Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cps46
Entrenador del Barça

2008.05.28. 16:08:10

dekor írta:http://www.fn.hu/foci/20080528/bombaero ... er_united/
hát ha nem igyekszünk, még az MU is megelőz minket. Mondjuk őket is szóbahozták már sok játékossal, pl: veloso,moutinho,kanoute
Tessék rendesen elolvasni a cikket. A MU annyirért akarja Alvest meg Fabianot együtt, amennyiért nekünk csak Alvest akarják eladni. Vajon del Nido belemenne ebbe?

Szerk: Másodszor lett belinkelve a hír egy órán belül, de senki nem olvasta el a lényeget.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.28. 16:00:57

Asys írta:
abreu írta:Ha Hleb jön attól még jöhet Silva is ugye? A kettő nem egy posztra jönne remélem :?
Külön poszt Hleb Deco Silva Ronnie helyett legalábbis így hírlik! :wink:
ne jöjjön Hleb nem kell!! vannak nála sokkal jobbak is!! legalább egy klasszis játékost igazoljunk már Alvesen kívül!!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.28. 16:00:31

abreu írta:Ha Hleb jön attól még jöhet Silva is ugye? A kettő nem egy posztra jönne remélem :?
persze h nem :wink: Silvát R10 pótlására akarja a vezetőség Hlebet meg Deco pótlására bár én jobban örülnék Lucho/VDV/J.Moutinho trió 1ikének de akkor se fogok idegbajt kapni ha Hleb jön :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.28. 15:59:26

Külön poszt Hleb Deco Silva Ronnie helyett legalábbis így hírlik! :wink:
abreu
Jugador d'estrella

2008.05.28. 15:58:21

Ha Hleb jön attól még jöhet Silva is ugye? A kettő nem egy posztra jönne remélem :?
Laza
Capitá del Barça

2008.05.28. 15:57:25

Balinho írta:
Biceboca írta:Pontosan! Giovan nem szabad eladni! Fabregast most 50-60 milláért kéne vissza venni pedig ingyen is itt lehetne.
Fabregast 16 évesen vitte el az Arsenal és nem mi küldtük ingyen. A balfsz spanyol szabály így szól, a Barca nem tehetett semmit. Az hülye érv, hogy itt nem került első csapat közelébe, mert Iniesta, Bojan és Messi is akkor került fel az A-ba amikor Cesc került volna.

Ő akart menni, a klubbak nem volt beleszólása. Nem Wenger nevelte ki, mi neveltük ki. Ott se játszott első két évében, csak a 3.ban addigra ide is beépült volna. Dos Santosnak nincs türelme, de az arca hatalmas, ha menni akar hát menjen. Aki nem érti meg hogy 16-18 évesen nem jár a tehetséggel automatikus kezdő (pláne ha Messiket, Xavikat kell kiszorítani) az tőlem mehet. Épp az ilyen mentalitás miatt tartunk ott ahol...
aztán meg megint visszaveszük 40.millióert?azt inkább 30eves játékosokat veszünk??hát testvérem veled nagyon rosszul járna a barca... NE AKKARJ OLYAT CSINÁLNI A BARCÁVAL MINT AMILYEN A REAL!!igazolnak ők is össze vissza azt költik a semmire a pénzt!!MÉG FABREGAS---LUCHO---SILVA---D.ALVES KELL ES MEG VAN A KERET...ELKELL ADNI OLEGUERT-EZQUERROT-DECOT-ZAMBROTTÁT-GUDJONSENT!!NEM KELL ITT VARIÁLNI...MINÉL ELŐBB LEGYEN MEG A CSAPAT ÉS MENNYENEK EDZENI....
LPKeke
Jugador del Barça

2008.05.28. 15:53:07

Hleb nagyon megoszt engem. Jó hogy volt egy jó éve és felfigyelt mindenki rá, de nála az egyetlen plusz az hogy sok helyen bevethető. Nem hinném hogy univerzális lenne és én Lucho vagy Mutinho szerződtetését szorgalmaznám, mert több bennük a fantázia. Mire Hleb megszokja a Katalán környezetet, ugyanott tartunk majd mint Henryval pár hónap után és a Portugáliából érkezőknél ez sem jelentene gondot.
Ami pedig az egész játékosüzletet illeti: erősen kezdtünk, tartanunk kell magunkat a minőségi igazolásoknál. Eto'o ne menjen és Dos Santos se.Dinho menjen és a többi (Barcában) megbukott játékos és Laporta ne legyen végre skót...szerintem ennyi a sikeres igazolások kulcsa!
dekor
Jugador del Barça

