőképektől, ahol egy középpályán szerepel Quaresma, Nasri Diego, Fabregas....
...de tessék, csakhogy nehogymár énlegyek az akinek a mondanivalója nem szól semmiről, illetőleg nyomaiban sem kapcsolódik a témához:
(4-1-2-1-2)
Valdes
Alves, Puyol, Millito, Abidal
Touré
Messi Iniesta
Van der Vaart
Benzema Henry
> pad: Jorquera, Sylviho, Piqué, Marquez, Xavi(-Iniesta... rotáció), Keita, Dos Santos, Assulin, Bojan, (és egy olyan csatár, aki a neki jutott 10-20 percekkel gyilkos módon él...)
Ugyanezzel a kerettel
(4-3-3)
Valdes
Alves Puyol Pqué Abidal
Keita
Xavi Iniesta
Messi Van der Vaart
Henry
* a pad ezesetben magától értetődik.
* Benzema érkezése csak Etoo távozása esetén értendő!
2 embert érzek alkalmasnak erre a feladatra: Benzema, Villa, útóbbi inkább habfehérben képzeli el, s az már régen rossz....
Körülbelül ennyi. Probáltam a realitás talaján maradni, mivel azonban nem biztos egyik igazolás sem, nem hiszem hogy több mondanivalója lenne kis irományomnak, mint amikor azt tettem szóvá, hogy valaki 12 kezdőemberrel képzeli el a jövő csapatát ( nem bántó szándékkal... )
Ámbár ha már így leírtam a frenetikus "FC Barcelona 08/09 " dreamteamet, várom az észrevlételeket, kritikákat...
Az első felállásnál nekem sem tetszik, h lényegében a középpályán csak Touré védekezne, Iniesta meg hiába univerzális játékos és hiába tud akárhol játszani, azért nem egy tipikus balszélső.
Második meg szinte egy az egyben az idei. Xavi és Iniesta hiába zseniális játékos, de vhogy, ha egyszerre játszanak a középpályán akkor nem az igazi. Van der Vaart pedig nem balszélső, nem lehet csak úgy randomba berakni az emberek, h majd bejátsza. Ő nem Iniesta
Úgy módosítanám a második felállásodat, h vagy csak Xavi vagy csak Iniesta játszana és a hiányzó helyett lenne Van der Vaart. De olyan poszton játszana, mint Deco szval maradna a 4-3-3. A bal oldalon pedig a kiszemeltek közül valaki. Silva, Mancini, Malouda. Az én favoritom Mancini, akit szerintem sokan alábecsülnek, Silvát pedig túlbecsülik. Azért Mancini már egy érettebb, kiforrottabb játékos és ugyanígy Malouda is. De tudom a köznek Silva kell + a vezetőség is felé hajlik, szóval behódolok
lionelmessi19 írta:
Valamit azért tisztázzunk, srácok!
Keita a cserepadra jön!!!
Amúgy az elsővel még gond, hogy ha Alves és Abidal van, nem fogunk támadó-szélső kp-ket is játszatni.
A másodiknál Alvessel és Abidallal 1000 százalék h nem játszunk három védős felállással.
Legend:
Hát a hosszabbítás (ha volt..

) illetve a kivásárlási ár nem jelent semmit. Ha Samut eladnánk végül, abból a pénzből szerintem jó esélyel Benzema érkezne.
Igen, elvileg cserepadra jön. De Guardiola azt igérte, h több felállást is játszani fogunk és gondolom sokat kifog próbálni a szünet alatt és valószínűleg lesz olyan is ahol Keitanak is helye lesz (ugyebár ő nemcsak védekező középpályás, hanem középső is).
Például, eltudnék képzelni egy 4-2-3-1 et, ahol a kettő játékos Touré és Keita vagy 4-2-1-2-1 et, ahol szintén. Persze ez Xavi és Iniesta rovására menne, de nem szabad, h valakinek mindig helyen legyen a kezdőcsapatban. Az játszon aki jobb formában van és ezért jó Keita igazolása: verseny lesz a kezdőcsapatba kerülésért.
A másik probléma már engem is elgondoltatott. Alves és Messi jobboldalt, nekünk lesz a legerősebb jobboldalunk, de akkor ki fog védekezni?
Benzema szerződéshosszabítása annyit jelent, h nem akarják, h késöbb ingyen menjen el és picit feltornásszák az árát. Semmi többet.