2008.05.28. 15:49:51

http://www.fn.hu/foci/20080528/bombaero ... er_united/
hát ha nem igyekszünk, még az MU is megelőz minket. Mondjuk őket is szóbahozták már sok játékossal, pl: veloso,moutinho,kanoute
Biceboca
Barça C

2008.05.28. 15:48:18

Szerintem mondjuk 20 milláért nem többért le kell igazolni! Mert tényleg remek játékos de talán nem ő lenne az ideális megoldás a kezdőbe.
Forza Barca & Messi (és persze a többiek)!
Balinho
Entrenador del Barça

2008.05.28. 15:47:17

Biceboca írta:Pontosan! Giovan nem szabad eladni! Fabregast most 50-60 milláért kéne vissza venni pedig ingyen is itt lehetne.
Fabregast 16 évesen vitte el az Arsenal és nem mi küldtük ingyen. A balfsz spanyol szabály így szól, a Barca nem tehetett semmit. Az hülye érv, hogy itt nem került első csapat közelébe, mert Iniesta, Bojan és Messi is akkor került fel az A-ba amikor Cesc került volna.

Ő akart menni, a klubbak nem volt beleszólása. Nem Wenger nevelte ki, mi neveltük ki. Ott se játszott első két évében, csak a 3.ban addigra ide is beépült volna. Dos Santosnak nincs türelme, de az arca hatalmas, ha menni akar hát menjen. Aki nem érti meg hogy 16-18 évesen nem jár a tehetséggel automatikus kezdő (pláne ha Messiket, Xavikat kell kiszorítani) az tőlem mehet. Épp az ilyen mentalitás miatt tartunk ott ahol...
albicelesteX
A Vadász

2008.05.28. 15:44:08

Balinho!!Teljesen korrekt!Én is így gondolom!
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.28. 15:43:36

Maxi írta:
xbalix írta:
Azt te mivel támasztottad alá h Van der Vaart nagyon rossz megoldás???
Deco helyére mindenképp rossz megoldás...mivel Kb annyit védekezne mint Ronnie tette ebben az évben.
Annyit védekezne amennyit egy támadó középpálásnak kell. Emellett meg sztem lőné a szabadrúgásokat és a gólokat. Ja meg persze adná a jobbnál jobb zsugákat. :wink:
Biceboca
Barça C

2008.05.28. 15:43:25

Pontosan! Giovan nem szabad eladni! Fabregast most 50-60 milláért kéne vissza venni pedig ingyen is itt lehetne.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.28. 15:41:18

Hleb tökéletes lenne. Pont ilyen játékosokra van szükségünk, akik még nem nagyon értek el komolyabb sikereket és még "éhesek". Esetleg Gudjohnsent is bele lehetne venni az üzletbe. :-k

Ui: Látom a színvonal továbbra is az egeket meszeli. :|
in to exile
Biceboca
Barça C

2008.05.28. 15:41:12

Lefogadm, hogy Kompanyt csak a Fifában láttad játszani. Nem hinném,hogy ő kéne nekünk.
Maxi
Entrenador del Barça

2008.05.28. 15:40:00

xbalix írta:
Azt te mivel támasztottad alá h Van der Vaart nagyon rossz megoldás???
Deco helyére mindenképp rossz megoldás...mivel Kb annyit védekezne mint Ronnie tette ebben az évben.
Forca Barca
zeus021
Jugador del Barça

2008.05.28. 15:39:57

most néztem egy videót hleb-ről a véleményem ezután az hogy érdemes leigazolni ha a barcában is legalább így játszik
itt a link nézzétek meg
http://youtube.com/watch?v=OpVc-Rv-dEI
kicsiBronx
Barça C

2008.05.28. 15:39:53

épp érvek,sikerorientált csapatot kell létrehozni,akik nem 27 évesek mert azok bevannak tojva h uristen nemsok van hátra,deconál is ezvolt 2 jó szezon és kifujt,guily még annyit sem birt,pedig mindketten vezéregyéniségei voltak anno a csapatuknak és milett???fiatalitani kell,de oan játékosokkal akik nincsenek nagy rivaldafényben van der vaart épp ezért az egyik legjobb,és még1 gyilkos ballábú srác elférne a csapatnál sztem
Balinho
Entrenador del Barça

2008.05.28. 15:38:53

Magunk között én nem vagyok oda az idei játékopiaci ügyködésünkért.

Az egy dolog, hogy Garayról lecsúsztunk pedig már volt rá opciónk, s végén meg lesz helyette Coloccini, csak mondjuk Garay felannyiba került mint amennyit Colocciniért vagy Caceresért kérnek (20M vs. 10M), Tehetségben, korban, messze a legjobb (jó tudom Caceres köbö annyi mint ő)

Jött Pique viszonylag olcsón (hamár ötödannyiért kénytelenek voltunk elengedni), ennek örülök.
Jött Keita 14 millióért. 29 éves Spanyolországban volt egy jó szezonja oszt annyi. Ugyanilyen típusú, ráadásul fiatalabb védekező-romboló vkp-t vehettünk volna a franciáktól harmadennyiért ez szent meggyőződésem. De még ő is elfogadható.

Irányító posztra üldözzük Hlebet? Az a csapat egyik legfontosabb láncszeme, oda igazi világklasszis irányító kell. Olyan amilyen csak a legkivételesebb csapatoknak dukál. De Hleb??? Egyrészt nem igazi irányító, nem is volt az soha szvsz, másrészt ahogy a cikkben is írják Xavi és Iniesta 3 fokkal jobb nála azon a poszton amin játszani tud. Namostakkor kérdem én, hogy egy német csapatban sínylődő Van der Vaartot, Diegot, Lucho Gonzálezt (aki meg Portugáliából lépne már szíve szerint) miért nem akarunk elhozni? Minden Kritériumnak megfelelnének, jól lőnek távolról, pazarul szerveznek, magasabb szintre kívánnak lépni. Vagy akkor a fiatal tehetségek közül miért nem merül fel senki? Pedig ott is van választék Nasri, Ben Arfa példának okáért. De erre jön 20 millióért Hleb, aki 27 évesen nem fejlődik már sehová, soha nem volt igazi irányító, ilyen erényeket nem is csillogtat, ha szélre vennénk, akkor oda ezerszer jobb ötlet Silva v. Malouda, ha sima kp-nak akkor meg Xavi és Iniesta mögé jöhetne csak.

Játékoseladási stratégia: Szép lassan rájön mindenki hogy a helyzetünkból adódóan remekül lehet spekulálni velünk. Miután mindenki tudja, hogy kell nekünk a zseton, ezért az árakat lefelé fogják srófolni, ha meg venni akarunk vkit akkor felfelé. Akitől venni akarunk annak nem baj, ha egy játékos marad, akinek eladni akarunk annak se baj ha nem jön, csak nekünk van kaki.

Konkrét példa: Ronaldinho. Mindenki tudja, hogy menni akar, de mindenki kivárásra játszik (pedig a Milan már tuti megegyezett vele...). Na most ebben az esetben a minimum az lenne, hogy az erőpozíciót megtartva addig el nem adnám Zambrottát amíg R10et meg nem veszi a Milan. Csomagban adnám nekik aztán szevasz ügy letudva, mindenki jól jár, de most az egyetlen ütőkártyát a kezünkben odadobjuk a Milannak (ráadásul 9 millióért, ami igazából elég középszerű, ahhoz képest, hogy Zambit vinné a Juve is és hogy a Milan rohadtul akarja). Azután meg ott leszünk a sz*rban hogy nem tudjuk eladni Dinhot csak áron alul. (ne adj Isten akkor már ki is vásárolhatja magát, mivel a Milannak nem lesz érdeke jófejkedni a Barcával.)

Csatárkérdés: Hát én mondjuk nem vágom Eto'oval mi a baj, a legagilisebb játékosunk volt idén (lásd gól/perc mutató - ebben a bajnokságá egészét tekintve is első), Henry iszonyatosan küzd és akar, félelmetes páros lehetnének jövőre, hozzáállásbeli probléma nincs egyikőjüknél sem, így érthetetlen lenne ha a morális nagytakarítás áldozataivá lennének. Eto'o esetében a teljesítmény alapján is érthetetlen, mert ha még Henry gyenge közepes szezonját fölrójuk neki az okés, de Eto'ot aki félszezon alatt lett a csapat legeredményesebbje... Bojan meg Giovani teljesen jó tartalék, de ha akarunk vki tapasztaltabbat, akkor ezen a szinten aprópénzért ott van Güiza v Sergio García. Jelenleg meg 40-50 milliókat akarunk Ibrahimovicsra meg Benzemára kidobálni amikor a középpálya rendbetételére sokkal nagyobb szükség lenne...

Na mind1 remélem nem lettem túl hosszú, de nem látom túl rózsásan a Txiki-féle jövőt.

Szerk: Dos Santos: volt egy jó meccse a szezonban, ehhez képest iszonyat arca van, arrogáns távozással fenyegetőzik hisztizik. Nem véletlen kiáltották ki R10 utódjának. Bojan Messit utánozza Gio Dinhot. Én láttam kb 3 meccsen elfogadhatóan játszani 1 meccsen kijött neki minden és 20 meccs gyötrelem-borzalom. Ja igen a kölcsönadásba nem megy bele, mert akkora király, hogy megteheti, hogy megmondja hova való. "Ha kölcsönbe küldenétek nem térek vissza" meg "ha nem játszom többet eligazolok, papa segít". Ahelyett hogy beállt volna a sorba csak a szája jár. 18 évesen megtiszteltetés a Barca keretének tagsága is, nem ám még első csapatért követelőzünk, úgy hogy amikor játszunk akkor harmatgyenge (attól az egy meccstől eltekintve). én 25 millióért gond nélkül elengedném, de még akár 20ért is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2008.05.28. 15:43:28-kor.
Laza
Capitá del Barça

2008.05.28. 15:38:38

ha eladják Dos Santost...ugy járunk mint Fabregassal!!nem véletlenül mexikói válogatott es az U21-es vb-n második legjobb játékos 18évesen!!inkább ne vegyuk meg Hlebet csak maradjon...hosszú távon jobban járnánk..
Biceboca
Barça C

2008.05.28. 15:38:24

Egyébként iránnító posztra van egyszerűbb is: Rafael Vander Vaart! Henry nem megy szerencsére mert kell Guardiolanak és remélem Eto'o se. A Laportáék meg fatökűek. Ott volt Mourinho,Laudrupp vagy Lippi edzőnek (bár lehet, hogy Pep is bejön)...Az egész elnökséget lekellene válltani ezek semmit nem tudnak jól csinálni.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.28. 15:38:17

Giovani sztem ha télleg 16ot adnak érte ak mehet!!! Pááá :D
Hleb meg sztem 20 fölött már sok, nem jobb mint Xavi vagy Ini sztem. Inkább vegyünk akkor már télleg 1 irányítót, lehetőleg fiatalabbat!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.28. 15:37:02

kicsiBronx írta:kompany védő...
Tudom de ennyierővel ezis hülyeség mert Hleb-et nem tartod Barca szintnek akk Kompany mé lenne az?Vagy mi a bajod Hlebbel?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.28. 15:35:01

Nah, ha már sokan benne vannak a kioktatásban...Értsétek már meg nem kellenek nagy nevek! Épp, hogy háttérben maradt klasszisok kellenek! Nem az volt az idelyi évben is a probléma, hogy nem voltunk csapat?
De részemről befejezem ezt a vitát, mert sokan nem tudnak érdemben hozzászolni a dolgokhoz, ép érveket felhozni, etc. Akinek nem inge.... :roll:

Annyit azért megsugok, hogy nem albicelesteX-nek szólt.
Amugy igen bárki lehet fekete ló. De azért Hleb bizonyított egy erős angol bajnokságban, míg Malouda "csak" a franciában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.05.28. 15:38:03-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
kicsiBronx
Barça C

2008.05.28. 15:34:11

kompany védő...
Lezárt